Samanlık Haberleri

Samanlık Haberleri

Karamürsel'de çıkan yangın paniğe neden oldu!

Karamürsel İlçesine bağlı Semetler mahallesinde, öğle saatlerinde bir samanlıkta henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı alevlere teslim oldu. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek ahırı söndürmeye çalıştı.

Vatandaşlar Kocaeli Valisine seslendi! Ölmemiz mi, gerekiyor!

Can güvenlikleri olmayan mahalle sakinleri Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy'a seslenerek mahallemizde art arda evler kundaklanıyor, bu gece yine bir samanlık kundaklandı birilerinin dikkatini çekmek için illaki bir ailenin yanarak

Yangını söndürmek isterken canından oluyordu!

Semetler Mahallesi'nde, kardeşinin samanlığında çıkan yangına müdahale etmek için gelen Rasim Gümüşalan'ın (51) kullandığı traktör, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi.

Korkunç intihar

Ayhan Mızrak, dün akşam saatlerinde evin bahçesindeki samanlıkta kendisini asarak intihar etti.

Karamürsel'de Büyük Yangın

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1156. Sokakta bulunan bir ev, bir samanlık ve bir ahır yandı. Ahırda bulunan hayvanlar son anda kurtarıldı.

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu

Karamürsel'de 1 Ev ile 1 Ahır ve 1 Samanlık Yandı, 3 Hayvan Telef Oldu Karamürsel Akpınar Mahallesinde meydana gelen yangında 1 ev, 1 ahır ve 1 samanlık kül oldu. 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Karamürsel’e bağlı Akpınar mahallesinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Mehmet Çiloğlu’na ait olan 1 ev çıkan yangında kül oldu. Evle birlikte 1 ahır ve 1 samanlıkta küle dönerken ahırda bulunan 3 büyükbaş hayvan telef oldu. Çıkan yangında, evle birlikte eşyalarda küle dönerken kurtarılamayan hayvanlar da telef oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Karamürsel İtfaiye Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürülürken geriye enkaz yığını kaldı.