Recep Haberleri

Recep Haberleri

Recep Tayyip Erdoğan, Kocaeli'yi salladı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, son mitingini gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Büyükakın’ın programına Aygün ve Yıldırım katılmadı!

AK Parti Kocaeli Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Tahir Büyükakın, seçim beyannamesini açıklayacağı programa Hamza Şayir ve Adnan Turan katılırken, Zeki Aygün ve İsmail Yıldırım katılmadı.

Çetinkaya, Muhtarlarla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Karamürsel Belediye Başkan Adayı Mesut Çetinkaya, muhtarlarla bir araya geldi. Karamürsel Millet Bahçesi'nde gerçekleştirilen toplantıda Çetinkaya, yapmış olduğu açıklamada

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

Kocaeli Ak Parti için Pazartesi büyük gün!

AK Parti Kocaeli Belediye Başkan Aday Listeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Onayına Sunulacak

AK Parti'de sürpriz gelişme

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü 11’i büyükşehir olmak üzere toplam 26 ilin belediye başkan adayını açıkladı.

Tahir Büyükakın'a adaylığı tebliğ edildi

Büyükakın yeniden aday: İşte adaylık için telefonun geldiği o an. AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'ı arayarak yarın İstanbul'da yapılacak aday tanıtımına davet etti.    

Köprü ve otoyollara yüzde 123 zam geldi: İşte yeni fiyatlar

Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine yapılan zamlar, ekim ayında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla 1 Ocak 2024’e ertelenmişti.

İhsaniye Barajının açılışını Recep Tayyip Erdoğan yapacak

Karamürsel İhsaniye Barajı bugün gerçekleştirilecek resmi törenle saat 14.00’te açılacak. Barajın açılış törenine telekonferans yöntemiyle online olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacak.

Memduh Birinci , emekli çiftçimizin yanındayız

"Emekli Çiftçimizin Yanındayız" Cumhuriyetin 100. kuruluş yıldönümü dolayısıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5 bin liralık ikramiyeden faydalanamayan Çiftçi Kayıt Sistemine (ÇKS) kayıtlı çiftçiler için

İsmail Yıldırım AK Partiyi darmadağın etti

Karamürsel AK Parti belediye başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti ilçe teşkilatının altına dinamit koyup patlattığı şeklinde bir iddia bulunmaktadır.

AK Parti başkanını aşağılarım! Kimsede ses çıkaramaz!

Ak Parti Karamürsel Belediye Başkanı İsmail, Kocaeli Gündem Gazetesi'ne verdiği röportajda açtı ağzını yumdu gözünü. Adeta bir yerlere mesaj gönderen Yıldırım'ın Karamürsel Ak Parti ilçe başkanı Sait Mete için dedikleri yenilir, yutulur değil.

Yeni kabine için konuşulan son isimler

Yeni kabine için kulislerde konuşulan son isimler: Dışişleri Hakan Fidan, İçişleri Ali Yerlikaya, Ekonomi Mehmet Şimşek, MİT Başkanlığı İbrahim Kalın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeni kabineyi açıklaması beklenirken kulislerde yeni bakanlık dağılımına

Karamürsel Ak Parti seçim sonuçlarını coşku ile kutladı

Karamürsel'de Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı seçilmesi üzerine halk kutlamalar için sokaklara döküldü.

Kocaeli geneli ilçe ilçe sonuçlar belli oldu

Kocaeli'nin 12 ilçesinde adayların oy oranları belli oldu Kocaeli'nin 12 ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan seçimi önde tamamladı.  

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yapılandırma paketi    

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren borç yapılandırma paketi Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Vergiler, trafik cezaları, askerlik ve otoyol cezaları ve belediyelere olan tüm borçlar 48 taksitte ödenebilecek.   

Serpil Yılmaz mı ? İsmail Yıldırım mı ?

Karamürsel Ak Parti'de başladığı siyaset hayatını büyük başarılar ile taçlandırarak, AK PARTİ Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkan Yardımcılığı görevinde olan Serpil Yılmaz ve Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın Kocaeli Millet Vekilliği için

İsmail Yıldırım bunu da yapmamıştır!

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü merkez üssü Pazarcık ilçesi olan asrın felaketi deprem sonrası Karamürsel genelinde yediden yetmişe çok büyük bir seferberlik başlamış ve süreç ilçedeki siyasi partiler

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

Sait Mete ve İsmail Yıldırım gerilimi bitmiyor!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete arasında yaşanan gerilim her geçen gün büyüyerek devam ederken, haftalar önce gerilimin AK Parti Genel Merkeze hatta Recep Tayyip Erdoğan'a kadar iletildiğini yazmıştık. Son gelişmeler sonrası Ankara'dan bir ekip gönderildiği dile getirildi.

Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür günbür geliyor

AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı Sait Mete Karamürsel Belediye Başkanlığı için gümbür, gümbür geliyor. Karamürsel gündeminde son günlerde yaşanan Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ve AK Parti Karamürsel İlçe Başkanı

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Sosyal medya Karamürsel'de dönen avanta iddiaları ile çalkalandı

Ülke gündemine sosyal medya üzerindeki yorumlarla bomba gibi düşen "KARAMÜRSEL" avanta iddiaları sonrası Cumhuriyet Halk Partisi Millet Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan'da Kocaeli’nin Karamürsel ilçesindeki Senaiye Köyü’nde mahkeme tarafından durdurulmasına rağmen çalışmaları süren Rüzgar Enerji Santrali (RES) ile ilgili TBMM Başkanlığı'na soru önergesi veren CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sürece ilişkin belgeleri basınla paylaştı. Sosyal medyadaki bir milyonluk avanta iddialarına değinmeyen CHP Parti Meclisi Üyesi ve Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, sadece

Artık Karamürsel Belediyesi e-devlette

Dijitalleşen dünyada nihayet Karamürsel Belediyesi 'de ayak uydurmayı başardı.

Eski başkanlar Karamürsel'de bir araya geldiler

Ak Parti’nin 12 eski ilçe başkanı bu kez Karamürsel’de bir araya geldi. Bugün bir çoğu farklı görev iş hayatında olan 12 eski ilçe başkanının ziyaret trafiği devam ediyor.

Gölcük Donanma da tayin fırtınası esti

YAŞ kararlarının ardından Donanma Komutanlığı’nda önemli değişimler yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararlarıyla Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığından 141 general ve amiralin görev yerleri değişti.

Genç yaşta koronavirüse yenildi!

Karamürsel'de efendi kişiliği ile geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Recep Aycan, bir süre önce yakalandığı koronavirüs nedeni ile tedavi gördüğü hastanede yaşamını kaybetti.