Sorumlu Haberleri

Sorumlu Haberleri

İsmail Yıldırım boşta kalmadı! İşte yeni görevi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, yeni dönemin ilk atamalarını gerçekleştirdi. Büyükakın, İsmail Yıldırım’ı siyasi danışman olarak atarken başkanvekili olarak görev yapan Mustafa Soydabaş’ı ise kentsel dönüşümden sorumlu danışman olarak görevlendirdi.

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Vedat Yılmaz ve Mehmet Akdeniz yine gönülleri fet etti

Karamürsel Turizm Derneği Başkanı Mehmet Akdeniz, gündeme getirdiği projede önemli bir aşamaya gelindiğini duyurdu.

Karamürsel Birey Koleji yine gönüllere dokundu

Karamürsel başta olmak üzere bölgede verdiği kaliteli eğitim ile adından sıkça söz ettiren Karamürsel Birey Koleji, eğitim ve öğretimin yanında sık, sık düzenlediği sosyal sorumluluk projeleri ile yine gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Kocaeli SKM Başkanları açıklandı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Yönetimi kararıyla geçtiğimiz haftalarda Seçim İşleri ve Hukuktan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Nazım Gençtürk’ün Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) İl Başkanı olarak görevlendirilmesinin ardından bu kez 12 ilçe örgütünün SKM başkanları belirlendi.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ağır sözler

İsmail Yıldırım'ın hafta sonu Karamürsel'e davet ettiği, Bu gün Kocaeli gazetesine önce, AK Parti İlçe Başkanı Sait Mete'yi sonrada ilçe genelinde yıllardır devam eden bir çok olumsuzluğun sorumlusunu ifşa etmişti. İsmail Yıldırım'ın bu ifşalarından sonra

Karamürsel Birey yine gönülleri fet etti

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek uzman eğitimci kadrosu ile gerekse çok tecrübeli yöneticileri sayesinde bölgede eğitim alanında zirveyi kimseye bırakmayan, " Karamürsel Birey Koleji " sosyal sorumluluk projelerine gösterdiği hassasiyet ile bölgede adeta bir öncü haline geldi.

Ünlü hukuk kadını Neslihan Vona İstanbul İl Başkanı oldu

Genç yaşına rağmen ülke genelinde çok büyük başarılara ve sosyal sorumluluk projeleri ile isminden sık, sık söz ettiren Karamürselli iş insanı Mert Vona'nın eşi Av. Neslihan Vona, EMŞAV İstanbul il Başkanlığına atandı.

Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönüllere dokundu

Karamürsel'e atandığı günden bu yana gerek sosyal sorumluluk projelerinde, gerekse camii ve yaptığı etkinlikler ile bölgede geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Çiçek Camii İmam Hatibi Kurra Hafız Ahmet Yılmaz yine gönülleri fet etti.

Gelin kimsesiz çocukların kimsesi olalım

Karamürsel Birey Eğitim Kurumları yine çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi için kolları sıvadı. Karamürsel'de açıldığı günden bu yana eğitimdeki başarıları ile adından sık, sık söz ettiren, Karamürsel Birey Koleji gerek öğrencileri ile gerekse duyarlı velileri ile kol, kola vererek yine bir sosyal sorumluluk kampanyası için kolları sıvadı.

Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi

Karamürsel genelinde üstlendiği sosyal sorumluluk projeleri ile binlerce kişiye yardım eli uzatan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz güven tazeledi.

Münteha Purut yine katliama sessiz kalmadı!

Karamürsel genelinde çok geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen özellikle sosyal sorumluk ve çevre konularında ilçede her zaman en ön saflarda yer alan Münteha Purut

Mehmet Akdeniz yine gönüllere dokundu

Karamürsel’de hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projeleri ile her geçen gün büyüyen Mehmet Akdeniz yine Kocaeli gündeminde.

Karamürsel ve Gölcük Ahmet Çalık'a emanet

CHP Kocaeli İl Örgütü, il yönetim kurulu görevlendirmelerini tamamladı. Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı olarak ilçede partisine büyük bir ivme kazandıran Ahmet Çalık Karamürsel ve Gölcük'ün örgütlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine getirildi.

MEHMET AKDENİZ 40 YILLIK DERNEKLERE TAŞ ÇIKARTTI

Karamürsel’de yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile büyük kesimlere ulaşan Karamürsel Turizm Derneği başkanı Mehmet Akdeniz durmak bilmiyor.

Karamürsel Gelecek Partisi'ne Avukat Boler Arslan atandı

PortSaeedGelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, kurucu Karamürsel İlçe Başkanlığına Avukat Boler Arslan’ı atadıklarını açıkladı.

Jandarma Kocaeli genelinde bir çok kamera ile hizmet verecek

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk alanlarında güvenlik faaliyetleri görüntülü sistemle güçlendirecek. Yapılan açıklamaya göre Jandarma’nın Kocaeli genelinde bir çok ilçede kamera sistemi kuracağı bildirildi. 

Sandık görevlisi paraları ne zaman ödenecek? Hangi bankadan alınacak?

31 Mart yerel seçimlerinin ardından seçim paraları hangi bankadan nasıl alınır sorusuna dair araştırmalar sürüyor. Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatar?

Kocaeli'de DEAŞ bombacıları yakalandı

Kocaeli’de yılbaşı gecesi öncesinde Terörle Mücadele ekiplerince yapılan şafak baskınında terör örgütü DEAŞ’ın bomba ve patlayıcı düzenekleri sorumlusu olan şahıslarında aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı.

FBI'dan FETÖ operasyonu, FETÖ'nün kritik ismini tutukladı

2018 yılı Türk dış politikasını değerlendirme toplantısında FETÖ'nün Güney New Jersey imamının tutuklandığını açıkladı..

7 yaşındaki İşler'in bilirkişi raporu 6 kişiyi sorumlu tuttu

Üzerine okulun demir kapısının devrilmesi sonucu hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler ile ilgili bilirkişi raporunda kapının hatalı yapıldığı belirtildi. Bilirkişi, okul müdürü dahil 6 kişiyi kusurlu buldu. Hayatını kaybeden 7 yaşındaki İşler’in avukatı raporun yetersiz olduğunu söyledi

AKP Kocaeli’de temayül sona erdi

AKP’de aday adayları başvuru süresinin sona ermesinin ardından temayül yoklaması gerçekleştirildi. Temayül yoklamasının komisyon başkanlığını Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz yaptı.

“Kapsayıcı Eğitim Yöneticileri Eğitimi ” Mürsel Gazi’de yapıldı

Eğitim Sorumluluğunu Hasan DALKIRAN’ın yaptığı ve beş gün yoğun tempoda süren kursların dördüncü gününde İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Melih ENGİN, Hayri KIR, İlkçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Selçuk KATIRCIOĞLU ve Ali EJDEROĞLU kursiyerleri ziyaret ettiler.

Karamürsel İhsaniye Barajı’nda SSB Dolgusuna Başlandı

DSİ 1. (Bursa) Bölge Müdürü Hayati Çelenk, beraberindeki teknik heyet ile birlikte DSİ Bursa Bölge Müdürlüğü sorumluluk sahasında yapımı devam eden ve Silindirle Sıkıştırılmış

Karamürsel Belediyesi'nde önemli değişiklik, işte yeni yardımcılar

Karamürsel Belediyesi'nde önemli değişiklik. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım mali ve İdari İşlerden Sorumlusu

Karamürsel'de bahar KO-MEK ile karşılandı

Başkan Karaosmanoğlu’nun konuşmasının ardından KO-MEK’te, önemli bir sosyal sorumluluk projelerinden biri olan ve 2014 yılından beri yürütülen “KO-MEK BOHÇASI”

Özel Birime Operasyon

EGM tarafından FETÖ bağlantılı olduğunu değerlendirilerek açığa alınan 9 bin 103 polis arasında, Cumhurbaşkanı ve aile bireylerinin yakın koruma ve güvenliğinden sorumlu Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı'nda görevli 2'si emniyet müdürü 19 polis var. İşte son dakika gelişmesinin ayrıntıları.

Karamürsel'in fetö yöneticileri belli oldu

Kocaeli Fetö, sorumlusunun Mehmet Akif isimli şahıs olduğu, diğer sorumluların sırası ile  Karamürsel'de Mehmet E. ve Asım K. olduğu iddia edildi.

Karamürselli Muharrem Karaca'dan örnek davranış

Kocaeli’de farklı bir kamu-vatandaş iş birliği hizmeti başladı. Kocaeli’de “gönüllü itfaiyecilik” eğitimine katılan vatandaşlar, sorumluluk bölgelerindeki yangın, sel ve trafik kazası gibi

Okul Yönetimi Astığı Afişle Ünlü Oldu

Yıllardır tartışılan bir soru var. Okulun sorumlulukları nerede başlar ve nerede biter?