Şehitlerimiz Haberleri

Şehitlerimiz Haberleri

Siyasete ara verildi! Şehitler için seferber olundu

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi tarihi bir gün olan 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma Günü'nü anmak ve şükranlarını sunmak amacıyla bir dizi etkinlik gerçekleştirdi.

Yunus Katı 2024 Yeni yıl mesajı

Ülke olarak çok acı bir yılı geride bırakıyoruz, yeni yılda; şehitlerimizin olmadığı, depremlerin yaşanmadığı, Müslümanların acı çekmediği

Son Dakika: Sakarya'da patlama şehitlerimiz var

Hendek'te meydana gelen patlamada; 2’si patlayıcı madde imha timinden olmak üzere 3 jandarma personelimiz şehit oldu, 6 personelimiz yaralandı.

İdlib şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu!

İdlib'e düzenlenen hain hava saldırısında 33 askerimiz şehit oldu. Şehit olan askerlerimizin kimlileri belli olmaya başladı.

Ahmet Çalık'ın sarıkamış harekatı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanı adayı Ahmet Çalık'ın Sarıkamış harekatında hayatını kaybeden şehitlerimiz için yayımlamış olduğu mesajı

Sivil toplum kuruluşlarından Şehitlerimizin anısına helva ikramı ve dua

Karamürsel'de Sivil toplum kuruluşları tarafından düzenlenen etkinlikte Zeytin Dalı Harekatı ve Tüm Şehitlerimizin anısına helva ikramı yapılarak, aziz şehitlerimizi dualar ile anıldı.

Acı haberi Başbakan Yıldırım verdi. Afrin'de 3 şehidimiz var!

Başbakan Binali Yıldırım, Afrin’de el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu 3 askerin şehit olduğunu söyledi. Bitlis'te de teröristlerin tuzakladığı el yapımı

Onlarca şehidimiz var! Türk Bayrağımız yok!

Karamürsel'de çok sayıda vatandaş Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ateş püskürdü. Onca şehidimiz varken ilçenin göbeğinde onlarca reklam yaparak takılan "TÜRK BAYRAĞI" ülkemiz onca şehit verirken neden yerinde yok!

Şırnak'ta helikopter düştü: 13 asker şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopter düştü. TSK, 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Karamürselli şehit yakınlarından okuma programı

Karamürsel'de şehitlerimiz içİn yapılacak olan okumaya bütün halkımız davetlidir.

Şehitlerimizin Kimlikleri Belli Oldu

Şehitlerimizin isimleri ve memleketleri belli oldu! İstanbul Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınında iki patlama meydana geldi. Vodafone Arena yakınında ve Maçka Parkı'nda iki patlama oldu

MHP İlçe başkanı isyan etti. PKK'ya elektirik var, Şehide yok

Bizler şehitlerimize Allah rızası için sahip çıkarız,siyasi rant için değil.! Merkezdeki şehidimiz ne ise, dağ başındaki şehidimiz'de aynıdır diyen MHP ilçe

Türkiye'nin Dört Bir Yanına Şehit Ateşi Düştü

Yaşanan terör olaylarında Türkiye'nin dört bir yanına şehit ateşi düştü. İşte şehitlerimiz..."RESİMLİ"

ALLAH Belanızı versin, yine şehitlerimiz var

Diyarbakır’ın Lice ilçesinde PKK’ lılarla çıkan çatışmada 4 askerin şehit olurken Bingöl Karlıova'da da 1 asker şehit oldu.

Karamürsel Ülkü Ocağı Kur'an-ı Kerim Tilaveti

Karamürsel Ülkü Ocağı olarak, bugün akşam namazına müteakiben ülkü ocağı ilçe başkanlığında Polis,Asker ve sivil şehitlerimizin ruhlarına mevlid-i şerif

Şehitlerimize Vefa

Kaytazdere’de dün akşam namazından sonra, yeni yapılan Saralkent Camii’nde tüm Şehitlerimiz için Kuran-ı Kerim okunarak anma düzenlendi.

İSMAİL YILDIRIM'DAN BAYRAM MESAJI

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 92.yıldönümünde birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Başkan Yıldırım mesajında, “Türkiye Cumhuriyeti’nin 92’inci yıldönümünü gururla kutlamaktayız. Cumhuriyet, vatanı işgal edilmiş olan bir milletin bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği millî mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük bir zaferdir. Bu sebeple Cumhuriyetimizin 92 yılını kutladığımız bu günlerde, geleceğe büyük bir ümit ve inançla yürümenin kararlılığı içindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, canından aziz bildiği vatanı için kanlarını bu toprağa dökmüş şehitlerimizi rahmet ve minnetle bir kez daha anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.”

Karamürsel MHP Yürüdü, Ülkü Ocakları şehitlerimiz için Kur'an-ı Kerim Okuttu

Dağlıca'da PKK'lı teröristlerin saldırısı sonucu 16 askerimizin, Iğdır'da 13 polisinizin şehit edilmesi Türkiye'yi derinden sarsarken, yurt genelinde teröre tepki yürüyüşlerine karşılık Karamürsel MHP Teşkilatı Teröre tepki amaçlı yürürken, Karamürsel Ülkü Ocakları Karamürsel Merkez Camiinde şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim okuttu.

ENGİN YILMAZ 'DAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Karamürsel esnaflarından ENGİN YILMAZ Pastahaneleri işletmecisi Engin Yılmaz kendi sosyal paylaşım sitesindeki hesabında paylaştığı fotoğrafla bir kez daha gönüllerde taht kurmayı başardı. Sosyal paylaşım sitesi Hesabından şu notla yaptığı paylaşım taktir topladı. " EYY KARAMÜRSEL HALKI BU AKŞAM 2 SAATLİK DÜKKANIMIZI ŞEHİTLERİMİZ İÇİN KAPATIYORUZ ŞEHİTLER İÇİN YÜRÜYORUZZ ESNAF KARDEŞLERİMİZ ABİLERİMİZ HALK HERKES TEK YÜREK OLACAĞIZ ŞEHİT BİZİM BAYRAK BİZİM KAN BİZİM AŞK BİZİM GELİYORUZZZ MÜNKÜN OLAN ESNAF ABİLERİMİZ KARDEŞLERİMİZ İDE BEKLİYORUZ DÜKKANLARI KAPATIYORUZ.." Bütün esnaflarımızdan aynı hassasiyeti ve sağduyuyu bekliyoruz. Yer : Karamürsel Alp Kabristanlığı Saat. 19:30 Bayrağını al sende gel.

TSK ŞEHİTLERİMİZİN BİLGİLERİNİ YAYINLADI

Dün akşam saatlerinde PKK'lıların hain pususu sonucu Dağlıca'daki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri açıklandı. 16 şehidin isimleri ve memleketleri şöyle: (Rütbe ve isim/Doğum tarihi/Memleket)

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Dağlıca saldırısında şehit düşen 16 askerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı... Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 askerimiz şehit edilmiş ve 6 askerimiz yaralanmıştı. Şehit askerlerin ailelerine acılı haber verilmeye başlandı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Şehitlerden birinin Manisa’nın Turgutlu ilçesinden Tolga Artuğ, diğerinin ise Salihli ilçesinden Ögür Yatakdere olduğu öğrenilirken, baba ocağına acı haber verildi.

Dağlıca'da saldırı: Şehitler ve yaralılar var...

MAALESEF Hakkari,Çukurca -Dağlıca yolu üzerinde Kobra TTZA aracı mayına bastı 17 şehitimiz ve yaralılarımız var. Şehitlerimiz'den 1'i Yeşiltaş karakolu komutanı albay. Arkadaşlar şehit sayısı 17 olarak geliyor Desteğe giden timle teröristler çatışmaya girmiş çok sayıda teröristle askerlerimiz çatışıyormuş.

Karamürsel´de Zafer Bayramı kutlandı  

Karamürsel´de Zafer Bayramı kutlandı   30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıldönümü tüm Türkiye´de olduğu gibi Karamürsel’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.   30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93.yıldönümü tüm Türkiye´de olduğu gibi Karamürsel’de de büyük bir coşkuyla kutlandı.    30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıl dönümü tüm ülkemizde olduğu gibi Karamürsel’de de bir dizi etkinlikle kutlandı. 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında öncelikle aziz şehitlerimizin hatırası için saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk bırakıldı.

İSMAİL YILDIRIM GEÇMİŞİ ÇOK ÇABUK UNUTMUŞ

İsmail Yıldırım’a bir yanıtta MHP Karamürsel İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan geldi; ‘Şehitlerimizin üzerinden siyaset yapmaya çalışanlara izin vermeyiz’ Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın AKP Karamürsel Grup toplantısında yaptığı konuşmada ‘AKP tek başına iktidara gelseydi tek bir şehidimizi bile olmazdı’ sözüne Karamürsel MHP ilçe Başkanı Orhan Kılınçsoy’dan sert yanıt geldi.

Karamürsel'de Deprem Şehitlerimizi Bir kez Daha Rahmetle Anacağız

17 Ağustos 1999 tarihinde meydana gelen ve bütün Körfezi etkileyen depremin 16. yıl dönümünde Kocaeli genelinde olduğu gibi Karamürsel’de de anma programı düzenlendi. 164 kişinin hayatını kaybettiği Karamürsel’de anma programı 17 Ağustos Pazartesi günü saat 11.00’de İlçe yeni mezarlıkta yapılacak. Program deprem şehitlerinin mezarı başında Karamürsel Müftülüğü din görevlileri tarafından yapılacak dua ile başlayacak. Ardından ikindi namazından sonra merkez yeni camiinde deprem şehitleri için mevlid-i şerif okutulacak. İlçe yeni mezarlığındaki anma programına katılacak vatandaşlar için Karamürsel Belediyesince saat 10.00 ile 10:30 arasında İlhan Çınar alanından otobüs kaldırılacak. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, 1999 yılında yaşanan asrın depreminde yaşamlarını yitiren deprem şehitlerini rahmetle andıklarını belirterek, depremde yaşamlarını yitirenlerin yakınlarının acılarını paylaşmak için tüm ilçe halkını anma programına davet etti.

Soma Maden Faciasının 1.Yıldönümü

13 Mayıs 2014’te Manisa’nın Soma ilçesindeki kömür madeninde çıkan yangın nedeniyle 301 madencinin ölümüyle sonuçlan maden faciası hepimizi yasa boğmuştu. Bu facia, Türkiye tarihinde en çok can kaybına neden olan kaza olarak kayıtlara geçti. Soma Holding şirketlerinden Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. tarafından işletilen maden ocağında, patlamaya elektrikli ekipmanların sebep olduğundan şüphelenildi. Yangın vardiya değişimi sırasında meydana geldi ve 787 işçi patlama sırasında yer altında kaldı. Enerji bakanı Taner Yıldız 17 Mayıs 2014’te yaptığı açıklamada, maden faciasında 301 işçinin hayatını kaybettiğini ve içeride kimsenin kalmadığını kamuoyuna duyurdu. Soma faciasının 1. yıldönümünde maden şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Üsküdar Vapuru Şehitlerimizi Andık

Üsküdar Vapuru Şehitlerimizi Andık Kara günümüz 1 Mart 1958 yılında, İzmit - Karamürsel arası sefer yapan Üsküdar vapurunun İzmit Körfezi’nde fırtınaya tutularak batması sonucu şehit olan 76’sı öğrenci toplam 272 kişi için, Karamürsel Alp’in türbesinin de bulunduğu eski mezarlıkta anma töreni düzenlendiı.İlçe Müftülüğü ve din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim ve dua okunduktansonra.