Selçuk Haberleri

Selçuk Haberleri

Sinan Ateş suikastı TBMM gündeminde

İYİ Parti Bursa Milletvekili ve TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Selçuk Türkoğlu, Türkiye’nin gündeminden hiç düşmeyen Sinan Ateş suikasti ile ilgili araştırma önergesi verdi.  

Yarın ilk okul öğrencileri okula!

Yüz yüze eğitimin başlayacağı tarih belli oldu Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okullarda yüz yüze eğitimin 7 Haziran'dan itibaren başlayacağını açıkladı.

Son Dakika MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme

MEB duyurdu: Liselerde sınavlara yeni düzenleme Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, liselerdeki sınavlara ilişkin yeni düzenlemeyi duyurdu.

Son dakika: Öğretmenler için aşı zamanı!

Milli eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Çorum Sungurlu'da bulunan bir okulda koronavirüs aşısı oldu.

Okul kantinlerinin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi

Edinilen son dakika haberine göre Yüz yüze eğitimin başladığı ilkokullarla 8. ve 12'nci sınıfların bulunduğu okullarda kantinlerin 19 Ekim'den itibaren açılmasına karar verildi.

Millieğitim tablet dağıtımına başladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk: Tablet dağıtımları bu hafta başlıyor Eğitimde kullanılan tabletlerin bu hafta dağıtılmaya başlanacağı, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk tarafından açıklandı.

Son dakika: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklayacak

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yarın saat 11.00'de yüz yüze eğitime geçişin ayrıntılarını açıklayacak. Öte yandan Bakan Selçuk, "12 Ekim Pazartesi, tüm ilkokulları, köy okullarını, 8. ve 12. sınıflar ile özel gereksinimli çocuklarımızın okullarını açıyoruz." dedi.

Ziya Selçuk okulların açılışıyla ilgili kararı açıkladı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Bilim Kurulu tavsiyesi ile okulların 31 Ağustos'ta uzaktan eğitime, 21 Eylül'de de yüz yüze eğitime başlayacağını duyurdu.

Okullar ne zaman açılacak? Ziya Selçuk açıkladı

Okulların açılıp-açılmama durumu ile ilgili önerinin verileceği Bilim Kurulu toplantısı, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başkanlığında başladı. Bilim Kurulu toplantısı sonrası Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıklamalarda bulundu.

Karamürsel çukuru hareketleniyor mu?

17 Ağustos yaklaşırken depremleri önceden bilen Şener Üşümezsoy, son uyarısını yaptı.

Okullar ne zaman ve nasıl açılacak? Bakan Selçuk açıkladı!

Okulların açılması için geri sayım başladı. Milyonlarca veli ve öğrenci okulların ne şekilde açılacağı ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor.

Okullar açılacak demedim! Şartlar iyi olursa okulları açacağız

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Biz okulları açacağız demedik! Okullar, eğer şartlar elverişli olursa verilen tarihte açılacak" dedik.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk açıkladı!

Öğrencilere dağıtılacak Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, katıldığı bir televizyon programında sınavlarda uygulanacak olan koronavirüs tedbirlerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak.

Yeni öğretim yılı eylülde başlayacak Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni öğretim yılının eylül ayında başlayacağını açıkladı.

Yaz döneminde telafi eğitimi yapılacak

Yaz döneminde telafi eğitimi yapılacak Üniversitelerde, ilk ve orta öğretimde yaz tatilinde eğitim verilecek.

Adım adım uzaktan eğitim: EBA şifresi alma ve yeni hesap oluşturma!

Türkiye genelinde uzaktan eğitim yarın itibarı ile başlayacak. Öğrenciler, MEB tarafından geliştirilen EBA ile uzaktan ve online eğitim görerek derslerinden geri kalmayacak.

Altınova'da Kayıp Bizans Kalesi Bulundu

Haçlı Seferi’nde, Hasting Muharebesi’ne katılan Anglo-Sakson askerlerin sığınmaları için yapılan kale Altınova'da bulundu.

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

ÇOK ÖNEMLİ! MİLLİ EĞİTİM BAKANI TEK TEK AÇIKLADI!

Milli Eğitim Bakanı tek, tek açıkladı! Yeni ortaöğretim lise modeli nedir? Yeni eğitim sistemi ders sayısı kaç olacak? Yeni eğitim sistemi dersleri, tatil günleri.

Allah belanızı versin! Türk öğrenci cinayet kurbanı oldu!

Polonya'da Erasmus eğitimi gören Selçuk Üniversitesi öğrencisi Furkan Kocaman bir AVM'de PKK sempatizanları tarafından yemek yediği esnada boğazından bıçaklanarak öldürüldü.Kaynak: Türk öğrenci cinayet kurbanı

Selçuk Karaduman karamürsel'e atandı

6 yıldır Gölcük Öğretmen evi Akşam Sanat Okulunda Müdürlük görevini yapan Selçuk Karaduman Karamürsel Öğretmen evi Akşam Sanat Okulu atandı.

“Kapsayıcı Eğitim Yöneticileri Eğitimi ” Mürsel Gazi’de yapıldı

Eğitim Sorumluluğunu Hasan DALKIRAN’ın yaptığı ve beş gün yoğun tempoda süren kursların dördüncü gününde İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Melih ENGİN, Hayri KIR, İlkçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Selçuk KATIRCIOĞLU ve Ali EJDEROĞLU kursiyerleri ziyaret ettiler.

Öğrencilere müjde! Dersler kısalıyor, teneffüs artıyor

Okullarda tasarım-beceri atölyelerinin kurulacağını söyleyen Bakan Selçuk, müfredatın çocukların ilgi ve kabiliyetlerine göre düzenleneceğini söyledi.

Bakanlık açıkladı! O ailelere 200 liralık yardım yapılacak

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Selçuk, hastalık nedeniyle cihaza bağımlı olan hastaların bulunduğu hanelerin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz

Ailesini Katletti ve İnternet Kafeye Gitti

Oğuzhan Selçuk, beraber yaşadığı ikisi de 74 yaşındaki dedesi Zeynel Selçuk ve babaannesi Firdevs Selçuk'u bıçaklayarak öldürdü.

Taksi tıra çarptı 1 Kişi ağır yaralı

Olay gece geç saatlerde Karamürsel D-130 Karayolu İzmit istikametin'de meydana geldi  4. Temmuz mahallesi Amiral caddesi üzerinde seyir halinde bulunan Selçuk K. 

AK Parti'li vekilden flaş seçim açıklaması

AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, Türkiye'nin 2018 yılından itibaren 3 yıl içerisinde üç seçim yaşama ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi.

Karamürsel Gençlik şov yaptı

17-20 yaş arası Gençler Serbest Güreş İl Birinciliği Kocaeli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Güreş İl Temsilciliği tarafından

Hasan Olgun'a Dostları Sürpriz doğum günü düzenledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Hasan Olgun'a yakınları Yelken Marine Cafe & Bistro isimli mekanda sürpriz bir doğum günü düzenledi.Bu güzel sürprize çok mutlu olan Olgun sosyal medyadaki hesabındaki şu notla sevenlerine teşekkür etti. Bügün dogum günüm için bana sosyal medyadan gerek telefonla gerekse bu akşamki pasta süprizini hazırlıyan yelken cafe ufuk demir arkadaşima fuat erol kardeşime ve içinde oldugum Ak parti aileme başta başkanım Recep demirel olmak üzere abilerime kardeslerime belediyemiz kültür müd mesut çetinkaya başta olmak üzere katılan arkadşlarımıza gençlik kol erdem karakoyun ve tahir nişanci kardeşlerime ve selcuk tayfur kardeşime velhasıl bana deger veren herkes benim degerlimdir Sagolsunlar varolsunlar hepsine teşekkur ediyorum. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak Hasan Olgun'a yeni yaşında sağlık ve huzur dolu bir ömür diliyoruz.

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti

AKP Karamürsel gençlerde başkan değişti AK Parti Karamürsel İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde bayrak değişimi yaşandı. Selçuk Tayfur, görevini Adem Özgüneş’e devretti.