Sedaşşikayet Haberleri

Sedaşşikayet Haberleri

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

SEDAŞ Karamürsel’den gitti mağduriyetler arttı!

Karamürsel’de uzun yıllardır başarılı kadrosu ile ilçe halkına hizmet veren SEDAŞ müşteri hizmetleri ofisinin kapatılması

Buz gibi havada saatlerce elektrik kesilir mi?

Karamürsel’de akşam saatlerinde trafo patlaması nedeni ile buz gibi havada saatlerce elektrikler kesildi.

Karamürsel merkezde yarın saatlerce elektrik yok!

SEDAŞ tarafından yapılan açıklamada, Karamürsel merkezde bulunan birçok mahallede uzun süre elektrik kesintisi yaşanacağı duyuruldu.

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Elektrik direklerinde korkutan patlamalar meydana geldi

Karamürsel çiftlik caddesi üzerinde oturan vatandaşlar elektrik direklerinde meydana gelen patlamalar yüzünden tedirgin olduklarını ve saatlerdir elektriklerinin kesik olduklarını dile getirdi.

Çarşının göbeğinde 20 gündür elektrik yok!

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 1119 Sokakta yaşayan mahalle sakinleri 20 gündür sokaklarında eletrik olmadığını ve çok mağdur olduklarını dile getirerek sedaş yetkililerine seslendiler.