Seçildi Haberleri

Seçildi Haberleri

CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel oldu

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'nın ikinci tur oylamasında Manisa Milletvekili Özgür Özel genel başkan seçildi.

Boşnaklar yeni başkanını seçti

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

Bilgütay Bağdat ADD Başkanı seçildi

Karamürsel Atatürkçü Düşünce Derneği başkanlığı görevini 12 yıldır büyük bir özveri ve başarılar ile sürdüren Münteha Purut yapılan seçim ile Karamürsel'in sevilen simalarından Bilgütay Bağdatlı'nın seçilmesi ile bayrağı devretti.

Temel Karamollaoğlu Karamürselli dublörü ile tt oldu!

Saadet Partisi 8. Olağan Büyük Kongresi geçtiğimiz gün Ankara’da gerçekleştirildi. Tek aday olan Genel Başkan Temel Karamollaoğlu, yeniden başkan seçildi.

Divan Başkanı Karamürsel’den seçildi

Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta Karamürsel'de özellikle eğitim camiası başta olmak üzere geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen, Önder Kaymaz, HÜRRİYETÇİ EĞİTİM SEN Genel Kurulunda Divan Başkanı Seçildi.

Yasin Olgun tekrar başkan seçildi

Karamürsel  Pazarcılar Odasının  06.03.2022 (Pazar) günü yapılan 6.Olağan Genel Kurulunda mevcut başkan Yasin Olgun güven tazeledi.

Karamürsel Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nda Sevinç yeniden başkan seçildi

Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, diğer ilçelerin oda başkanları ile üyeler katıldı.

Karamürselli esnaflarda Aydın yeniden başkan

Karamürsel Esnaf ve Sanatkarlar Odası 15. Olağan Kongresi'nde İsmail Aydın başkanlığa yeniden seçildi.

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Karamürsel'de yarın iki adaylı muhtarlık seçimi var

31 Mart 2019 tarihinde yapılan yerel seçimde muhtar seçildikten bir süre sonra hayatlarını kaybeden muhtarların boşalttığı yerler için yarın ara seçim yapılacak.

Karamürsel küllerinden tekrar doğuyor!

Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait Mete seçildiği günden bu yana adeta arı gibi çalışmalarına devam ediyor.

AK Parti Karamürsel’de 6 adaylı temayül

AKP Karamürsel İlçe Başkanı Recep Demirel’in aday olmayacağını duyurmasının ardından bugün ilçe teşkilatında temayül yoklaması gerçekleştirildi.

CHP Karamürsel’de yeni başkan Feryal Denizel

CHP ilçe kadın kolları seçimleri geçen dün Karamürsel ile başladı. Karamürsel’de tek aday olan Feryal Denizel ilçe kadın kolları başkanı seçildi

Başkanlar kalıyor yönetimler değişiyor!

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız dünkü Ankara temaslarının ardından gerçekleştirdiği açıklamada Kocaeli teşkilatlarının yeniden yapılacağını belirtti.

Fatma Kaplan Hürriyet yine kötü örnek oluyor!

İzmit Belediye başkanı seçildiği günden beri alışılmışın aksine seçim sürecinde vaadi olan sözlerini bir, bir yerine getiren Fatma Kaplan Hürriyet, yine diğer belediyelerin hoşuna gitmeyecek bir hareket yaptı.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde Yılın Hemşire Ve Ebesini Seçildi

Karamürsel Devlet Hastanesi 21-28 Nisan Ebeler Haftası ve yaklaşan 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası nedeniyle yılın ebe ve hemşiresini seçti.

Hürriyet halktan mazbatasını almış gerisi boş

İzmit'in Belediye Başkanı seçilen Fatma Kaplan Hürriyet, yarın da mazbatasını almayı planlarken mazbata yine ötelendi

Büyükşehir'de başkan Büyükakın

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na, yerel seçimin kesin olmayan sonuçlarına göre, 'cumhur ittifakı'nın adayı AK Parti'li Tahir Büyükakın seçildi.

Ahmet Çalık'ın oy kullandığı sandıktan çıkan sonuçlar

Karamürsel'de seçim yasağının bitmesi ile belediye başkan adaylarının oy kullandıkları sandıklardan çıkan sonuçlar açıklanmaya başladı.

Hürriyet ve eşi harmandalıyla büyüledi

Kentimizi uluslararası alanda başarıyla temsil eden Nikomedya Halk Dansları Topluluğu SKM’de 18 Mart Çanakkale Zaferi şerefine düzenlediği ‘Bir Çift Mavi Göz’ gösterisiyle büyük beğeni topladı.

Ahmet Çalık ilçe esnafı ve halkının gönlüne girmeyi başardı

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri anma günü dolayısıyla Karamürsel CHP Belediye başkan adayı Ahmet Çalık tarafından esnafa ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Korkunun ecele faydası olmaz

CHP İzmit Belediye Başkan adayı Fatma Kaplan Hürriyet Yeşilova seçim irtibat bürosunu açtı. Açılışta konuşan Hürriyet: “Fotoğrafımızdan korkanlara inat seçimi kazanacağız” dedi.

Ziraat Odası Başkanı Memduh Birinci Güven Tazeledi

Karamürsel Ziraat Odası kongresinde Memduh Birinci, oyların tümünü alarak tekrar başkan seçildi.

Yıldırım yıllardır yasaların arkasına neden saklanıyor?

Karamürsel Belediye Başkanı ilk seçildiği dönemlerde hiç çekinmeden bütün malını, mülkünü şeffaf bir şekilde açıklayarak hiç kimsenin kafasında soru işareti bırakmıyordu!

Kaytazdere'de yüzlerce kişi Cumhuriyet için yürüdü

Kaytazdere’de Cumhuriyet Yürüyüşü ve Fener Alayı Coşkusu Kaytazdere Belediyesi tarafından düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşüne 7 den 77 ye yüzlerce kişi katıldı.

Erhan Yılmaz tekrar başkan seçildi

Karamürsel Bosna Hersek Türkleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen Genel Kurul gerçekleşti.

Fatma Kaplan Hürriyet Tekrar seçildi

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, TBMM’de yeniden divan katip üyesi seçilmesiyle ilgili olarak “Onurlu bir görev ve bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız” dedi.

Karamürsel'de seçime büyük ilgi

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar seçimlere büyük ilgi gösterdiler.