@Sondakika Haberleri

@Sondakika Haberleri

Sabah namazından sonra gidip sıra almak için sıra bekliyorlar

Karamürsel Diş Hastanesi'ne randevu almak için sabah namazından sonra kalkıp gittiklerini, merdivende oturarak yada merdiven boşluğunda ayakta uzun bir süre sıra almak için sıra beklediklerini dile getirdiler.

Karamürsel Halk Bank Ücretli Öğretmenleri mağdur mu ediyor?

Karamürsel Halk Bankası'ndan maaş alan ücretli öğretmenler sürekli mağdur olduklarını ve ücretlerinin banka tarafından zamanında ödenmediğini iddia ettiler.

Karamürsel'de bomba alarmı!

Karamürsel Kayacık mahallesi 221.cadde üzerine bırakılan siyah renkli çanta vatandaşlara bomba korkusu yaşattı.

Devredilen Eczane'nin yerine nöbet tutacak eczaneler açıklandı

Kocaeli Eczacılar odası tarafından yapılan açıklamaya göre, Karamürsel bölgesinde bulunan MERAL ECZANESİ devir olacağından dolayı ;

Karamürsel Emniyetten başarılı operasyon

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, silahla yağma suçundan 7 yıl 6 ay hapis cezası ile

Karda mahsur kalan gençlerin yardımlarına belediye yetişti

Gezintiye çıkan gençler karda mahsur kaldı Karamürsel’in yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı sonrası traktörle gezmeye çıkan gençler, mahsur kaldılar.

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Belediye otopark ücretleri değişti

Kocaeli’nin muhtelif yerlerinde bulunan yol üstü otopark ücretlerinde tarife değişikliğine gidildi.

Sayın valim bunca insan hastaneye böyle gitmek zorunda

Karamürsel ile Umuttepe arasında sefer yapan 750 numaralı belediye otobüsü bazı saatlerde çok kalabalık oluyor.

Karamürsel genelinde bir çok mahallede elektrik kesintisi

Karamürsel’de yarın elektrik kesilecek (13 Ocak Perşembe)   SEDAŞ, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında planlı kesintilerini sürdürüyor.

Dikkat önce yağmur, sonra kar geliyor

Bölgemiz yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor.  

Üç araç birbirine girdi 1 yaralı

Kaza sabah saatlerinde kocaeli Karamürsel ilçesinde meydana geldi edilinen bilgiye göre 4 Temmuz mahallesi yan yolda Z.H.  (80)

Seçkin Turan Karamürsel CHP'de yaşananları anlattı

15 kişilik yönetimden 10 kişinin istifa ettiği ortamda ilçe başkanına darbe yapıldığından söz edilemez.

100 avcı bir günde 33 domuz öldürdü

Karamürsel,İznik Boyalıca, Orhangazi, Yalova ’dan toplanarak Bursa'ya gelen yaklaşık 100 avcı bir günde 33 domuzu öldürdü.

Bunalıma girdi ve kendini astı

Karamürsel'de bunalıma giren adam genç yaşta canına kıyarak kendini evde astı ve hayatına son verdi.

Karamürsel'de uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi

Karamürsel'de jandarma tarafından düzenlenen operasyonda uyuşturucu ve patlayıcı madde ele geçirildi. Olaya ilişkin 1 şüpheli adliyeye sevk edildi.

Karamürsel'de bir kişi evde ölü bulundu!

Karamürsel'de kendisinden bir süredir haber alınamayan Ahmet G. isimli şahısın evinin kapısını kırarak içeri giren yakınları olay yerine hemen 112 Acil servis ve polis ekiplerini çağırdılar.

ÜÇ İLÇEDEKİ ESKİ BİNALAR YIKILACAK

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Encümen Toplantısı’nda İzmit, Gölcük ve Karamürsel’deki eski binaların yıkımı için ihale gerçekleştirildi. Büyükşehir Meclis Salonu’ndaki ihaleye 11 firma teklif verdi.

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.

Bu mahallede arsası olanlar dikkat!

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İLANEN DUYURULUR KOCAELİ İLİ, KARAMÜRSEL İLÇESİ, PAZARKÖY MAHALLESİNDE, 67 NOLU DÜZENLEME BÖLGESİ OLARAK ADLANDIRILAN 105-106-107-108-109-110-111 ADALARI KAPSAYAN ALANDA İMAR UYGULAMASI YAPILMAKTADIR.

Bir çok kişinin zehirlendiği okulda gerçek ortaya çıktı!

Karamürsel'de geçtiğimiz hafta Karamürsel'de bulunan bir okulun bir çok öğrencinin kusma ve halsizlik nedeni ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne gitmesi sonrasında, Karamürsel Emniyet Müdürlüğünce gece

Karamürsel şehir içi 2022 yeni fiyatlara geçildi

Ülke genelinde sürekli olarak üst, üste gelen yakıt zamları nedeni ile ayakta durmakta çok büyük sorun yaşayan yolcu taşımacılığı sektörüne küçükte olsa bir zam yapıldı.

Karamürsel İzmit arası yeni otobüs fiyatları

Karamürsel ile İzmit arasında sefer yapan otobüslerin yolcu taşıma ücretleri zamlandı. Karamürsel ile İzmit arasında yolcu taşıyan otobüslerin 2022 yılı yeni ücret tarifeleri şu şekilde.

Karamürsel'e çok yakıştı

Bu park Karamürsel'in havasını değiştirdi Her türlü spor branşına destekleriyle öne çıkan Büyükşehir, Karamürsel’de inşa ettiği sentetik buz pistini vatandaşın hizmetine sunmaya hazırlanıyor.

Vatandaş göstermelik denetimler değil! İndirim istiyor indirim!

Karamürsel genelinde döviz kurlarındaki düşüşün ardından indirim bekleyen vatandaşın, zamlarla karşı karşıya kalması ve yetkililerin denetimlerin sadece göstermelik oluşu ilçe

İcradan satılık Karamürsel-İzmit 2 hat 1 otobüs

İcradan satılık otobüs hattı Karamürsel-İzmit güzergahında çalışan halk otobüsüne ait yolcu taşıma hattı icradan satışa çıkartıldı. 

Karamürsel'de torbacı temizliği

Karamürsel ve Gölcük'te polis ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi. 

Organize işler Karamürsel

Karamürsel merkezde bulunan bir telefon dükkanında meydana gelenek hırsızlık bu kadarınada pes dedirtti.

Karamürsel geleneksel kitap fuarına bütün halkımız davetli

Karamürselliler kitap fuarında buluşuyor Karamürselliler bu yıl 3.'sü düzenlenecek Karamürsel Kitap Fuarı'nda buluşacak.