Serhat Haberleri

Serhat Haberleri

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Burak Şahin İren'in davası bu gün görüldü!

23 Ekim 2020 tarihinde 4 Temmuz Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nda Burak Şahin İren’in öldürülmesinin sanığı

Karamürsel’de büyük uyuşturucu operasyonu

Karamürsel Emniyet Müdürlüğü tarafından uzun bir süredir takipte olan sözde uyuşturucu baronu Serhat B. yine yakalandı.

Hakim karşısına çıkan iki kişiden 1 tutuklandı

Karamürsel ilçesinde tartıştığı Burak Şahin İren'i (33) tabancayla vurarak öldüren Yıldıray A. (36) ile ona yardım ettiği öne sürülen Serhat B. (30), isimli 2 kişi tutuklandı.

PKK'lı terörist Kocaeli'de yakalandı

Körfez’de, aranan teröristler arasında olan 'Delil Serhat' kod adlı PKK'lı Cesim Yanık (27), jandarmanın tarafından yakalandı.

Bağlar ailesi trafik kazası geçirdi 1 kişi yaşamını kaybetti

Karamürsel'in tanınmış ailelerinden Bağlar ailesinin acı günü. Bolu'da meydana gelen kazada Serhat Bağlar idaresindeki araç, Bolu'da önünde meydana gelen kazadan kaçmaya çalışırken kaza yaptı.

Serhat Yılmaz'ın cenazesi bugün defnedilecek

Karamürsel'in sevilen simalarından Merhum Cino Muharrem YILMAZ'ın torunu, Adnan, Ayhan, Mehmet, Kadir, Muhammet, Ömer, Murat ve Hakan YILMAZ'ın yeğenleri, Selahattin ve Remziye YILMAZ'ın oğlu Serhat YILMAZ

Hulusi Akar'ın eski emir subayı Serhat Pasha halen aranıyor

15 Temmuz'da Genelkurmay'da sivil kıyafetlere darbeye yardım eden Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın eski emir subayı Başçavuş Serhat Pasha

Duyar, Ziyaretine Karamürsel Alp'in mezarı başında dua ederek başladı

Duyar, Karamürsel ziyaretine Karamürsel Alp’in mezarı başında dua ederek başladı Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili adayı Serhat Duyar Karamürsel ziyaretine başlamadan önce Karamürsel Alp mezarı başında dua etti daha sonra bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi Büyük Birlik Partisi (BBP) ve Saadet Partisi (SP)’nin genel seçimler için oluşturduğu Milli İttifak’ın Kocaeli milletvekili 2. sıra adayı Serhat Duyar, Karamürsel Alp Mezarı başında dua ettikten sonra bir takım ziyaretler gerçekleştirerek Karamürsel’de adeta gönülleri fethetti. Serhat Duyar, milli ittifak hakkında vatandaşı bilgilendirerek destek istedi. Duyar, ilk ziyaret Karamürsel Saadet Partisi İlçe Teşkilatı oldu. Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı İsmail Aydın ve yönetim kuruluyla bir araya gelerek, burada başkan Aydın’dan saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. Serhat Duyar daha sonra Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimliği, Karamürsel Kaymakamlığı, Ziraat Odası, Esnaf Odası ve esnaf ziyaretlerini gerçekleştirdi.