Savcılık Haberleri

Savcılık Haberleri

Kocaeli Narkotik tarih yazdı

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen "Narkogüç 45" operasyonu kapsamında, uluslararası uyuşturucu madde ticareti yapan organizasyonlara yönelik önemli bir adım atıldı.

Urfa'dan Karamürsel'e tayini çıkan Cumhuriyet Savcısına veda yemeği

Şanlıurfa'nın ilçesi Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kocaeli ili Karamürsel ilçesine tayini çıkan, Cumhuriyet Savcısı Betül Erdoğan Koç'a veda yemeği.

Fotoğrafçı kadına cinsel organını gösterdi!

Bir fotoğrafçı dükkânında fotoğraf çektirmek için gittiği yerde eşofmanını indirip cinsel organını göstererek fotoğrafçı kadına sapıklık yapan kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Provokatörler Karamürsel’de yine iş başında

Karamürsel Kayacıkmahallesi D 130 Karayolu GO petrol karşısında bir gurubun 2 kişiyi darp ettiği iddia edilmesi üzerine ilçede bir anda ortalık karıştı.

Önce makam geldi! Sonra büyük servetler!

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen "KARAMÜRSEL TURİZM DERNEĞİ BAŞKANI" Mehmet Akdeniz ülke genelinde yaşanan asrın felaketi sonrası sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak ülke genelinde

Karamürsel'de vatandaş aylardır perişan

Karamürsel hükümet konağı fiziki şartları yetersiz olması nedeni ile yıkılacağı için içerisinde bulunan resmi dairelerin tamamı binadan ayrılmak zorunda kaldı.

Cumhuriyet Başsavcılığı İlçede en çok işlenen suçları açıkladı

Karamürsel’de en çok hangi suçlar işleniyor işte yanıtı. Kocaeli Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığı 2021 yılı faaliyet raporunda Karamürsel’de en çok işlenen suç türleri yayınlandı.

Dolandırıcılar şuan evinizde olabilir!

Kocaeli genelinde birçok kişiyi yetkili servis adı altında dolandıran kişiler şuan evinizde olabilir.

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Uyuşturucu ile yakalandılar serbest kaldılar

-Karamürsel'de jandarma tarafından üzerlerinden uyuşturucu madde çıkan 5 kişi gözaltına alındı. Adliyeye çıkan kişiler serbest bırakıldı.

BU HABER AYNI ZAMANDA BİR SUÇ DUYURUSUDUR!

Karamürsel genelinde yaşanan yağış sonrası D-130 Karayolu merkez ışıklar mevkiinde yoldan karşıya geçmeye çalışan onlarca vatandaş ölüm ile burun, buruna geldi.

Yeni bir saadet zinciri vakası daha !

'Bilgisayarını açık tut, para kazan' vaadiyle lüks otellerde toplantılar yapıp Facebook üzerinden üye toplayan şirket, Gümrük ve Ticaret Bakanlığının radarına girdi.

Valilikten önemli uyarı

Cumhuriyet Başsavcılıkları’na suç duyurusunda bulunulması, güvenlik birimlerimize veya Valiliğimiz Özel Kalem Müdürlüğüne bilgi verilmesi hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur.

HDP'ye terör operasyonu

Diyarbakır, Hakkari, Van, Şırnak ve Bingöl Cumhuriyet Başsavcılıklarınca yürütülen terör soruşturmaları kapsamında HDP'li milletvekillerine yönelik operasyon

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

Üniversiteli Genç Boğazı Kesilmiş Olarak Bulundu

KIRKLARELİ’nin Lüleburgaz İlçesi’nde Meslek Yüksek Okulu öğrencisi 20 yaşındaki Ramazan Çelik, yalnız kaldığı evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Olayla ilgili 3 üniversite öğrencisi gözaltına alındı. Kırklareli Üniversitesi Lüleburgaz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Ramazan Çelik'ten bir süredir haber alamayan arkadaşları, polis ekiplerine haber verdi. Bu sabah Gündoğdu Mahallesi Işık sokaktaki evine çilingir yarımıyla giren polis ekipleri üniversiteli genci boynundan bıçaklanmış olarak ölü buldu. Yapılan incelemede ellerinde de kesikler olduğu tespit edilen Ramazan Çelik’in cesedi savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.