Şehir Içi Haberleri

Şehir Içi Haberleri

Karamürseli canlı izlemek için tıklayınız

Meraklıları için müjde! Karamürsel'i canlı olarak izlemek artık mümkün. İlçe genelinde yer alan kameralar sayesinde, şehir içindeki olayları, güzellikleri ve günlük yaşantıyı canlı olarak takip etme şansına sahipsiniz.

İsmail Yıldırım'a engelli annesi öyle bir feryat etti ki!

Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından yapılan paylaşım sonrası bir engelli birey annesi öyle bir feryat etti ki, okuyanların yüreği parçalandı. Karamürsel Belediyesi'nin kurumsal hesaplarından sanki bir basın kuruluşu gibi şöyle bir paylaşım yapıldı. "Göreve geldiği ilk günden bugüne kadar toplumun her kesimiyle 7’den 77’ye gönülleri fetheden Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler gününde özel çocukları unutmadı." yapılan bu paylaşım sonrası sosyal medya üzerinden bir engelli annesi şöyle bir yorum yaptı. "İsmail Başkan benim ve evladımın yaşadıklarını Allah sana yaşatmasın. Ben o reklam yaptığın yüzme havuzunun hemen üst tarafında oturuyorum. Engelli yürüyemeyen bir evladım var. 21 yıldır bu ilçede başkanlık yaptığını sanıyorsun ya çok ama çok yanılıyorsun. Başkan dediğin şehir içi minibüsüne biner, İzmit otobüsüne biner, Yalova otobüsüne biner, Vapura biner, ben seni hiç hastane civarında gezerken görmedim, zaten gezseydin yapmadıklarından utanırdın. Hoş benimki de laf. Sen neden utandın ki bu zamana kadar. Ben evladımı her çarşıya indirirken her kaldırıma çıktığımda seni anıyorum. Kaldırım dediğime bakma sen o 7 den 77 reklam yaptırdığın tesisin önünden aşağı bir engelli bir bebek sahibi inmek isteyince neler çekiyor? Yolun çoğunu kaldırım üzerinden mi yoksa aman bir araba çarpmasın korkusu ile yoldan gidiyor diye saatlerce anlatmak isterdim ama sen nerden bileceksin. Evet belki safız ama salak değiliz. Gazeteleri okuyor yapılanları takip ediyoruz. Sen Araplar gibi 41 K 0001 birde 41 K 0002 kraliyet araçlarınla kasıla kasıla gezdiğin için bilmezsin. Anca reklam olsun diye sadece fotoğraf çekilinceye kadar güler reklamını yapar gidersin. Ama Allah sana bizim yaşadıklarımızı yaşatmasın" yorumunu yapan engelli annesi bir çok kişinin söyleyemediklerini söylemiş oldu.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel'in sevilen siması kalbine yenik düştü!

Karamürsel'in sevilen simalarından ilçede şehir içi servisi kullanan ve geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Ayhan Küçükturan geçtiğimiz gün geçirdiği kalp krizi sonrası özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kocaeli geneli ulaşıma zam

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UKOME, şehir içi minibüs ve otobüsçü esnafının artan akaryakıt fiyatları nedeniyle talep ettiği yeni tarifeyi bugün itibariyle uygulamaya koydu..

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Yasaklı günlerde Karamürsel-Yalova yeni sefer saatleri belli oldu

SS 27 No'lu Karamürsel Handere ve Şehir içi Minibüsçüler Kooperatifi, tam kapanma süresi boyunca Karamürsel ve Yalova karşılıklı çalışma saatleri paylaşıldı.

Toplu taşımada yeni dönem! HES kodu zorunlu oldu

Son dakika ahberine göre, şehir içi toplu ulaşım araçlarında, kişiselleştirilmiş akıllı seyahat kartı kullanılan şehirler ile ülke genelindeki kamu, özel tüm konaklama tesislerine kabullerde HES kodu zorunluluğu getirildi.

Tahir Büyükakın yine gönülleri fet etti

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, üniversite öğrencileriyle bir araya geldiği zirvede, UKOME’ye talimat vererek artık kadınların saat 22:00’den sonra

Kocaeli geneli zamlı fiyatlar başlıyor

Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin (UKOME) 5 Eylül’de yapılan toplantısında toplu taşıma ücretlerine yapılan yüzde 8 ile 10 arasındaki zam oranları önümüzdeki hafta uygulanmaya başlayacak.

Ereğli halkına büyük müjde! Şehir içi seferleri başladı

Karamürsel Ereğli mahallesi'nde yaşayan vatandaşların en büyük sınıntılarından biri olan ve yıllardır sürekli olarak söz verilen şehir içi hattı seçimlere kısa bir süre kala hayata geçirildi.

Kocaeli genelinde toplu ulaşıma zam geldi! İşte yeni fiyatlar

Kocaeli genelinde toplu taşımaya zam geldi. İşte şehir içi ve diğer toplu ulaşım zammı yeni fiyat tarifesi.

Şehir içi ile taksi çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 205. cadde üzerinde ceza evi kavşağından kız meslek lisesi ışıklara seyir halinde olan bir şehir içi ile ara sokaktan çıkan bir taksi çarpıştı.

Karamürsel'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Karamürsel'deki şehir içi ulaşımda kullanılan toplu taşım araçlarındaki ücret tarifelerine (01.08.2017) Pazartesiyi Salı'ya bağlayan gece itibariyle zam yapıldı.

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KARAMÜRSEL'DE TİCARİ ARAÇLARDAN BAYRAKLI TEPKİ

Karamürsel Şehir içi Hat dolmuşları ve Karamürsel Ticari Taksileri Dağlıca’da 16 askerin şehit edilmesini dolmuşlarına bayrak asarak protesto etti. Karamürsel’de Şehiriçi Minibüsleri ve Ticari Taksi sürücüleri, Hakkari Dağlıca’da teröristlerin hain saldırısını protesto etmek amacıyla dolmuşlarına ve Taksilerine Türk bayrağı astı.

Karamürsel'de Toplu taşıma araçlarını sivil polisler denetleyecek

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Toplu Taşıma Araçlarına yönelik yapmış olduğu çalışmalar kapsamında ulaşımın kesintisiz, sorunsuz ve güvenli bir şekilde yapılabilmesi, trafik kazalarının ve yolculara karşı hoş olmayan tutum ve davranışların önlenebilmesi için yeni bir denetim mekanizması uygulanacak. Şehir içi ve şehir dışı toplu taşıma araçlarının denetimi için Sivil Trafik Polisleri tarafından araçlara yolcu gibi binilerek, takoğraf, fazla yolcu, emniyet kemeri, seyir halinde sigara ve cep telefonu kullanımı, kırmızı ışık ihlali ve diğer trafik kurallarına uyup uymadıkları denetlenecek. Sürücüler kurallara uygun bulunmaması halinde uygun yönetmeliğe göre cezai işleme tabi tutulacak.

YALOVA SEYAHATTE SİLAHLAR ÇEKİLDİ "7 YARALI"

Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. Kavgaların eksik olmadığı Yalova'nın tek yolcu taşıma firması Yalova Seyahat yazıhanesi önünde çıkan kavgada 7 kişi yaralandı. iDO iskelesinin yanında bulunan Şehir İçi Toplu Taşıma Terminali içinde bulunan Yalova Seyahat yazıhanesi önünde aralarında husumet olduğu öğrenilen iki grup arasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü.