Pazarlık Haberleri

Pazarlık Haberleri

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Mesut Çetinkaya ektiklerini biçmeye başladı!

Yaklaşık bir ay önce, AK Parti içindeki yoğun pazarlıkların ardından İsmail Yıldırım'ın başkanlığının sona erdiğini ve yeni adayın Mesut Çetinkaya olduğunu her zaman olduğu gibi ilk Karamürsel Tv. haberi ile duyurmuştuk.

KARAMÜRSEL'DE FUHUŞ ALDI BAŞINI GİTTİ

Karamürsel'de polis uzun süredir ahlak operasyonu yapmıyor. Bu sebeple ilçede fuhuş aldı başını gidiyor. Özellikle sosyal medya siteleri üzerinden pek çok escort pazarlık yapıyor, “mutlu son” ile masaj yaptığını ve hatta fiyat tarifesini bile yayınlıyor.

Bir elektrik faturasını bedavaya getirin

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun aldığı son karar ile faturası 67 lira ve üzeri olanlar serbest tüketici sınıfına girmiş oldu. Yeni düzenleme ile elektriğinizi istediğiz tedarikçi şirketten pazarlık yaparak alabileceksiniz.

Organlar Sosyal medyada satışta! 100 bin TL istiyorlar

Sosyal medyadan yasadışı yollarla organlarını satışa çıkaranlar pazar oluşturdu. İlanlara yazılan cevaplar ve kıyasıya pazarlıklar vahameti gözler önüne serdi.

Darısı Karamürsel'in başına

İlçemizde'de son zamanlarda çok fazla artış gösteren, özellikle internet ve telefon üzerinden pazarlık yapılarak merkezi yerlerde fuhuş yapanların sayısı arttı