Şehitlerin Isimleri Haberleri

Şehitlerin Isimleri Haberleri

Son dakika: İdlib'de şehit sayısı yine yükseldi!

Son dakika haber: İdlib'de rejim unsurlarının alçak saldırısı sonrası şehit haberleri geldi. Hatay Valisi Doğan: "İdlib'de rejim kuvvetleri tarafından TSK unsurları hava saldırısına uğramıştır. Bu saldırı sonucu 33 Mehmetçiğimiz şehit olmuştur" açıklamasında bulundu.

Şırnak'ta helikopter düştü: 13 asker şehit oldu

Şırnak'ın Şenoba ilçesinde kalkıştan 3 dakika sonra yüksek gerilim hattına çarpan bir askeri helikopter düştü. TSK, 13 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Lice'de sıcak çatışma! Şehit ve yaralılar var

PKK’ya yönelik operasyonun sürdüğü Lice kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında yaşanan çatışmada yaralanan güvenlik görevlilerinden 3’ü şehit oldu.

Son dakika... Mayın taramasında patlama: İki asker şehit

Diyarbakır'dan son dakika acı haber geldi. Diyarbakır- Mardin karayoluna bu sabah askerlerin mayın taraması sırasında patlama oldu. Patlamada 2 uzman çavuşun şehit olduğu bildirildi..

Son Dakika 14 Şehit 6'sı ağır 33 Yaralı

Suriye'de yürütülen Fırat Kalkanıharekatında Türk askerlerine yönelik terör örgütü IŞİD unsurları tarafından saldırı düzenlendi.

TSK ŞEHİTLERİMİZİN BİLGİLERİNİ YAYINLADI

Dün akşam saatlerinde PKK'lıların hain pususu sonucu Dağlıca'daki saldırıda şehit olan askerlerin kimlikleri ve memleketleri açıklandı. 16 şehidin isimleri ve memleketleri şöyle: (Rütbe ve isim/Doğum tarihi/Memleket)

ŞEHİTLERİMİZİN KİMLİKLERİ BELLİ OLMAYA BAŞLADI

Dağlıca saldırısında şehit düşen 16 askerin isimleri ve memleketleri belli olmaya başladı... Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısında şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Dün Hakkari’nin Dağlıca bölgesinde meydana gelen terör saldırısında 16 askerimiz şehit edilmiş ve 6 askerimiz yaralanmıştı. Şehit askerlerin ailelerine acılı haber verilmeye başlandı. Hakkari’nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısı sonucu şehit düşen 16 askerden 2’sinin Manisalı olduğu öğrenildi. Şehitlerden birinin Manisa’nın Turgutlu ilçesinden Tolga Artuğ, diğerinin ise Salihli ilçesinden Ögür Yatakdere olduğu öğrenilirken, baba ocağına acı haber verildi.