Şafak Haberleri

Şafak Haberleri

Direksiyon hakimiyetini kaybeden şoför şarampole uçtu

Karamürsel Tepeköy'de patates ve soğan yüklü bir kamyonun şarampole yuvarlandığı ve 1 kişinin yaralandığı bilgisi verilmektedir. Kaza, Tepeköy Mahallesi Şafak Sokak'ta meydana gelmiştir.

HDP Kocaeli’ye şafak baskını!

Kocaeli’de HDP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişilik gruba karşı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

KOLONLARI ÇÜRÜYEN BİNA HER AN YIKILABİLİR!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Hayati Şafak sokak üzerinde bulunan, Caymaz apartmanı 1.katında oturan Huriye Tunç isimli yaşlı kadın çürüyen taşıyıcı kolanlar nedeni ile binalarının her an yıkılabileceğini ve can güvenliklerinin olmadığını dile getirdi.

Kocaeli’de El Kaide operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı!

Karamürsel’de terör örgütü El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel'de çok sayıda kişi gözaltına alındı

Karamürsel'de geçtiğimiz günlerde yaşanan iğrenç olayda 16 yaşındaki R.G. isimli küçük kıza uyuşturucu içirip ardından tecavüz eden kişiler hakkında başlatılan

Kocaeli'de DEAŞ bombacıları yakalandı

Kocaeli’de yılbaşı gecesi öncesinde Terörle Mücadele ekiplerince yapılan şafak baskınında terör örgütü DEAŞ’ın bomba ve patlayıcı düzenekleri sorumlusu olan şahıslarında aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel Saadet Partisi kadın kolları durmak bilmiyor

Karamürsel Saadet Partisi Kadın kolları durmak bilmiyor. İlçede sürekli olarak vatandaşın yardımına koşan Saadet Partisi Kadın kolları üyeleri hizmetlerine hiç durmadan devam ediyor.

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Nisan ayı çalışmaları

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Nisan ayı çalışmalarını değerlendirildiği İlçe Divan Toplantısı İl Yönetim Kurulu Üyesi Selma Metin,İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri,Mahalle Temsilcileri ve

Karamürsel'in geleceği güvenilir ellere emanet

Karamürsel'in geleceği çocuklarımız güvenli ellere emanet.Sporun içine eğitimi , sosyal etkinlikleride katan ,her geçen gün daha da büyüyerek daha fazla sporcuya ulaşan

Karamürsel'de uyuşturucuya şafak operasyonu

Karamürsel'de bu sabah erken saatlerde jandarma tarafından yapılan operasyonda 1 Kişi yaklaşık 1000 gr toz esrar maddesi ile yakalandı.

Karamürsel merkez'de korkutan yangın

Karamürsel, merkez'de bir apartmanın 4. katında çıkan yangın büyük panik yarattı. Olay Karamürsel, Kayacık mahallesi hayatı şafak sokakta saat:01:20 sıraların'da başlayan yangın kısa sürede

Karamürsel Saadet Partisi kadın kolları divan toplantısı yapıldı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, Ocak ayı çalışmalarımı değerlendirip, şubat ayı hedeflerinin belirleneceği ilçe divan toplantısı gerçekleştirildi.

30 Ağustos Zafer Kupası Turnuvası Sona Erdi

Yalova Doğa Okullarının düzenlediği 30 Ağustos Zafer Kupası turnuvası bugün oynanan maçlarla sona erdi.

GÖLCÜKTE FETO/PDY İŞ ADAMLARINA OPERASYON

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Gölcük İlçesi’nde FETÖ/PDY operasyonu yaptı. Yapılan operasyonda aralarında iş adamlarının da bulunduğu

Karamürsel'in Altın Çocukları

Karamürsel idman yurdu U-11 bu yıl oynadığı mükemmel topla ilçemize bir çok madalya getirdiler. Karamürsel'in altın çocukları bu sezonda oynadıkları müthiş

Saadet Partisi Kadın Kolları Divan Toplantısı

Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, “Dünyada maalesef huzur ve barış bir türlü tesis edilememektedir” dedi.

10 Numara Futbol okulu sporcuları çanakkale şehitlerini andı

Karamürsel idman yurdu 10 Numara Futbol Okulu sporcuları Çanakkale şehitlerini andı. Antrenör Şafak Şahin; 

Karamürsel’de şafak operasyonu...

Karamürsel’de sabaha karşı yapılan operasyonlarda,

Husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu

Karamürsel’de eski husumetlisini 7 yerinden bıçakladıktan sonra Firar eden şahıs teslim oldu Karamürsel’de geçtiğimiz hafta sonu, daha önceden husumetli olan iki kişi arasından çıkan kavgada 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden şahıs teslim oldu. Çıkartıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı Geçtiğimiz hafta sonu Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Hayati Şafak Sokakta aralarında daha önceden husumetin bulunduğu şahısların kavgasında Sait. Ç. (48) Naci.D.’yi (58) 7 yerinden bıçakladıktan sonra firar eden Sait Ç. Teslim oldu.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına üç milletvekili adayı katıldı

Kocaeli Saadet Partisi, büyük önem verdiği 1 Kasım genel seçimleri öncesi çalışmalarını arttırdı. Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının Botanik Aile Çay Bahçesinde düzenlendiği toplantıya Kocaeli Saadet Partisi milletvekili adaylarından Ahmet Özen, Emine Erbaş Yıldırım, Şafak Yamak İl Kadın Kolları Başkanı Reyhan Şengün, Karamürsel Saadet Partisi Karamürsel İlçe Başkanı İsmail Aydın ve çok sayıda Saadet Partili kadınlar katıldı.

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı

Karamürsel SP Kadınların toplantısına İki kadın milletvekili adayı katıldı Karamürsel Kadın Kolları Teşkilatının düzenlendiği kahvaltılı toplantısına Kocaeli Saadet Partisi kadın milletvekili adaylarından Emine Erbaş Yıldırım ve Şafak Yamak katıldı.

Karamürsel'de Bu Sabah Şafak Operasyonu 3 Gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dün PKK'ya yönelik yaptığı operasyonun ardından bugün sabah saatlerinde de IŞİD'e yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Karamürselsel ,Derince,Darıca ve Gebze ilçelerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan incelemede bir çok materyal ele geçirildi. Biri yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şahıs ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 7 şahıs emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Karamürsel'de Büyük Şafak Operasyonu

Kocaeli polisi Karamürsel, Dilovası ve Darıca'da IŞİD ve PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı Türkiye genelinde birçok ilde gerçekleştirilen eş zamanlı terör opearasyonları ilimizde de yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından dün gece eş zamanlı olarak geniş kapsamlı terör örgütüne yönelik daha önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Daha çok Darıca, Dilovası ve Karamürsel ilçeleri ağırlıklı olmak üzere belirlenen adreslerde kişiler gözaltına alındı.

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor

Karamürsel Saadet Parti kadınları arı gibi çalışıyor Karamürsel Saadet Parti kadınları gece gündüz durmaksızın arı gibi çalışıyor. Karamürsel Saadet Partisi Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak önderliğinde yönetim kurulu üyeleri ve kadınlarıyla durmaksızın çalışıyor. Seçimlere çok kısa bir süre kaldığı şu günlerde Karamürsel Saadet Partili kadınlar Karamürsel’in her sokak ve mahallerindeki evlerin kapılarını tek, tek çalarak ellerindeki broşürleri dağıtarak, sorunlarını dinleyip çözüm önerilerini anlatarak, Saadet Partisi; şehirde, köyde biriken enerjinin, canlılığın, hayat arzusunun ve yaşama sevincinin temsilcisidir. Saadet Partisi, milletin aklı, özlemi, konuşan dili ve yükselen sesidir. Biz Saadet Partisiyiz ve Türkiye’nin Teminatıyız. 7 Haziran’da yapılacak seçim için Saadet Partisine oy istiyoruz diyorlar.

Kıvanç Spor İl Seçmelerine Katıldı

İl takımı seçmesi anlamına da gelen şampiyonada Kıvançspor’dan 11’i ikinci olurken, 5 kişi ilimizi Kütahya’da temsil etmeyle hak kazandı. Antrenör İsa Gündağ, “Sporcularımız günden güne gelişiyor. Grupları geçip, ilimizi ve okullarını en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi. Gündağ ayrıca, emeği geçen öğretmenler Karamürsel Nazmi Oğuz Okulu Müdür Yadımcısı Orhan Karadoğan, Beden Öğretmeni Şafak Şahin, 4 Temmuz Sehit Hüseyin Güldal Okulu Beden Oğretmeni Mustan Koç, Karamürsel Kız Meslek Lisesi Beden Öğretmeni Gülbeyaz Oruç’a teşekkür etti.

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür

Noel Baba, kirli bir projenin ürünüdür. Saadet Partisi Karamürsel İlçe Kadın Kolları Başkanı Şafak Yamak, yönetim kuruluyla birlikte yaptığı basın açıklamasında Türkiye’de yapılan yılbaşı kutlamalarına tepki gösterdi, “Noel Baba figürü, sinsi ve kirli bir projenin ürünüdür” dedi.

U-17 Play-Off’ta 5 maç oynandı

U-17 Play-Off’ta 5 maç oynandı. U-17 Play-Off Ligi’nde önceki akşam 3 grupta 5 karşılaşma oynandı. B Grubu’nda üçüncü, C ve D Grubu’nda da ikinci hafta müsabakaları tamamlandı.