#Sondakikahaberler Haberleri

#Sondakikahaberler Haberleri

Halkbank yıllardır müşterisi olan memurları mağdur etti!

Halkbank yıllardır maaşlarını aynı bankadan alan devlet memurlarının promosyon farklarını vermeyerek yüzlerce kişiyi mağdur etti.

Karamürsel yeni otogar inşaatı başlıyor

Karamürsel'e yeni otogar geliyor; kısa bir süre içerisinde ihalesi yapılarak inşaatına başlanacak olan otogar inşaatı bir yıl içerisinde tamamlanacak. İşte detaylar...

Osmaniye mahalle muhtarından şikayet var!

Osmaniye muhtarı köylüyü mağdur ediyor Karamürsel Osmaniye Mahalle Muhtarı Ahmet Ertan’ın mahallesindeki bazı vatandaşlara yönelik çifte standart uyguladığı iddia ediliyor.    

SP Karamürsel, Büyük Kongre’ye 2 otobüs kaldırdı

İlçe Başkanlığını Mustafa Sağlam’ın üstlendiği Saadet Partisi Karamürsel İlçe Teşkilatı, Ankara’da gerçekleşen SP 8. Olağan Büyük Kongresi’ne Karamürsel’den 2 otobüs kaldırdı.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel'in evlatları Avrupa da staj görüyor

Karamürsel 100. YIL MTAL öğrencileri Avrupa’da Staj Yapıyor. 

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel’de kulaçlar milli takım için atıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Yüzme Federasyonu ve Kocaeli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğinde Karamürsel Altınkemer Halk Plajı’nda yaklaşık 500 sporcu katılımıyla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Açık Su Yüzme Yarışları ile TYF Açık Su Yüzme Milli Takım Seçmeleri Ve Türkiye Şampiyonası yapıldı.

414 kişi son anda boğulmaktan kurtarıldı    

Yaz sezonuyla Kocaeli sahillerinde görev yapan KOSKEM ekipleri, denize giren vatandaşların güvenliği için canla başla çalışıyor. Mavi bayraklı sahiller başta olmak üzere KOSKEM’in görev alanlarındaki plajlarda her yıl binlerce insanı boğulmaktan kurtarılıyor.

Karamürsel yolda alev alan araç kül oldu

Karamürsel'de facia kıl payı atlatıldı. Seyir halinde yanmaya başlayan otomobil küle döndü ve kullanılamaz hale geldi.

Kurban Bayramı Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Kurban Bayramı için sayılı saatler kaldı. Kurban Bayramı sabahına İslam alemi bayram namazıyla başlayacak. Bayram namazı saat kaçta kılınacak. Yılda iki kere kılınan bayram namazı nasıl kılınır?

Sahte fatura operasyonu 3 kişi yakalandı!

Karamürselli e-ticaret dolandırıcıları sahte faturaları ile yakalandı.

Karamürsel'de korkunç kaza!

Karamürsel'de korkunç kaza. iki yaşındaki bebek evin mutfak penceresinden iki kat aşağıya beton zemine düştü. Olay 4 Temmuz mahallesi 2118 Sokakta bulunan bir apartmanda meydana geldi. İki yaşındaki Mahmut A.

Dolandırıcılar altınları Karamürsel'de sattılar

Alınan bilgiye göre, iki gün içinde meydana gelen farklı dolandırıcılık olaylarında kendini polis, savcı olarak tanıtan ve mağdur vatandaşları FETÖ’ye kimliklerinin karıştığını söyleyerek korkutan İ.G. (19) ve A.E. (25), polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Osman Pepe Karamürsel'de kaçak malikane yapmış

Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, Karamürsel'de zeytinlik alana kaçak malikane yaptığı ve buna göz yumulduğu iddia edildi.

Osman Aslan Canbaba sağlık için hareket etmeliyiz dedi

Karamürsel İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karamürsel İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Karamürsel İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde gerçekleştirilen etkinliğe, kamu kurumu ve kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Karamürsel icradan satılık çok sayıda tarla    

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yer alan ilana göre, Karamürsel Sulh Hukuk Mahkemesi satış memurluğu çok sayıda tarla satıyor.

Karamürsel Emniyet torbacılara savaş açtı

Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler son günlerde ilçe geneline yayılmaya çalışan uyuşturucu satıcılarına adeta savaş açtı. Karamürsel Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gelen bir ihbarı değerlendirerek, takibe aldıkları kişileri

Meteoroloji gün gün uyardı, sağanak yağış geliyor

Meteoroloji'nin tahminlerine göre bugün itibarıyla düşen hava sıcaklıkları bayram boyunca bu seviyede devam edecek.

Kocaeli sizinle gurur duyuyor

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı sona erdi İlimizi Karamürsel Gençlik, Gölcük Belediyespor ve Çayırova Belediyespor’un temsil ettiği Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde ilk yarı geride kaldı.

Karamürsel Belediyesi 5 iş yerini kiraya verecek

Basın İlan Kurumu ilan portalı ilan.gov.tr’de yayınlandığı üzere Karamürsel Belediye Başkanlığı tarafından ekteki linkte özellikleri belirtilen iş yerleri kiraya verilecektir.

Böyle fuhuş ağı görülmedi

Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış! Böyle fuhuş ağı görülmedi: Patroniçe ve Manken kadınları bakın nasıl pazarlamış!

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Eğitim Uçağı Evlerin Arasına Düştü

Vali Canbolat, eğitim uçağının düşmesi sonucu pilot ve öğrenci pilot hayatını kaybettiğini açıkladı.

Kısmet Orman ürünleri deposunda büyük yangın

Kaytazdere’de bulunan Kısmet Orman Ürünleri adlı işletmede henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde büyük bir yangın çıktı.

Karamürsel'in yiğitleri başarıya doymuyor

Bölgesel Amatör Ligi Yedinci Bölge Üçüncü Grup’ta mücadele eden Karamürsel geçen hafta kendi sahasında oynadığı Gebzespor karşılaşmasında golsüz berabere kaldı

KARAMÜRSEL’İN HEDEFİ ŞAMPİYONLUK  

Karamürsel yoluna hız kesmeden devam ediyor. 1. Küme Basketbol Ligi’nde mücadele ederek ligin hedefli ekiplerinden İzmit deplasmanını da kazanmayı bildi.