Şenlikler Haberleri

Şenlikler Haberleri

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser

Cengiz Kurtoğlu’ndan muhteşem konser 4 Temmuz Karamürsel’in Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında Karamürsel kordonda sahne alan Cengiz Kuruoğlu yıktı geçti

Hande Yener binlerce kişiyi doyasıya eğlendirdi

Hande Yener’den muhteşem konser Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşunun 101'inci yılı etkinlikleri kapsamında şarkıcı Hande Yener sahneye çıktı.  

Denizcilik Şenliği, kabotaj bayramını dolu dolu kutlayacak

İMEAK Deniz Ticaret Odası Kocaeli Şubes, 1 Temmuz Kabotaj ve Denizcilik Bayramı'nı, 'Denizcilik Şenliği' adı altında, renkli etkinliklerle kutlamaya hazırlanıyor.

Zehirli mantar faciası: Aynı aileden 3 ölü. 1 durumu kritik

Bahar şenlikleri kapsamında kamp yapmaya gelen aynı aileden 4 kişi yedikleri mantardan zehirlendi. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 1 kişinin hayati tehlikesi sürüyor.

Edis 4 Temmuz'da Karamürsel'de

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 97. yılı münasebetiyle her yıl düzenlenen Kurtuluş Şenliklerinde bu yıl Edis sahne alacak.

Nazmi Oğuz Ortaokulu Bilim Fuarına

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı bu gün düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Karamürsel Alp Bilim Şenliği

Karamürsel Alp Anadolu Lisesi öğrencilerinin projeleriyle Bilim Şenliği düzenlendi.

Karamürsel'de Bilim ve Sanayi şenlikleri düzenlendi

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu tarafından düzenlenen Bilim ve Sanayi Şenliği bugün açıldı.

Karamürsel'de 30 Ağustos coşku ile kutlandı

Karamürsel'de 30 Ağustos Zafer Bayramının 95.yıl dönümü coşku ile kutlandı. Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri kapsamında 30 Ağustos 2017 Çarşamba günü saat 10.00’da

DÜŞMAN İŞGALİNDEN KURTULUŞUN 96.YIL DÖNÜMÜ KUTLANDI

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. Yıldönümü Kutlama etkinlikleri nedeniyle ilk tören Karamürsel Alp’ in mezarı başında yapıldı.

Ünlü sanatçı ailesi ile dörtbudak aşıklar tepesinde

Ünlü ses sanatçısı Hakan Peker ailesi ile birlikte Karamürseli ziyarete geldi. Karamürsel'in yeni cazibe merkezi olan Dörtbudak Aşıklar Tepesin'de ailesi ile işletme sahibi olan

4 Temmuz Şenliklerinde Eğlence

4Temmuz Karamürsel'in düşman işgalinden kurtuluşu kapsamında düzenlenecek şenlik kapsamında sahne alacak şarkıcılar.

Demet Akalın'dan ohhh Karamürsel'e gidiyorum tweeti

Karamürsel İlçesinin Düşman İşgalinden Kurtuluşunu kutlamak için düzenlenen 4 Temmuz şenlikleri için ilçeye süpriz bir isim geliyor.

Ali Kangal'dan Hıdırellez şenliklerine bütün halkımızı davet etti

Kaytazdere Belediye Başkanı Ali Kangal'dan ilçede geleneksel hale getirmeye çalıştıkları Hıdırelllez şenliklerinin bir yenisini bu hafta 05.05.2017 (CUMA) günü

Geleneksel Suludere Köyü Piknik Şenlikleri

Karamürsel'e bağlı Suludere Köyü'nde geleneksel hale getirilen Suludere Köy pikniği, protokol ve vatandaşların katılımıyla gerçekleşti.

Karamürsel Halkı İftar'da Buluşuyor

Karamürsel Belediyesince 4 temmuz Karamürsel'in kurtuluş şenlikleri kapsamında bu sene 2 temmuz'da düzenlenecek olan halk iftarına herkes davetlidir.

Karamürselli Boşnaklar Pita Teferiç Şenliklerini iptal etti

Bu yıl 14'üncüsü düzenlenmesi beklenen Boşnak vatandaşların geleneksel Pita Teferiç Şenlikleri, son günlerde artan terör olayları ve Türkiye’nin dört bir tarafından gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.

Karamürsel'in kurtuluşunun 94. yıldönümü kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı

kutlamaları beş bin kişilik kent iftarıyla sonlandı Karamürsel’in kurtuluşunun 94. yıldönümü nedeniyle gündüz başlayan kutlama etkinlikleri akşam Karamürsel İlhan Çınar Alanında beş bin kişilik halka açık kent iftarıyla tamamlandı. Karamürsel’in kurtuluşunun 94. Yıldönümü kapsamında Karamürsel İlhan Çınar Alanında düzenlenen kent iftarına Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’da katıldı.

Karamürsel kurtuluş şenlikleri başlıyor

Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. Yıldönümü kutlama hazırlıkları tamamlandı. Bu yıl kutlama etkinlikleri kapsamında 4 Temmuz 2015 Cumartesi günü saat 10.00’da Amiral Karamürsel Alp’in kabrine şükran ziyareti yapılacak, ilçe müftülüğü görevlileri tarafından dua okunacak. Saat 10.30’da Atatürk Anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. HALK İFTARI 4 Temmuz Kurtuluş Şenlikleri etkinlikleri kapsamında bu yıl halk iftarı düzenlenecek. İlhan Çınar alanında gerçekleştirilecek olan etkinlikte 5 bin kişiye iftar verilecek. “4 Temmuz Kahramanlık Destanının Yazıldığı Gündür” Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel’İn düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıldönümünde bir mesaj yayınladı. Başkan Yıldırım mesajında “Bu tarihi günde Karamürsel’in düşman işgalinden kurtuluşunun 94. yıl dönümünü kutluyoruz. Günümüzden tam 94 yıl önce misak-i milli sınırları içerisinde ve Karamürsel’de kahraman ecdadımız ölüm-kalım savaşı vererek canları pahasına bu toprakları düşmandan temizlediler.

İLÇEMİZDE RAMAZAN PİDESİNİN GRAMAJI DÜŞTÜ, FİYATI AYNI

Önümüzdeki hafta başlayacak Ramazan ayı öncesinde pide fiyatları belli oldu. Geçtiğimiz yıla bakıldığında bu yıl gramajı düşen pidenin fiyatı ise yerinde kaldı. Geçtiğimiz yıl 400 gramı 2 TL’den satışa sunulan pide, bu yıl 350 GR düşürülerek 2 TL’den satılacak.

Fulacık'ta bahar şenliği çok keyifli geçti

Fulacık’ta bahar şenliği çok keyifli geçti Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkındırma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen 5. Geleneksel Bahar Şenliği yapıldı. Şenliğe, Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Taşköprü Belediye Başkanı Orhangazi Belediye başkan vekili, siyasi parti milletvekili adayları, siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Şenlik Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Dernek Başkanı Tahsin Uslu ve Fulacık Mahalle Muhtarı Ömer Can birer konuşma yaparak, bu tür şenliklerin, sahip olduğumuz milli ve kültürel değerlerimizin yaşatılmasının yanı sıra, birlik ve beraberliğimizin de daha da güçlenmesine vesile olduğunu kaydederek, şenliğe katılanlara teşekkür ettiler. Bahar Şenliğine katılan misafirlerin tanıtılması ve konuşmaları ardından derneğin düzenlediği çeşitli etkinliklerle coşkulu bir şekilde gerçekleşti. Yaklaşık 4 bin kişinin katıldığı şenlikte konuklara çeşitli ikramlar yapılarak davetliler canlı müzik eşliğinde eğlendi. Dernek Başkanı ve Fulacık Mahalle Muhtarı şenliğe katılan, destek olan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ettiler.