Şehiriçi Haberleri

Şehiriçi Haberleri

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam yapıldı!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Şehir içi minibüsleri çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel'de şehir içi minibüsleri Karamürsel Devlet Hastanesi'nin hemen önünde çarpıştı yaralılara hemen müdahale edildi.

Karamürsel Şehir içi hattına yine zorunlu zam!

Her geçen gün hız kesmeden artan yakıt fiyatlarının altında ezilen taşımacılık sektöründe zor günler yaşayan Minibüsçüler mecburi olarak zam yapmak zorunda kaldılar.

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Karamürsel Şehiriçi sefer saatleri değişti

Karamürsel Şehiriçi seferlerinde saatler değişti. Karamürsel Şehiriçi Min. Kooperatifi tarafından 03 Mayıs 2021 Pazartesi günü itibari ile sefer saatleri yenilendi.

Yasaklı günlerde Karamürsel-İzmit seferleri saatleri belli oldu

Karamürsel İzmit Kooperatifi tarafından yapılan açıklamada otobüs seferlerimiz.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Karamürsel'de Toplu Taşıma Ücretlerine Zam

Karamürsel'deki şehir içi ulaşımda kullanılan toplu taşım araçlarındaki ücret tarifelerine (01.08.2017) Pazartesiyi Salı'ya bağlayan gece itibariyle zam yapıldı.

Pazartesi otobüslere ZAMLI binilecek

Şehiriçi ulaşım tam 2 lira 10 kuruştan 2 lira 30 kuruşa, indirimli tarife 1 lira 60 kuruştan 1 lira 80 kuruşa, öğrenci ise 1 lira 35 kuruştan 1 lira 50 kuruşa yükseltildi.

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

KARAMÜRSEL'DE TİCARİ ARAÇLARDAN BAYRAKLI TEPKİ

Karamürsel Şehir içi Hat dolmuşları ve Karamürsel Ticari Taksileri Dağlıca’da 16 askerin şehit edilmesini dolmuşlarına bayrak asarak protesto etti. Karamürsel’de Şehiriçi Minibüsleri ve Ticari Taksi sürücüleri, Hakkari Dağlıca’da teröristlerin hain saldırısını protesto etmek amacıyla dolmuşlarına ve Taksilerine Türk bayrağı astı.