Pres Haberleri

Pres Haberleri

39 yaşındaki işçi tonlarca ağırlıktaki makinenin altında can verdi

Howon Fabrikası’nda işçi olarak çalışan 35 yaşındaki, Adem Bozkurt tonlarca ağırlıktaki pres makinesinin altında ezilerek feci şekilde can verdi.   

Pres makinesine sıkışarak feci şekillde can verdi!

Kocaeli’de bir fabrikada pres makinesinde sıkışan bir işçi feci şekilde can verdi.

Presin altında feci şekilde can verdi

Olay gece saatlerinde Kartepe ilçesinde bulunan otomobil yedek parça üretimi yapan fabrikada meydana geldi.

Karamürsel.Tv'nin haberi Dünyanın en prestijli haber kanalında

wwwKaramürsel.Tv İnternet Haber sitesi Türkiye'de bir çok yerel ve ulusal gazete ve televizyona verdiği haberlerin yanı sıra yurt dışında büyük ilgi görüyor

İŞ ARAYANLAR DİKKAT ! FORD 100 KİŞİ ALACAK

Ford Otosan yaptığı duyuruyla, fabrikada çalıştırılmak üzere İŞKUR üzerinden 100 işçi alacağını bildirdi. Fabrikaya üretim hattında (kaynak, montaj, pres, takım kalıp, boya) çalıştırılmak üzere; en az lise (tercihen meslek lisesi), en fazla meslek yüksek okulu mezunu, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış, Kocaeli'de ikamet eden ya da edebilecek durumda olan, vardiyalı düzende çalışabilecek bay-bayan personeller alınacak.

YILDIRIM KO-MEK SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI

YILDIRIM KO-MEK SERGİSİ AÇILIŞINA KATILDI Kartepe ilçesindeki KO-MEK sergisinde 35 branşta eğitim alan kursiyerlerin hazırladığı ürünler sergileniyor. Sergiyi ziyaret eden Kocaeli Büyükşehi Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "KO-MEK kurslarına gelenler depresyona girmiyorlar" dedi.