Pehlivan Haberleri

Pehlivan Haberleri

Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Efsane Güreşçi Aydın Demir: Devlet Töreniyle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel'de Büyük Kayıp: Aydın Demir Son Yolculuğuna Uğurlandı

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

KARAMÜRSEL'DE BAŞPEHLİVAN BELLİ OLDU

Pehlivanlar Diyarı Altın Kemerler Şehri Karamürsel’de 39. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan

Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek

Karamürsel'in ağabeyi iş insanı Tacettin Aslan'dan güreşe ve güreşçilere büyük destek. 39. Karamürsel Yağlı Pehlivan güreşlerine tüm halkımız davetlidir.

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Belediyenin ihmali yüzünden ayağı kırıldı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Feneryolu caddesi pehlivan sofrası yanında faaliyet gösteren plajda yaşanan olayda 15 yaşındaki Hasan Çoban yaralandı.

Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Erdoğan ailesi acı haber ile yıkıldı. İlçemizin ağabeylerinden, Merhum Balıkçı Lütfü Erdoğan'ın kızı ve güreş camisaının çok değerli ismi olan başpehlivan ve Cazgır Sabahattin Erdoğan'ın kız kardeşi 

Karamürsel'in yiğidi Sinan Yıldız

Karamürsel Belediyesi Pehlivanlarından, Sinan Yıldız'dan büyük başarı. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı güreşlerinde Deste Büyük boyda 1. Olmayı başararak memleketine madalya ile döndü.

Başpehlivan Taşçı, kıspetini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hediye etti

Bugün AK Parti Genel Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çok özel konukları vardı.

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Başpehlivan Gökhan Arıcının evinde korkunç yangın!

Başpehlivan Gökhan Arıcının, Kaytazdere, M. Alpaslan Karabulut Blv. Üzerinde bulunan üç katlı evinin çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Tahir Büyükakın memleketine büyük jest yaptı

Kocaeli Büyük Şehir belediye başkanı Tahir Büyükakın memleketi Karamürsel'e büyük bir jest yaptı. Karamürsel yıllar sonra güreşin merkezi olacak

Kırkpınarı titreten yiğit, Karamürsel'in gururu Mert Altın

658. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin sonuçlanması ile Karamürsel’de bayram havası yaşandı. Karamürsel’de Efendi kişiliği ve azmi ile camiada tanınan ve sevilen yiğit pehlivanımız Mert Altın büyük bir başarıya imza atarak birincilik kürsüsüne çıkmayı başardı.

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

Ali Tatar'ı ölüme götüren isim hakkında karar verildi

Yarbay Ali Tatar'ı ikinci kez ifadeye çağırarak, intiharına yol açan eski savcı ve Yargıtay üyesi Süleyman Pehlivan'a 13 yıl 6 ay hapis cezası verildi.

Karamürsel'de Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu

37. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşleri'nde finalde İsmail Balaban’ı yenen Karamürselli Hüseyin Gümüşalan, başpehlivan oldu.

Güreşçiler diyarı Karamürsel'de güreşler başlıyor

36. Geleneksel Karamürsel Yağlı Pehlivan Güreşlerine Tüm Halkımız Davetlidir.

Karamürsel'in efsane güreşçisi Arıcı, Kırkpınar’a veda etti!

İlimizin önemli yağlı pehlivanlarından Gökhan Arıcı, artık Kırkpınar’da güreşemeyecek. En son yapılan güreşlerde

Hünkar çayırında Karamürselli Hüseyin Gümüşalan imzası

Karamürselli usta pehlivan genç yaşta Hünkar çayırında yapılan güreşlerde baş pehlivanlığı kıl payı kaçırarak üçüncü oldu.

AHMET TAŞÇI ÇOK AMAÇLI SPOR SALONU TÖRENLE AÇILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  ve Ford Otosan tarafından Karamürsel Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri için yapılan “Baş Pehlivan Ahmet Taşçı Çok Amaçlı Spor Salonu” 

4 HERSEK YAĞLI GÜREŞLERİ MUHTEŞEM OLDU

Büyük mücadelelere sahne olan 4. Hersek Yağlı Güreşleri sona erdi. Baş pehlivan kategorisinde rakibi Hüseyin Gümüşalan’ı zorlu mücadelenin ardından

Ahmet Taşçı'ya büyük jest ! Kepez Er Meydanına adı verildi

Kırkpınar güreşlerinin efsanevi yaşayan başpehlivanlarından Karamürsel'li Ahmet Taşçı'nın adı Çanakkalenin Kepez ilçesindeki Er Meydanına verildi.

Karamürsel "Yağlı Güreşleri" yapılacak mı ?

Karamürsel'de yıllardır her geçen gün kan kaybeden "GÜREŞLER" 2018 yılında ne olacağı bilnmezken, usta gazeteci Abdullah Karagöz çok güzel bir yazıyı kaleme aldı.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan ve Semih Turgut üçüncü oldu

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün başaltı güreşçilerinden Karamürselli Hüseyin Gümüşalan

Karamürselli Ekrem Yavuz başpehlivan oldu

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen 44. Altın Kiraz Festivali Yağlı Güreş Müsabakalarında Abdullah Güngör'ü mağlup eden Karamürselli Ekrem Yavuz başpehlivan oldu.

Kırkpınar'ın en uzun pehlivanı Karamürselli ama...

Kırkpınar'ın en heybetli pehlivanı "REKLAM AFİŞLERİNDE PEHLİVANLAR DİYARI KARAMÜRSEL" den ama Antalya'nın Döşemealtı Belediyesi adına kırkpınar'da

Ak Parti eski belediye başkanını vuran kişi teslim oldu

Ak Parti Körfez Belediyesi eski Belediye Başkanı Yunus Pehlivan'ı dün akşam saatlerinde bacağından vuran Yasin Ekinci emniyet ekiplerine teslim oldu.

Eski belediye başkanı ayağından vuruldu

Çevredeki vatandaşların sağlık ekiplerine haber vermesinin ardından olay yerine ambulans sevk edildi. Pehlivan'a ilk müdahale ambulans görevlileri tarafından yapıldı.

Vefa Salman'a iade-i ziyaret

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı, Karamürselli Ünlü Başpehlivan Ahmet Taşçı ile birlikte makamında ziyaret etti.