Sıra Haberleri

Sıra Haberleri

Tatilin gözdesi Karamürsel oldu!

Karamürsel, doğal güzellikleriyle ünlü olmasının yanı sıra, artık güvenli ve düzenli bir atmosfere de sahip. Bu sayede, ziyaretçilerin ilçede geçirdikleri zaman daha keyifli ve huzurlu hale geldi.

Karamürsel'de Uyuşturucu Operasyonu: İki Kişi Yakalandı

Karamürsel'de polis ekipleri tarafından yapılan bir uygulama sırasında, A.K ve Y.S isimli şahısların üzerinde toplamda 28 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

Ahmet Çalık, emeklilerin dertlerini dinledi

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Belediye Başkan adayı Ahmet Çalık ve ekibi seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim kampanyası sırasında bazı sıcak görüntüler ise insanların yüreğini ısıtıyor.

Çağlayan Adliyesi'ne teröristler tarafından saldırı

İstanbul'daki Çağlayan Adliyesi önünde, öğle saatlerinde terör saldırısı gerçekleşti. Adliyeye yoğun girişlerin olduğu sırada silah sesleri yükseldi.

AK Parti Kocaeli İlçe Belediye Başkan Adayları basına sızdırıldı

AK Parti'nin Kocaeli ilçe belediye başkan adayları merakla beklenen bir gelişmeyle ortaya çıktı. İddialara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylamasının ardından resmi açıklama beklenen adaylar şu şekilde sıralanıyor:

AK Parti bu Pazar adaylarını açıklıyor

AK Parti belediye başkan adaylarını bu pazar açıklıyor. Kocaeli Belediye başkanı olarak Tahir Büyükakın gösterilirse, Karamürsel'de Büyükakın'ın en iyi çalışabileceği iki adayın ismi kesin gibi gözüküyor. Bu adaylardan ilk sırayı Fevzi Utaş alırken, ikici olarak Sait Mete'nin aday gösterileceği kulislerde konuşuluyor!

Karamürselli Sibel'in ölümünde detaylar ortaya çıktı

Sibel'in ölüm olayında zanlı suçlamaları kabul etmedi: "O sırada silah patladı, ben korkudan bayıldığını düşündüm” İzmit'te 4 Aralık günü Sibel Kayman’ın silahla vurularak hayatını kaybetmesi üzerine şüpheli olarak gözaltına alınan

Karamürsel RES üssü yapıyorlar!520 milyon TL’ye yeni bir santral daha kurulacak!

Enerji firmalarının yeni gözdesi Karamürsel, irili ufaklı çok sayıda firma Karamürsel’de rüzgar elektrik santrali (RES) kurmak için sıraya girdi. Bunlara Daven Enerji Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş. de eklendi. Firma RES kurması için çevre etki değerlendirme ÇED süreci başladı.  

Karamürsel Birey Koleji'nden muhteşem 100 Yıl balosu

Karamürsel Birey Koleji, Cumhuriyetin 100. Yılı münasebetiyle muhteşem bir program düzenledi. Karamürsel Altın Kemer Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen programa ilçe protokolünün yanı sıra Birey Koleji öğrencileri, velileri ve öğretmenleri coşkulu bir şekilde katıldı.

Karamürsel marinada denizden çıkanlar pes dedirtti

Karamürsel'de Deniz Yıldızları Derneği'nin dalgıçları tarafından yapılan dip temizliği sırasında çıkan atıklar şaşkınlık yarattı.

Korkunç kaza 2 ölü 6 yaralı

Gölcük'te yaşanan feci kazada, Karamürselli işçileri taşıyan bir servis, rampa aşağı indiği sırada freni boşaldı ve kaldırımda yürüyen bir anne ile 5 yaşındaki kızına çarptı. Kazada anne ve kızı hayatını kaybederken, 6 kişi yaralandı.

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayram namazı saat kaçta kılınacak.   İslam alemi bir bayrama daha erişti.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Cinnet geçiren emekli devlet memuru eşini ve kendini vurdu

Emekli astsubay Mevlüt Taşkın, bilinmeyen nedenle eşi Nimet Taşkın ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında tabancasını alan Mevlüt Taşkın, eşini vurduktan sonra silahı kendi başına dayayıp, ateşledi.

Yeni atanan çocuk doktoru göreve başladı

Karamürsel Devket Hastanesi'ne yeni çocuk doktoru atandı. Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr.Nazlı Özge Özköteş, Karamürsel Devlet Hastanesinde yeni görevine başladı.

SEDAŞ BEZDİRDİ HERKESİ

Korkunç zamlar açma ve kesme ücretlerinin yanı sıra fatura içerisine bir çok anlayamadığımız ek ücreti yansıtan SEDAŞ hizmet vermeye sıra geldiği zaman hiç bir şeyi umursamıyor.

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Karamürsel’de eczaneler dolup taşıyor!

Karamürsel’de son bir haftada hastalıkların artması, eczanelerde yoğunluk oluşturdu. Yoğunluk sebebiyle hem hastane hem de eczanelerde vatandaşlar dakikalarca sıra beklemek zorunda kaldı.

Doktora ve sağlık çalışanlarına saldıranlar gözaltına alındı

Karamürsel Devlet Hastanesine rahatsızlığı nedeniyle ambulansla getirilen N.K. muayene sırasında henüz belirlenemeyen nedenle bir anda nöbetçi doktorla tartışmaya başladı.

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizden çıkamadı

Zıpkınla balık avlamak için girdiği denizde kayboldu  Altınova ilçesinde yaşayan 2 çocuk babası Cahit Turhan, dün saat 06.00 sıralarında zıpkınla balık avlamak için Cumhuriyet Mahallesi’ndeki evinden çıktı.

Karamürsel’deki tarihi caminin çevresi muhteşem oluyor

Büyükşehir, Karamürsel’in merkezinde bulunan Karabali Cami ve Hamam onarım çalışmalarının yanı sıra çevre düzenlemesine başladı

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Önce darp ettiler, sonra gasp!

Karamürsel'de 09.05.2022 günü saat 23:00 sıralarında akşam aracında gasp ettikleri kişiyi daha sonrasında darp ettikleri iddia edilen kişiler, Karamürsel Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan başarılı bir operasyon sonucu yakalandılar.

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

Karamürsel Kızılay Türkiye üçüncüsü oldu

Türk Kızılay Genel Merkezi tarafından ülke genelinde yapılan, ‘Genel Performans Sıralaması Temsilcilik Kategorisi’ değerlendirmesinde Türk Kızılay Karamürsel Şubesi, özverili çalışmaları ve gayretleri ile 306 temsilciliğin arasından Türkiye 3’ncüsü ödülüne layık görüldü.

SEDAŞ'ın Taşerön işçisi feci şekilde yaşamını kaybetti

Karamürsel SEDAŞ çalışanı Ali Demir çalıştığı sırada geçirdiği kaza sonrası feci şekilde yaşamını kaybetti.

Halıdereliler kazandı! Sıra Karamürsel'de

Taş ocağı kaybetti Halıdereliler kazandı! Gölcük’ün Halıdere ilçesinde büyük tepkilere neden olan As Elmaslar Madencilik şirketine ait taş ocağının faaliyeti durduruldu.

Ak Partili başkanlar denizde mahsur kaldı!

Ak Parti Kocaeli İl gençlik kolları başkanı Baki Özdemir geçtiğimiz günlerde, Karamürsel ziyareti sırasında denizde mahsur kaldığı ve çağrılan sahil güvenlik botu sayesinde kurtarıldığı bildirildi.

Karamürsel By Boşnak dualar ile açıldı

Karamürsel By Boşnak dualar ile kapılarını halka açtı. Açılışa Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'nin yansıra çok sayıda vatandaş katıldı.