Sondakikahabe Haberleri

Sondakikahabe Haberleri

Benzin istasyonunda korkutan kaza

Karamürsel Ereğli Mahallesi orkinos sokak üzerinde korkutan kaza.

Salgın git gide artarak büyüyor

Bu kış hemen hemen herkes aynı dertten muzdarip: Soğuk algınlığı ya da grip geçse de ne kuru öksürük ne burun akıntısı gitmek biliyor, gitse de 1-2 hafta sonra geri dönüyor.

Açılın KARAMÜRSELBEY geliyor

Karamürselbey Basketbol Takımı, cumartesi günü Orhangazi Gençlik Spor ile bir basketbol maçı oynadı. Maç, Karamürsel Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşti ve Karamürselbey Spor Kulübü, Orhangazi Gençlik Spor Kulübü'nü 84-66 yendi.

Afet Koordinasyon Merkezi sağanak yağışa karşı uyardı

Afet Koordinasyon Merkezi, Kocaeli geneli için sağanak yağışa karşı uyardı.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Haydi harekete geç!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden muhteşem etkinlik. Karamürsel'de devam edecek..

Karamürsel CHP'den büyük ustaya ahde vefa

Ameliyat ve tedavi sürecini yakından takip eden Kocaeli CHP İl başkan yardımcısı Ahmet Çalık sağlık durumunun ziyarete uygun olduğu bilgisini alarak Karamürsel CHP ilçe başkanı Anıl Aksu ve yönetimi ile ziyarete gitti. Ziyaret sonrası

Karamürsel D 130 Karayolunda kaza 1 ağır yaralı

D-130 Karayolu Dereköy mevkiinde meydana gelen kazada, Yalova yönüne giden S.O'nun kullandığı 16 BED 820 plakalı otomobilin kavşakta yayalara kırmızı ışık yanmasına rağmen birden yolun karşısına geçmeye çalıştan 24 yaşındaki Çetin Açet'e araba çarptı

Roma dönemine ait lahit parçası ile 7 kişi yakalandı

Karamürsel ilçesinde düzenlenen operasyonda Roma dönemine ait olduğu değerlendirilen lahit parçası ele geçirildi, olayla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Çok sayıda bekçi alınacak

Bekçi alımı yapılacak iller listesi Temmuz 2023 EGM yayınladı Kocaeli genelinde bir çok bekçi alınacak!

Tahir Büyükakın ve Sait Mete ilçenin kaderini değiştirdi

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük projelerin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait METE adeta her projenin kalbinde. Kocaeli Büyük Şehir Belediye başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile çok güzel bir uyum içinde çalışan Mete, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

Karamürsel Belediyesi'nden uygun fiyata kiralık iş yerleri

Karamürsel Belediyesi'ne ait Kayacık, 4 Temmuz, Kızderbent ve Ereğli Mahallelerindeki 5 adet işyeri kiraya verilecek. İşyerlerinin aylık tahmini kira bedeli 4.000 TL ila 25.960 TL arasında değişiyor. İhale, 20 Haziran Salı günü saat 10.00'da yapılacak.

Yine ortalık savaş alanına döndü!

Karamürsel bağlar kavşağında iki grup, sokak ortasında birbirine girdi. Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgada, şahısları olay yerine gelen polis ekipleri tarafından ayrıldı.

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

Yola atlayan ayıya taksi çarptı

Altınova ilçesinde, yoldan geçen taksinin çarptığı ayı yaralandı. Kaza, saat 03.00 sıralarında, Yalova-Karamürsel kara yolunda meydana geldi. Ali T. yönetimindeki 77 T 0486 plakalı taksi, Yalova istikametinden, Karamürsel istikametine seyir halindeyken yola atlıyan ayıya çarptı.

Altınova Tersaneler Bölgesi'nde skandal 200

Altinova Tersaneler bölgesinde yedikleri yemek nedeni ile zehirlenen yaklaşık 200 kişi Altınova, Karamürsel ve Yalova'daki hastanelere sevkedildi.

Karamürsel-Gölcük-Gebze büyük operasyon

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığınca; kaçakçılıkla mücadele kapsamında, 19 Mayıs 2023 tarihinde Gölcük, Karamürsel ve Gebze İlçelerinde icra edilen operasyonlar neticesinde

Her yerde aranıyor!

Gölcüklü Milhan 8 gündür kayıp! Gölcük İlçesi şehitlik mevkii Esentepe bölgesinde oturan 18 yaşındaki Milhan Hacıfettahoğlu’dan 8 gündür haber alınamıyor.

Acı haber şehit askerlerimiz var!

Şırnak-Uludere kara yolu, Balveren beldesi mevkinde askeri personel taşıyan bir otobüs şarampole devrildi. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada 2 asker şehit oldu, 44 asker ve bir otobüs şoförü yaralandı. Kontrolden çıkan 73 FE 108 plakalı otobüsün şarampole devrildiği belirtildi.

Adalet Bakanlığı 22 bin 43 personel alacak! İşte detaylar

22 bin 43 personel alımı için başvuruların 25 Nisan ile 11 Mayıs arasında yapılacak.

Dev proje Karamürsel'de başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi ay başında sosyal medya hesabından bilgi vermişti. 368 milyon lira bedelli dev projede sözleşme imzalandı    

Bir milletin kaderi bugün değişti

Mustafa Kemal Paşa'nın önderliğinde Kurtuluş Savaşı'nı başlatacak ve Cumhuriyete giden yolda önemli adımlar atılmasını sağlayacak Büyük Millet Meclisi, 103 yıl önce açıldı. Ulu Önder Atatürk, bu anlamlı günü çocuklara armağan etti.

Devlet memuru kiralık ev bulamıyor!

Karamürsel'de ailesi ile kiralık daire arayan ve devlet memuru olarak çalışan bir vatandaşın isyanı, bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Jandarmanın durduğu kişiden 82 sikke, 4 obje çıktı

Karamürsel'de jandarmanın şüphe üzerini üstünü aradığı kişinin cebinde 82 tarihi sikke ve 4 obje bulundu. Şüpheli gözaltına alındı.  Şans eseri bulunan tarihi eserler bu kadarına pes doğrusu dedirtti.

Özel Kalemden itina ile devret memuru yapılır

Karamürsel Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’nden devlet memurluğuna geçen eski belediye başkanı Ali Toltar, daha sonra ise Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne geçti. 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde memurluktan istifa edip

Karamürsel sahil bandında tehlikeli kalabalık

Karamürsel'de son günlerde yaşanan provokasyonlara bir yenisi daha eklendi. Karamürsel Kayacık Mahallesi Fener yolu caddesi sahil bandında henüz bilinmeyen bir nedenle toplanan kalabalık gurup paniğe neden oldu... Ayrıntılar geliyor...

Karamürsel'de çevre katliamı! Ölen balıklar kıyaya vurdu!

Karamürsel'de yaşanan çevre felaketine vatandaşlar tepki gösterdi. Kıyıya vuran balıkları gören vatandaşlar yetkililere seslenerek acil bir şekilde önlem alınmasını istedi.

Karamürsel'in altın çocukları büyük başarı yakaladılar

Türkiye Zekâ Vakfı tarafından her yıl düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Şampiyonası'nda Kocaeli'nin Karamürsel ilçesi adından söz ettirdi. Karamürsel Amiral İlkokulu'nun 4. sınıf öğrencileri, Öykü Bahar, İsmail İvgin, Elif Aykan, Duru Ayok, Ömer Hüseyin Kılıçarslan ve Azra Öztürk'ten oluşan takımı

İlçeyi savaş alanına çevirenler için vekil arayıp destek istediler

Karamürsel'de bıçak ve sopalarla saldırı yapan 2 kişiyi bıçakla 2 kişiyi ise sopa ile yaralayan gurup için Şanlıurfa MHP millet vekili İbrahim Özyavuz'u aradıklarını