Serkan Haberleri

Serkan Haberleri

Serkan Türkmen'in acı kaybı

Buber Group ve Karamürsel TV Ailesi olarak merhuma Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileriz.

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Mustafa Akın vefat etti

CAMDİBİ MAHALLESİNDEN MERHUM İBRAHİM AKIN'IN OĞLU NEZAHAT AKIN'IN EŞİ HAKAN,SERKAN VE SERHAT AKIN'IN BABALARI ESKİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINDAN EMEKLİ MUSTAFA AKIN VEFAT ETMİŞTİR.

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

Kayacık muhtarı Serkan Türkmen duyarsız kalmadı

Karamürsel’in gönüllü kurtarıcıları Temelleri 1999 Gölcük Depremi'nde atılan 'Mahalle Afet Gönüllüleri' projesi, Karamürsel'de tekrar hayat buldu.  

Site sakinleri korku dolu anları böyle görüntüledi!

Geçtiğimiz hafta ilk olarak Karamürsel Tv. Tarafından gündeme getirilen haber sonrası beklenen felaket göz göre, göre geldi. İşte korku dolu o anlar.

Hastane kadrosu güçlenmeye devam ediyor

Karamürsel Devlet Hastanesi doktor kadrosu gün geçtikçe güçlenerek büyümeye devam ediyor.

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni doktor daha göreve başladı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne Uzm. Dr. Emel Türk Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı ve Uzm.Dr. Mehmet Serkan Kılıçoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon

Karamürsel spor kaptanı Serkan Çetintaş bu kadar yeter dedi

Karamürsel'in yetiştirdiği başarılı isim Recep Serkan Çetintaş futbolu bıraktığını açıkladı.

Serkan Gençtog, genç yaşta yaşamını kaybetti

Karamürselli genç delikanlı, Serkan Gençtoğ’dan acı haber geldi.

Altınova'da Kayıp Bizans Kalesi Bulundu

Haçlı Seferi’nde, Hasting Muharebesi’ne katılan Anglo-Sakson askerlerin sığınmaları için yapılan kale Altınova'da bulundu.

Karamürsel Spor yönetimi muhteşem bir transfer yaptı

Karamürsel Spor ve yönetimi başarılarına hız kesmeden devam ediyor. Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen aynı zamanda Karamürselli olan başarılı isim Resep Serkan Çetintaş

CHP Kadın Kolları başkanı Hamiyet Eraslan teşekkür etti

Karamürsel'in başarılı isimlerinden CHP Kadın kolları başkanı Hamiyet Eraslan ilçede fenomen haline gelen Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

Gülsüm Ekin halkımıza hizmet eden başımızın tacıdır

Karamürsel'de seçildiği günden bu yana yaptığı başarılı işlerle adından sık, sık söz ettiren Ak Parti ilçe kadın kolları başkanı Gülsüm Ekin ilçe halkına hizmet eden başımızın tacıdır diyerek ilçede fenomen olan otobüs şoförü Serkan Çetiner'e teşekkür etti.

KARAMÜRSEL BU GÜZEL ADAMI KONUŞUYOR

Yaptığı muhteşem hizmet ile sadece ilçede değil, Kocaeli genelinde adından söz ettiren Serkan Çetiner büyük takdir topladı.

Hemen paylaşın engelli Serkan biran önce bulunsun

Serkan Muratlı adlı zihinsel engelli genç, dün kayboldu. Aile gencin bulunması için polise başvurdu

KAYACIK MAHALLESİ MUHTARI ÖYLE BİR PAYLAŞIM YAPTI Kİ!

Kayacık Mahallesi mevcut muhtarı ve muhtar adayı, Serkan Türkmen sosyal medya hesabından öyle bir paylaşım yaptı ki ...

Kayacık Mahalle Muhtarı Serkan Türkmen basın açıklaması yayınladı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Serkan Türkmen son günlerde çıkan haberler sonrası bir basın bildirisi yayınladı.

Karamürsel sosyal medya fenomenlerini seçiyor

Karamürsel'de sosyal medyayı en aktif kullanan ve takipçi sayısı en fazla olan, en çok beğeni alan kişileri seçiyoruz.

Fikri Işık, gönüllere taht kurdu

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Hakkari’de şehit olan Üsteğmen Serkan Çakal’ın oğlu Metehan’ın sünneti için makam aracını tahsis etti. Küçük Metehan

İç İşleri Bakanı Karamürsel’de Konferans verdi;Hem ağladı hem ağlattı

Yesevi Düşünce Derneği’nin Karamürsel Öğretmenevinde tertiplediği konferansta konuşan, Doğu Türkistan Sürgün Hükümeti İçişleri Bakanı Serkan DİNÇTÜRK

Ölmeden Önce Sosyal medyada son paylaşımı sanki..

Karamürsel’de dün gece geç saatlerde geçirdiği elim trafik kazası sonucu, erken yaşta, yaşamını kaybeden, Serkan Özme (27) sosyal paylaşım sitesin de

Karamürsel'de Kaza 27 Yaşın'da Yaşamını Kaybetti

Karamürsel'de dün gece saat 03.30 sıralarında görgü tanıklarının iddialarına göre yoladan karşıya geçmeye çalışan Serkan Özme (27) Yalova istikametinden

Esaretteki Türk İslam Ülkesi Doğu Türkistan Konferansı

Karamürsel'de gerçekleşecek olan konferansa herkes davetlidir.

Freni patlayan otomobil takla atarak durabildi, 1 kişi yaralandı

Freni patlayan otomobil takla atarak durabildi, 1 kişi yaralandı Karamürsel’de freni patlayan otomobil, banketlere vurarak takla attı. 1 kişi yaralandı. Karamürsel 4 Temmuz mahallesi yeni mezarlık yolu 101 cadde üzerinde 41 LF 932 plakalı Serkan G. (40) yönetiminde otomobil rampa aşağı inerken frenin patlaması sonucu ilk önce yolun etrafındaki banketlere çarptı daha sonra takla atarak durabildi. Kazada otomobilde tek başına olan sürücü Serkan. G. 112 ekipleri tarafından Karamürsel Devlet Hastanesine kaldırılırken Serkan. G.’nin kazayı hafif yaralı olarak atlattığı belirtildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Karamürsel'de Öğretmenler 6 Nisan'da ilk derslere girmeyecek

3 Eğitim Sendikasının Aldığı Karar ile Yalova Valisi'nin Matematik Öğretmeni Halil Serkan Öz'e Karşı Sarf Ettiği Sözlerden Sonra Öğretmen Kalp Krizi Geçirerek Hayatını Kaybetmişti Yalova Termal Fen Lisesi’nde Matematik öğretmeni olan Halil Serkan Öz’e Yalova valisi Selim Cebiroğlu’nun geçen hafta okulda herkesin önünde azarlaması ve çok çirkin ifadelerle aşağılamasının ardından öğretmene saygı yürüyüşünden sonra Öğretmen Halil Serkan Öz kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.