Şafak Operasyonu Haberleri

Şafak Operasyonu Haberleri

HDP Kocaeli’ye şafak baskını!

Kocaeli’de HDP'nin yöneticilerinin de bulunduğu 10 kişilik gruba karşı Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından şafak operasyonu gerçekleştirdi. Operasyonda 10 kişi gözaltına alındı.

Kocaeli’de El Kaide operasyonu: 8 kişi gözaltına alındı!

Karamürsel’de terör örgütü El Kaide’ye yönelik düzenlenen operasyonda 8 kişi gözaltına alındı.

Karamürsel'de uyuşturucuya şafak operasyonu

Karamürsel'de bu sabah erken saatlerde jandarma tarafından yapılan operasyonda 1 Kişi yaklaşık 1000 gr toz esrar maddesi ile yakalandı.

Karamürsel’de şafak operasyonu...

Karamürsel’de sabaha karşı yapılan operasyonlarda,

Karamürsel'de Bu Sabah Şafak Operasyonu 3 Gözaltı

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü'nün dün PKK'ya yönelik yaptığı operasyonun ardından bugün sabah saatlerinde de IŞİD'e yönelik bir operasyon gerçekleştirdi. Karamürselsel ,Derince,Darıca ve Gebze ilçelerinde sabah saatlerinde eş zamanlı olarak yapılan operasyonda 7 şahıs gözaltına alındı. Ayrıca gözaltına alınan şahısların evlerinde yapılan incelemede bir çok materyal ele geçirildi. Biri yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şahıs ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü. 7 şahıs emniyette alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Karamürsel'de Büyük Şafak Operasyonu

Kocaeli polisi Karamürsel, Dilovası ve Darıca'da IŞİD ve PKK'ya yönelik operasyonda çok sayıda kişiyi gözaltına aldı Türkiye genelinde birçok ilde gerçekleştirilen eş zamanlı terör opearasyonları ilimizde de yapıldı. Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından dün gece eş zamanlı olarak geniş kapsamlı terör örgütüne yönelik daha önceden belirlenen adreslere baskın yapıldı. Daha çok Darıca, Dilovası ve Karamürsel ilçeleri ağırlıklı olmak üzere belirlenen adreslerde kişiler gözaltına alındı.