Sahipsiz Haberleri

Sahipsiz Haberleri

Karamürsel halkı, yeni belediye başkanına seslendi!

Karamürsel'de her sabah ve akşam aynı sıkıntıyı yaşayan ilçe halkı, yeni belediye başkanı olacak kişiye seslendi. Karamürsel'de plansız, programsız yapılan her işin bedelini ilçe halkı, özellikle de çalışanlar çekiyor.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

Sahipsiz Karamürsel'de çarşının göbeğinde ağaç katliamı yapılıyor!

Karamürsel merkezde yol genişletme çalışması adı altında gencecik ağaçların katledilmesi çevredeki vatandaşların büyük tepkisine neden oldu.

Karamürsel RES üssü yapıyorlar!520 milyon TL’ye yeni bir santral daha kurulacak!

Enerji firmalarının yeni gözdesi Karamürsel, irili ufaklı çok sayıda firma Karamürsel’de rüzgar elektrik santrali (RES) kurmak için sıraya girdi. Bunlara Daven Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de eklendi. Firma RES kurması için çevre etki değerlendirme ÇED süreci başladı.  

Sahipsiz Karamürsel’de yine Cengiz insaat kazandı

Cengiz, Göçmen kuşları ve kayın ormanlarını tehdit eden, iki kez iptal edilen RES projesinde ısrarcı. Başvurunun ardından Bakanlık, ÇED raporunu askıya çıkardı.

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Tarhan: Karamürsel sahipsiz değildir!

Geçtiğimiz gün yaptığımız haber başlığında bu haber aynı zamanda bir suç duyurusudur diye belirtmiştik! Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan konuyu TBMM ye taşıdı!

Sahipsiz Karamürsel'in içine etmeye devam ediyorlar!

Karamürsel'de eskiden kuytu, köşelere dökülen kaçak moloz ve çöpler artık ulu orta yol kenarlarına dökülmeye başladı.

Karamürsel'in evladı güreşlerde tarih yazdı!

Yağlı güreşin memleketinde sahipsiz kaldı! Kocaeli’de yağlı güreşin adeta merkezi olan Karamürsel’de, genç güreşçi Hüseyin Gümüşalan, aradığı desteği bulamayınca Balıkesir adına güreşmek zorunda kaldı.

Sahipsiz Karamürsel! Kimse sormuyor bu paralar nereye gitti diye?

Defalarca açıldı: 12,6 milyon lira harcanan gölet yeniden ihale ediliyor.

Sahipsiz Karamürsel'de sıra ağaçlarda

Karamürsel'de res ve taş ocağından sonra sıra ağaçlara geldiğini duyan vatandaşlar isyan etti. Bu kadarı'da artık çok fazla

KARAMÜRSEL EMNİYETİ AYLARDIR SAHİPSİZ

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü son yılların en sıkıntılı süreçlerini yaşıyor. Geçtiğimiz dönemlerde çok kısıtlı personel ile ilçe genelinde huzur sağlayan emniyet müdürleri mum ışığı ile aranıyor.

Karamürsel yine sahipsiz kaldı

Karamürsel’de son zamanlarda uyuşturucu başta olmak üzere bir çok suç ve suçlunun artmasının en büyük nedenini çok sık değişen emniyet müdürleri olarak gören vatandaşlar Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

Sahipsiz memlekette vapur seferleri de durduruldu

Karamürsel'den İzmit'e ve İzmit'ten Karamürsel'e  deniz ulaşımına ikinci bir karar alınana kadar ara verildi.

Sahipsiz Karamürsel halkı hastalıktan kırılıyor!

Karamürsel'de uzun bir süredir çok sayıda vatandaş grip ve solunum yolları enfeksiyonu ile Karamürsel Devlet Hastanesine tedavi için gidiyordu. Fakat son 10 gündür başta "K.B.B"

Yıl 2018 hala ambulans giremeyen mahalleler var

Karamürsel'in Çamçukur Tepe mahallesin'de yaşayan mahalle sakinleri çok dertli.

Sahipsiz Karamürsel

Karamürsel'de okullar yarın açılıyor. Fakat ilçede 15 gündür okul yolunda bulunan bir alt geçit hala zifir karanlık.

Sahipsiz Karamürsel!

05 Nisan 2016 Tarinde devletimizin resmi kaynaklarından verilen bilgiye göre çok kısa bir zamanda ilçenin en büyük sorunlarından biri olan ve adı ölüm yolu olarak

Onlar için bu yaz boyunca bir kap su bulunduralım

Karamürsel'de ani bastıran sıcaklar sokaklarda yaşayan sahipsiz hayvanları da olumsuz etkilemeye başlarken, hayvanseverler onlar için bir kap su konulması çağrısı yaptı.

Başıboş köpekler Karamürsel'i bastı!

Başıboş köpekler Karamürsel'i bastı! Karamürsel'de sayıları hızla artan ve bir türlü önüne geçilemeyen başıboş köpeklerin Karamürsel'in merkezinde sürüler halinde gezmeleri büyük tedirginlik oluşturuyor. Çocukların ve de büyüklerin korkulu rüyası haline gelen başıboş köpeklerden dolayı vatandaşlar tedirgin. Sokaklarda bilhassa sahil şeridinde başıboş gezen sahipsiz köpeklerin oluşturduğu tehlikeye henüz tam anlamıyla bir çözüm bulunabilmiş değil. İki yıl önce Karamürsel’de 13 yaşındaki Bayram Varol adlı çocuk sokakta başıboş bir köpekten kaçarken otobüsün altında kalarak hayatını kaybetti. Genç bir hayat gitti. Bir köpekten. Karamürsel'de dolaşan bu başıboş köpekler ne kadar zararsız denilse de netice sahipsiz sokak hayvanı. Üstelik aşısız. Kocaeli Büyükşehir belediyesi ve de Karamürsel Belediyesi bu konuda neden bir girişimde bulunmuyor merak konusu. 13 yaşında bir çocuk köpekten kaçarken hayatını kaybetmişti hatırlatmak ne kadar acıysa bu gibi olayların önüne geçmekte belediyenin işi. Köpeklerin topluca Karamürsel'in göbeğinde dolaşmaları vatandaşları tedirgin ediyor!!!! Yetkililere duyurulur.

İlçemiz Merkez'de Gözleri farklı renkli köpek görenlerin dikkatini çekiyor!

Gözleri farklı renkli köpek görenlerin dikkatini çekiyor! Karamürsel’de gözleri farklı renkte olan köpek görenlerin dikkatini çekiyor. Karamürsel’in çeşitli yerlerinde sahipsiz olarak gezen, gözleri mavi ve kahverengi olan köpek vatandaşların ilgi odağı oldu. Köpeği görenlerin ‘ilk defa böyle gözleri farklı renkte olan bir köpek gördükleri belirten vatandaşlar. Bir gözü mavi, diğer gözü kahverengi, genelde kedilerin gözlerinin farklı renklerde olabildiğini biliyorduk, fakat köpeğin de gözleri farklı renklerde olunca daha fazla dikkat çekiyor şaşırdıklarını ifade ediyorlar.

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64

Karamürsel Gençlik Durmak Yok Yola Devam Dedi: 70-64 Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmedi Karamürsel’in sahipsiz takımı Karamürsel Gençlik, Artvin Belediye engelini kayıpsız geçti. Maç sonunda rakip takım sporcularının tahrikleri ve olay çıkartma mücadelesi sonucu değiştirmediBölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde Artvin Belediye basketbol takımını son dakikalarda attıkları üçlük basketlerle sahadan 70-64 skorla galip ayrıldı

Yıldırım Karamürseli Sahipsiz Bıraktı

BİRİLERİ SES ÇIKARMALI Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Örgütü, ilçedeki sorunları konuşmak ve bu sorunlara çözüm sunmak için Karamürsel Sahili’nde bir araya geldiler. CHP’liler, Karamürsel’e doğru düzgün bir yatırım yapılmadığını ve yanlış adımların atılmaya devam edildiğini ileri sürdü. Eylül Cafe’de gerçekleşen kahvaltıya; CHP Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, il kadın kolları başkanı Hülya Yolcubal, ilçe kadın kolları yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve gençlik kollarının yoğun katılımı ile başladı.