Seddar Haberleri

Seddar Haberleri

Selda Yavuz, Karamürsel halkını yalnız bırakmıyor

Vali Seddar Yavuz'un talimatları doğrultusunda, ilimizde Ramazan ayında darda olan kimse kalmaması için Vali Yardımcıları ve ilçe Kaymakamları dahil olmak üzere hane ziyaretlerine yoğun bir şekilde devam ediliyor.

Vali Yavuz, Karamürsel'de Gönül Köprüsü Kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, devletin sıcak elini hissettirmeye yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Hafta sonları yoğun programları sebebiyle gerçekleştirdiği ziyaretlerine, hafta içi ise eşi Selda Yavuz Hanımefendi ve Vali Yardımcıları ile birlikte devam ediyor.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Yeni Su Projeleriyle İçme ve Kullanma Suyu Temini Güvence Altında

Kocaeli Valiliği, büyük bir tüketim merkezi konumundaki bölgelerin su ihtiyacını karşılamak, endüstrinin ham madde ihtiyacını temin etmek ve ihracat gelirlerini artırmak amacıyla sanayi suyu imkanlarını genişletme çabalarını sürdürüyor.

Karamürsel'de "Gönülden Gönüle" Projesi Kapsamında 10 Aile Ziyaret Edildi

Kocaeli Valiliği tarafından yürütülen "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında, Karamürsel ilçesindeki ihtiyaç sahibi ailelere yönelik özel ziyaretler gerçekleştirildi. Vali Seddar Yavuz'un öncülük ettiği bu proje, şehit yakınları, gaziler, öksüzler, yetimler, yaşlılar, engelliler ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olmayı amaçlıyor.

Kocaeli valiliğinden çok önemli uyarı!

Valilikten vatandaşlara uyarı üstüne uyarı: Fırtına pazartesiye kadar sürecek Kocaeli Valiliği, vatandaşları fırtınaya karşı uyardı. Kocaeli genelinde etkili olacak olan fırtına Pazar gününe kadar sürecek.  

Seddar Yavuz'dan Kocaeli geneli için önemli açıklama

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'dan son dakika önemli açıklama. Kocaeli genelinde yaşayan tüm halkımız önlem alması için bir paylaşım yaptı.

Seddar Yavuz Karamürsel'den üzerinden elini çekmiyor

İlimize yapılan yatırımları yakından takip eden Vali Seddar Yavuz bugün tüm gününü DSİ tarafından Karamürsel ilçemizde gerçekleştirilen proje ve yatırımlara ayırıp, yetkililerden bilgiler alarak yerinde incelemeler yaptı

Karamürsel genelinden korkunç görüntüler

Karamürsel genelinden gazetemize ulaşan görüntüler bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Uyuşturucu kullanma aparatları ve yüzlerce boş çakmak gazı şişesi el kadar çocuklar tarafından tüketiliyor ve kimse

Karamürsel halkı vali Seddar Yavuz'a seslendi

Karamürsel genelinde her gün artarak yaşanan olaylar sonrası ilçe halkı vali Seddar Yavuz'a seslenerek yardım istedi.

Seddar Yavuz yine gönüllere taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz neden halkın kendisini bu kadar çok sevildiğini bir daha herkese gösterdi. Karamürsel Kocaeli'nin en küçük ilçesidir demedi ve karış, karış her yeri gezerek vatandaşın dertleri ile göstermek içinde değil gerçekten ilgilendiğini bir kere daha herkese gösterdi.

Kocaeli Valisi Yavuz, Karamürsel'de muhtarlarla bir araya geldi

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Karamürsel ilçesinde muhtarlarla bir araya geldi.

Hendek açıp milyonluk tesiste iş durdurdular!

Karamürsel'de sonunda buda oldu! Belediye yetkilileri tüm ruhsatları ve izinleri tam olan milyon dolarlık tesisi dize getiremeyince, tesisin girişine hendek açıp işi durdurmak istedi!

Sahipsiz Karamürsel'de vatandaş ensonunda isyan etti!

Karamürsel genelinde doğa katliamı hız kesmeden devam ederken, uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların dertleri ise bitmek tükenmek bilmiyor. Özel mülklere, Karamürsel Belediyesine ait araçlarla mıcır ve kum taşındığı, avanta veren kişilerin

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Son dakika: İstanbul'da okullar tatil oldu! Gözler Kocaeli Valiliğnde!

Son dakika bilgilerine göre; İstanbul'da 10-11 Mart 2022 tarihlerinde okullar tatil. Kar yağışının İstanbul gibi Kocaeli genelinde etkili olması beklenirken şimdi gözler Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'da.

Vatandaş Seddar Yavuz'a seslerini duyurmaya çalışıyor

Karamürsel'de yüzlerce insan alınmayan önlemler yüzünden mağduriyet yaşarken, bir yandan seslerini Kocaeli Valisi Seddar Yavuz'a duyurmaya çalışıyor.

Son dakika! Okullar tatil edildi

Kocaeli’de etkili olan şiddetli lodos sebebiyle okullarda eğitme ara verildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

Yavuz çifti, Karamürsel halkının gönlüne taht kurdu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, hanım efendi her fırsat bulduğunda, Karamürsel genelinde vatandaşları ziyaret ediyor ve ilçe sokaklarında dolaşarak vatandaşları dinlemeleri ve dertleri ile dertlenmesi ilçe halkının büyük takdirini topluyor.

Karamürsel’de facia şu an kıl payı atlatıldı!

Karamürsel’de yaşanan toprak kayması az daha bir faciaya neden olacaktı! Şu anlık sadece mala zarar var. Tehlike hala devam ediyor.

Valimiz ve eşi Karamürsel’de gönülden gönüllere dokundu

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında toplumun dezavantajlı kesimine yönelik yapılan hane ziyaretlerini hafta sonu Karamürsel’de devam etti.

Valilikten okulların açılmasıyla ilgili karar!

Kocaeli Valiliği, okulların açılmasıyla ilgili yeni kararları yayımladı

Karamürsel halkı Kocaeli Valisine seslendi

Karamürsel’de yüzlerce vatandaş köylerinde yaşadıkları rahatsızlık ile kimsenin alakadar olmadığını dile getirerek, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

Kocaeli geneli Dikkat! İşte yasakların detayları 1

18 Kasım 2020, Çarşamba - 20:22 Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Başkanlığında toplanan İl Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, alınan yeni kararları açıkladı. Kurulun aldığı karara göre,

Selda Yavuz Karamürsel'de gönülden gönüllere dokundu

Vali Seddar Yavuz’un eşi Selda Yavuz, "Gönülden Gönüle" projesi kapsamında ilçelerde yaptığı sosyal amaçlı ziyaret ve temaslarını bugün Karamürsel İlçesi’nde gerçekleştirdi.

KARAMÜRSEL HALKI KOCAELİ VALİSİNE SESLENDİ

Karamürsel’de yaşayan çok sayıda vatandaş ilçede korona virüsün her geçen gün artması ve denetimlerin sadece göstermelik olduğunu dile getirerek Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi. Arada haber vermeden gelinde rezilliği görün.

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz Karamürsel’i ziyaret etti

Kocaeli Valisi Seddar Yavuz ilçe genelinde bir çok yeri gezerek ilçe halkı ve esnafı ile bir araya geldi.

Karamürsel yine sahipsiz kaldı

Karamürsel’de son zamanlarda uyuşturucu başta olmak üzere bir çok suç ve suçlunun artmasının en büyük nedenini çok sık değişen emniyet müdürleri olarak gören vatandaşlar Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’a seslendi.

İşte Kocaeli'nin yeni valisi

Kocaeli Valisi değişti. Ordu Valisi Seddar Yavuz Kocaeli Valisi olarak atandı.