Sirk Haberleri

Sirk Haberleri

İsmail Yıldırım'ın gider ayak verdiği ihale gündeme bomba gibi düştü

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'ın görevini bırakmasına günler kala, sadece tek bir firmanın katıldığı ihale büyük tartışmalara neden oldu.

Halıdereli Mustafa Kendini Başından Vurdu

Gölcük'e bağlı Halıdere Mahallesi'nde ikamet eden Mustafa Eraydın, Sakarya'nın Arifiye ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde iş yerinin bahçesinde arkadaşlarıyla şakalaşırken kendini vurdu.

CHP'li adaylar kendilerini Ankara'da tanıttı

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlere yaklaşırken, CHP Ankara'da aday tanıtım toplantısı düzenledi.

Ahmet Çalık 2024 Yeni yıl mesajı

Hepimizin heyecanla beklediği 2024 yılına adım adım yaklaşırken, yeni bir yıl, hepimiz için yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni başlangıçlar anlamına geliyor.

Karamürsel'de Aras Kargo rezaleti!

Karamürsel Aras Kargo ilçe halkını canından bezdirdi. Karamürsel Aras Kargo müşterilerini mağdur etmeye devam ederken genel merkezin olan bitene ve şikayetlere aldırış etmemesi ise bu kadarına pes doğrusu dedirtiyor.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Kocaeli geneli yeni hakim ve savcıları belli oldu!

Hakimler ve Savcılar Kurulu 2023 yılı Adli ve İdari Yargı Kararnamesi yayımlandı. Kararnameye göre Kocaeli Başsavcı Vekilliği değişirken, Kocaeli'nin yeni hakim ve savcıları belli oldu.

Karamürsel'de dev gölet için 3.ihale

Devlet Su İşleri 1.Bölge Müdürlüğü bir kez daha açık ihaleye çıktı, teklifleri aldı, değerlendirmesini yaptı ve kararını verdi. İşte detaylar.  

Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

İlk tartışmaların 2020 yılında başladığı Ruzen Elektrik Üretim ve Ticaret Limited Şirketi tarafından yapılacak olan Karamürsel RES projesi bir kez daha değişti    

Altıntaş Mermercilik iflas dosyası teslim edildi!

Altıntaş Mermer Ve Tersanecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi’nin iflas dosyası  Kocaeli İcra Dairesi İflas Bürosu’na bırakıldı. İtirazlar için duyuru yapıldı.

Karamürsel'de motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Karamürsel'de yolun karşısına geçmeye çalışırken motosikletin çarptığı kadın yaralandı

Sahipsiz Karamürsel'de orman katliamı devam ediyor!

Karamürsel'de önce kaçak olarak ilçede hiç bir kurumun ve belediyenin müdahalesi olmadan Ruzen Elektrik Üretim Şirketi tarafından Senaiye Mahallesinde yapılan RES’lerin inşası bittikten sonra insanların aklı ile alay edercesine

Yine bir çok mahalle ve sokakta saatlerce elektrik yok!

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 12 Nisan Salı günü gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

İlçe genelinde bir çok mahallede saatlerce elektrik yok

Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ), bakım ve onarım çalışmaları kapsamında 9 Nisan Cumartesi günü yani yarın gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 10.12.2021 Cuma günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Dikkat bir çok mahallede elektrik kesintisi olacak

Karamürsel genelinde bir çok mahallede 03.11.2021 Perşembe günü Sakarya Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (SEDAŞ) gerçekleştireceği planlı elektrik kesintilerinin listesini yayımladı.

Halıdereliler kazandı! Sıra Karamürsel'de

Taş ocağı kaybetti Halıdereliler kazandı! Gölcük’ün Halıdere ilçesinde büyük tepkilere neden olan As Elmaslar Madencilik şirketine ait taş ocağının faaliyeti durduruldu.

Karamürsel'de vatandaşa tonlarca kiraz dağıtıldı

A Haber muhabiri Hakan Süer'in yaptığı özel haberde, Karamürsel'de hayırsever bir iş adamı 500 dönümlük kiraz bahçesinde ağaçlarda bulunan kirazları vatandaşlara hediye ederek, binlerce tonluk kiraz dağıttı.

Fatma Kaplan Hürriyet ne yapmaya çalışıyor!

İzmit Belediyesi şirketlerinden BEKAŞ ve SARBAŞ’ta çalışan 1200 işçiyi ilgilendiren Toplu İş Sözleşmesi görüşmelerinde mutlu sona ulaşılırken

Altınova’da tersane işçisi kalp krizi geçirip öldü!

Altınova Tersaneler bölgesinde çalışırken kalp krizi geçiren Sefa Erdem (47) hayatını kaybetti.

Hemen kontrol edin: Milyarlarca şifre internete sızdı!

Siber güvenlik analiz şirketi BGR; Gmail, Hotmail, LinkedIn ve Netflix gibi platformlara kayıtlı olan yaklaşık 3,2 milyar e-posta kimliği ve şifresinin bir siber korsan forumunda paylaşıldığını açıkladı.

Belde A.Ş.’de sözleşme tamam.Gözler Karamürsel'de

Büyükşehir Belediyesi’nin Belde A.Ş. şirketinde çalışanları ilgilendiren toplu sözleşme pazarlığı üzerinde nihayet anlaşma sağlandığı öğrenildi.

Çok şükür vakalar ciddi şekilde düşüşe geçti!

Karamürsel’de son durum herkesi sevindirdi. Vakalardaki düşüş Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasındaki risk haritasına da yansırken, kısıtlama öncesinde neredeyse tamamı kırmızı olan ilçe haritasında yeşil alanlar oluşmaya başladı.

Karamürsel çukuru hareketleniyor mu?

17 Ağustos yaklaşırken depremleri önceden bilen Şener Üşümezsoy, son uyarısını yaptı.

Karamürsel’i soyan hırsızlar Gölcük'te yakalandı

Karamürsel’de hırsızlık yapan ekip daha sonra Gölcük’te hırsızlık yapmaya çalışırken polis ekiplerinin dikkati sayesinde yakalandı.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 6 ay süre verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin değişiklik yapılmasını öngören bir taslak hazırladı.

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı yine durdu!

Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı ihalesini alan Trans-Of Ulusal Nakliyat İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi işe başlamayacaklarını duyurdu.

İşte büyük ihalenin kazananı

Yapımı bir türlü bitirilemeyen Karamürsel Kent Meydanı köprülü kavşağı tamamlama inşaatı yapım ihalesi düzenledi.

'Deprem' eylül ayında gündeme damgasını vurdu

 Araştırma şirketi Areda Survey, 2 bin kişi ile Türkiye genelinde eylül ayında gündeme oturan konular üzerine araştırma yaptı.