Skandal Haberleri

Skandal Haberleri

İlyas Özmen, sağlıkta yaşanan büyük skandalı gündeme getirdi

Karamürsel Tv. Köşe yazarlarımızdan bölge genelinde geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen İlyas Özmen yine gündeme getirdiği bir skandal bu kadarına da pes doğrusu dedirtti. İşte detaylar...

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

Bir anne bunları hak etmiyor!

Karamürsel ilçesinde, fotoğrafçı dükkanı işleten 2 çocuk annesi Ö.Ö., vesikalık fotoğraf çektirmek için dükkana gelen M.D.'nin, stüdyoda eşofmanını indirip cinsel organını göstererek tacizde bulunduğu iddiasıyla şikayetçi oldu.

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Karamürsel Belediyesi yine bir skandala imza attı!

Karamürsel Belediyesi bir büyük skandal ile yine ülke gündemine gelmeyi başardı.

Kaymakam Osman Canbaba bir skandal ile ülke gündeminde!

Öğretmenlere Yaptırtmadığınız Bir Bu Kalmıştı! Kaymakamlık talimatıyla Öğretmenlerin Marmara Denizini, Dereleri ve Çöpleri temizleme görevi verildi.

Karamürsel’de bir skandal daha

Karamürsel’de son dönemde uyuşturucunun hızla yayılması ve tefecilik nedeni ile birçok kişinin canı yanmaya devam ediyor.

KARAMÜRSEL DEVLET HASTANESİNE SKANDAL SÖZLER

Karamürsel Devlet Hastanesi iki haftadır gündemden bir türlü inmek bilmiyor. Bu sefer çıkan haberler ve söylenen sözler ise çok ağır.Hastaneye müfettiş gönderilerek denetlenmesi istendi

Karamürsel’de skandal görüntüler!

Karamürsel D-130 Karayolunda yapımı devam eden dalçık inşaatında yeterli tedbirlerin alınmaması ve umursamazlık yüzünden birçok vatandaş ölüm tehlikesi geçirdi.

150 Kişi hastanelik oldu ama hiç bir yetkiliden ses yok!

Karamürsel'de su nedeni ile hastanelik olan kişi sayısı 150'yi geçti, fakat ne kaymakamlık nede belediye hiç bir açıklama yapmadı!

Karamürsel için bir skandal karar daha

Karamürsel sınırları içerisinde doğanın tam ortasına kurulacak olan "RES" projesi için "ÇED" raporuna gerek yoktur denildikten sonra, bir kötü haberde yine doğanın tam ortasına açılacak olan taş ocağı için geldi

Karamürsel Belediyesi bir büyük skandala daha imza attı

Karamürsel’de çok sayıda işyerinin, işyeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyette bulunduğu tespit edildi.

KARAMÜRSEL’DE KORONA SKANDALI!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren bir berber dükkânı çalışanına yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası

Yapılan haberler sonrası yetkilileri harekete geçti!

Karamürsel'de geçtiğimiz gün Ereğli Mahallesi’nde iftar yemeğine katılan 16 kişiden 3’ü çocuk 12’sinde koronavirüs tespit edilmesi sonrası çıkan haberler yetkilileri harekete geçirdi.

Karamürsel için skandal karar!

Karamürsel Rüzgâr Enerji Santrali adlı santral için proje hazırlandı. Proje ile ilgili ise “ÇED gerekli değil” kararı verildi.

Osman Gazi köprüsünde Skandal !

Köprüde sürücüleri cezalı duruma düşürecek teklif. Duyarlı vatandaşın videoya çekmesiyle gündeme geldi.

SKANDAL ! Milli Piyango ikramiyeleri böyle mi belirleniyor?

9 Ekim 2018 tarihli Milli Piyango çekilişine ilişkin sosyal medyadan yayılan bir video tartışma yarattı.

Kocaeli'de büyük et skandalı

Kocaeli'de et skandalı. Sanat Et’in dereden çıkan sucukları için İl Afet Müdürlüğü ve belediye ekipleri olay yerine gitti. Yuvacık Barajı’na akan Serindere’den sucuklar, toplanıyor

Gölcük Donanma’da 4 bin 50 kilo at eti çıktı!

Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı için 2015 yılında alınan 12 bin 500 kilo kavurma tipi kutulanmış et konservenin 4 bin 50 kilosunda at eti tespit edildiğini belirtti.

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde yine skandal!

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne geçtiğimiz gün rahatsızlanan küçük çocuğu için giden Hakan Yılmaz isimli vatandaş yaşadıkları karşısında şok oldu.

Karamürsel Devlet Hastanesinde bir skandal daha

Gazeteci Neslihan Başak'ın özel haberi Karamürsel Devlet Hastanesinde yaşanan bir skandalı daha ortaya çıkardı.Uzun bir zamandır sürekli olarak vatandaşın mağdur olduğu

Sosyal medyada hızla yayılan ‘Evet oyu’ görüntüsü çok tartışıldı

Tarihi referandumda yurdun birçok yerinden oy sahtekarlığı görüntüleri geliyor.

YSK: Mühürsüz pusula ve zarflar da…

YSK, mühürsüz oy pusulalarının da geçerli olması konusunda karar aldı.

Yine Devlet Hastanesi, yine skandal

Karamürsel Devlet Hastanesin'de şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor. Her hafta bir çok vatandaş gazetemizi arayarak şikayette bulunuyor. Hastane yönetimine yaptığımız şikayetlerin karşılığını alamıyoruz. 

Altınova'da Taciz Skandalı

Altınova'da Aralık 2015'de gerçekleşen taciz skandalında tacizci öğretmen tutuklandı.

Öğretmen 10 Öğrencisini Taciz Etmekten Tutuklandı

KAYSERİ'de yaşanan okulda taciz skandalı Türkiye'yi sarsmaya devam ederken bir başka acı haber de Adana'dan geldi. Adana'da bir ortaokulda 10 kız öğrenciyi taciz ettiği ileri sürülen 61 yaşındaki matematik öğretmeni tutuklandı.