Seri Haberleri

Seri Haberleri

Başkan Çalık'tan "Kadir Gecesi" Mesajı

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, Ramazan-ı Şerif'in önemli günlerinden biri olan Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Çalık, "Bu kutsal gecenin milletimize, İslam dünyasına ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.

Ahmet Çalık, Tepeköy Mahallesi'nde coşku ile karşılandı

Çalık, yaptığı konuşmanın ardından, "Tepeköy Mahallemizde bizleri misafir eden hemşerilerimize ve muhtarımız Recep Şahin'e teşekkür ederiz. Tepeköy'ün yıllardır çözülemeyen sorunlarını biliyoruz ve çözmek için geliyoruz."

Karamürsel büyük bir değerini daha kaybetti

Karamürsel'in sevilen isimlerinden biri olan ve tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde altın kemer sahibi olan Aydın Demir, kolon kanseri nedeniyle yaşamını yitirdi. Demir'in vefatı, şehirde ve spor camiasında büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Karamürsel'de deniz sahil bandını aştı!

Karamürsel sahil şeridinde deniz sahil bandını aşarak taştı. Vatandaşın korku ile izlediği görüntüler paniğe neden oldu.

Hafriyat kamyonu evin içine daldı

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Şans eseri evde kimsenin olmaması büyük bir facia yaşanmasını engelledi.

Yusuf Güney Karamürsel'e geliyor

Karamürsel'de ilklerin adresi Mohti Otel bu yıl yine öğretmenleri unutmadı.

Karamürsel Belediyesi'nden bedava dükkan ve tarlalar

Karamürsel Belediyesi'ne ait dükkan ve tarlalar uygun fiyata kiraya verilecektir. İşte detaylar...

Yusuf Güney Karamürsel'e geliyor

Karamürsel'de ilklerin adresi Mohti Otel bu yıl yine öğretmenleri unutmadı.

Ereğli Balık Festivali'nde ilçe halkı doyasıya eğlendi

Karamürsel ilçesinde av yasağının sona ereceği 1 Eylül öncesi "15. Balık Festivali" düzenlendi. Festivalde, Ereğli Mahallesi'nde 7 bin kişilik uskumru ızgaralarda pişirilerek vatandaşlara ikram edildi. 

Merih Demiral için dev transfer gerçekleşiyor mu?

Karamürsel'in parlayan yıldırı Merih Demiral, Türkiye Milli Takımı'nın yıldızı, Serie A devi Inter'e transfer olmak üzere... Dev transfer, bu sezon gerçekleşecek gibi görünüyor.  

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

Jandarmanın durduğu kişiden 82 sikke, 4 obje çıktı

Karamürsel'de jandarmanın şüphe üzerini üstünü aradığı kişinin cebinde 82 tarihi sikke ve 4 obje bulundu. Şüpheli gözaltına alındı.  Şans eseri bulunan tarihi eserler bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Ali Konuş için mevlid-i şerif ve ikram programına tüm halkımız davetli

Karamürsel`de faaliyet gösteren Konuş Elektrik`in kurucusu Elektrikçi Hacı Ali Konuş`un vefatının  18. yıl dönümüne rastlayan (17 Ocak 2023 Salı) Karamürsel Merkez Camii’nde öğle namazına müteakip merhuma ve ebediyete göçen tüm aile

Karamürsel’deki konserinde düşen Emre Kaya sahnelere geri döndü

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahneden inerken düşerek yaralanan ünlü Popçu Emre Kaya, yine sahnelerin tozunu attı. Hastaneden taburcu olur olmaz soluğu Manisa’da alan sanatçı, verdiği konserde hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.

Ters şeride koca otobüsü yolun ortasına bırakıp 6 saat trafiği felç etti

Karamürsel'de akşam saatlerinde yaşanan olay bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. Olay Kayacık mahallesi, Feneryolu caddesi üzerinde meydana geldi. 77 Plakalı serv

Kocaeli ve Karamürsel Cumhuriyet Başsavcıları değişti

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığına, Yargıtay Cumhuriyet Savcısı Ferhat Kapıcı Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına getirildi. Şırnak Cumhuriyet Savcısı Hasan Pala, Karamürsel Cumhuriyet Savcılığına

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Karamürsel bir yıldız daha çıkardı

Karamürsel İdmanyurdu alt yapısında forma giyen 2006 doğumlu stoper oyuncusu Halil Cengiz, Kayserispor’a transfer oldu.

Yavru yunus silahla vurularak öldürüldü!

Karamürsel sahil şeridinde sabah spor yapan vatandaşlar sahil de kıyıya vurmuş yavru yunus balığının silahla vuruldugunu ve öldüğünü gördüklerin de çok üzüldüklerini dile getirdiler.

Karamürsel'de balık sezonu muhteşem bir konser ile açılıyor

Karamürsel- Ereğli Hürriyer Caddesi Liman yanında 29 Ağustos pazar günü Balık Festivali düzenlenecek.

Yarışan araçlar ve hatalı parklar vatandaşı canından bezdirdi!

Karamürsel'de son günlerde ilçe halkının en büyük sorunlarının başında ilçe genelinde yolların daraltılması ve tek şeride düşürülmesi, buna rağmen yine tek şeritli yollara bırakılan araçlar ve özellikle akşam saatlerinde Ereğli ve Karamürsel dal-çık arasında özellikle akşam saatlerinde yarış yapan araçlar nedeni ile D-130 karayolu kenarında oturan vatandaşları canından bezdirdi.

Karamürsel Emniyet milyonluk tarihi eser yakaladı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede adeta kuş uçurmuyor. Son olarak hal ve hareketlerinden şüphelendikleri bir araçta yaptıkları kontrolde milyonluk tarihi eseri yakalandı.

Karamürsel'deki seri katil her yerde aranıyor!

Karamürsel ilçesinde 3 günde 6 sokak köpeği katledildi. 5 köpeğin aynı kişi tarafından öldürüldüğü düşünülürken hayvan polisi seri katili arıyor.

Karamürsel sahil ışıl, ışıl parlayacak!

Karamürsel sahil şeridi 5 bin metre daha uzayacak ve yeni yapılacak aydınlatmalar ile ışıl, ışıl parlayacak.

Karamürsel’de facia kıl payı atlatıldı

Karamürsel’de park halindeki araç kayarak metrelerce yükseklikten bir sitenin içerisine uçtu. Şans eseri sitede oynayan çocukların orada olmaması büyük bir facianın

Karamürsel Ak Parti kan kaybetmeye başladı

Karamürsel Ak Parti’de istifalar tek, tek hız kesmeden gelmeye devam ediyor.

BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK İZİNLİ EZİYET

Karamürsel’de bir inşaat gece yarısına kadar çalışmalarını sonlandırmayınca mahalle ayağa kalktı.

Özel okul ücretleri geri verilecek mi?

Evde verilen eğitim nedeniyle ücret iadesi isteyen veliler Kayseri'den gelen haberle umutlandı. Bir veli yüz yüze eğitim yapılmayan süre için parasını geri aldı.