Stat Haberleri

Stat Haberleri

85 Milyon 372 Bin 377 Kişi Oldu, Kocaeli'nin Nüfusu Arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu, 'Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2023 Sonuçları'nı açıkladı. Buna göre, Türkiye'nin nüfusu 2023'te bir önceki yıla göre 92 bin 824 kişi artarak 85 milyon 372 bin 377 kişiye yükseldi.

Karamürsel Maçı sonrası hakemleri dışarı çıkarmadılar!

Alikahyaspor ile Karamürsel takımları arasında oynanan maçın ardından ortam gerildi. Alikahyaspor taraftarları, maç içinde tartışmalı kararlara imza atan hakemleri soyunma odasından dışarı çıkartmadılar.  

Karamürsel basın camiası bir koca çınarını daha kaybetti

Karamürsel başta olmak üzere ülke genelinde özelikle güreş denildiğinde ilk akla gelen gazeteci üstat Abdullah Karagöz hayatını kaybetti...

SGK 125 Bin TL’ye 3+1 Daire 145 Bin TL’ye 4+1 Daire Satıyor 

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) kendisine ait olan bazı gayrimenkullerin satışını yapacağını duyurdu. Toplam 17 adet gayrimenkul satışı yapacak olan kurum bu satışların 16 tanesini konut statüsünde olan gayrimenkullerden yapacak.   Satışı yapılacak olan 1 diğer gayrimenkul ise Betonarme Bina ve Arsası (176 Adet Bağımsız Bölüm) olarak duyuruldu.  

Karamürsel'in mahalle, mahalle yeni nüfusu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı.

Güzel haberi Gökhan Beşiktaş duyurdu!

Karamürselli usta gazeteci ve spor yazarı Gökhan Beşiktaş memleketi için çok önem taşıyan güzel bir haber duyurdu.

Son dakika: Yıllık enflasyon rakamı belli oldu!

Son dakika haberine göre Türkiye İstatistik Kurumu, 2018 Aralık ayı enflasyon rakamlarını açıkladı.

Ahmet Çalık, Birey Koleji'nde gençlerle bir araya geldi

Karamürsel'de özel okul denildiği zaman ilk akla gelen ve okul statüsü ile tek olan, Karamürsel Birey Koleji muhteşem bir etkinliğe daha imza attı.

Kocaeli ile ilgili tüm sayısal bilgiler bu sekmede

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi web sitesinde yeni bir sayfayı vatandaşların hizmetine açtı. “Sayılarla Kocaeli” sekmesi vatandaşların merak ettiği tüm istatistik bilgileri içeriyor. Sekmeye tıkladığınızda, 11 ana başlıktan oluşan istatistiki bilgilere ulaşma imkanı buluyorsunuz.

Karamürsel stadında yıllar sonra zemin değişiyor

Uzun süredir Karamürsel’deki kulüplerin isteği olan stadın bakımı için çalışmalar başlıyor. Ancak çalışmanın sezonun başında başlayacak olması kulüpleri zor durumda bıraktı

Kocaeli 2017 Nüfusu açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2017 yılı adrese dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçlarını açıkladı. Kocaeli'nin nüfusu 2017 yılında 1.830.772'den binde 28,3 artış hızıyla 1 milyon 883 bin 270'e yükseldi.

EN AZ EVLİLİK YAPILAN 2.İLÇE KARAMÜRSEL OLDU!

TUİK’in açıklığı istatistiğe göre, Kocaeli’de en az evlilik Karamürsel'de oldu.

Karamürsel'den ABD'ye uzanan yol işte Metin Topuz dosyası

Kocaeli Karamürsel ilçesin ’de ve İstanbul’da ikamet eden Metin Topuz 1982 yılında ABD Başkonsolosluğu'na işçi statüsüyle girer.

Karamürselli Hüseyin Gümüşalan ve Semih Turgut üçüncü oldu

656. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Kırkgöz Döşemealtı Belediye Gençlik ve Spor Kulübü’nün başaltı güreşçilerinden Karamürselli Hüseyin Gümüşalan

Çocuk Nüfus Oranları Açıklandı, Kocaeli Bakın Kaçıncı Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), "İllere ve yaş grubuna göre çocuk nüfusu" araştırmasında 0-17 yaş aralığında olan çocuk nüfusunun il nüfusuna olan oranlarını yayınladı.

Karamürsel’de yüzlerce çocuk statta bir araya geldi

Karamürsel’de bugün düzenlenen etkinlikte yüzlerce çocuk aileleri ile birlikte eylendi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Tolga ERDOĞAN'ın koordinatörlüğünde

Karamürsel Devlette Bipolar Tur İle Prostat Tedavisi başladı

Erkeklerde ileri yaşlarda görülen iyi huylu prostat büyümesinde yapılacak olan prostat ameliyatları ‘’bipolar tur’’ yöntemi ile gerçekleştirilecek.

Körfez sermayesi coştu

Yurdun dört bir yanında dün demokrasi coşkusu yaşayan Türkiye, Körfez sermayesinin radarına girdi.

2015'te Kocaeli'de 3 bin 1 Kişi Boşandı

Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre 2015 yılında Kocaeli’de 3 bin 1 kişinin boşandığı açıklandı. Karamürsel bu sıralamada 10. sırada.

Kocaeli'deki Boşanmalarda Karamürsel Dokuzuncu Sırada

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Kocaeli Bölge Müdürlüğü’nce medeni durum 2015 yılı adres dayalı nüfus kayıt sistemi sonuçları yayınlandı.

Karamürsel Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği yöresel kıyafetleriyle açıldı

Karamürsel ilçesine 28 kilometre uzaklıkta bulunan muhacir köyü olarak bilinen Fulacık, mahalle statüsü sonrasında Karamürsel’in en uzak mahallerinden biri konumunda olarak bilinen Fulacık geçtiğimiz yıl kurulan Fulacıklılar Kültür Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nin şubesini Karamürsel Merkezi olan 4 Temmuz Mahallesi 2133. Sokaktaki adresinde Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özaslan, Karamürsel CHP İlçe Başkanı Şinası Yazar, CHP Karamürsel Kadın Kolları Başkanı Zuhal Öztorun, CHP Belediye Meclis Üyeleri ve Fulacık’lıların katılımıyla birlikte açılışı gerçekleştirildi.

Karamürsel'de eğitim istatistikleri yayınlandı

Karamürsel'de eğitim istatistiklerine göre resmi okul 31, özel okul 6, okuyan öğrenci 9389, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde görevli personel sayısı 691, ücretli öğretmen sayısı 44 olarak açıklanırken Karamürsel İlçe Okullarına bu yıl yapılan toplam masraf 288.184.00 Tl olarak açıklandı.

Dershaneler yarın 'tarih' oluyor

Eğitim öğretim hayatında bugünkü statüleriyle son 50 yıllık süreçte etkin bir şekilde faaliyetlerini sürdüren ve birçok kez kapatılmaları gündeme gelmesine rağmen sayıları 2008-2009 eğitim öğretim yılında 4 bini geçen dershaneler, 1 Eylül itibarıyla "tarihe" karışacak.

Büyük Üstad Yaşar Kemal'i kaybettik

Bir süredir hastanede tedavi gören usta yazar Yaşar Kemal hayatını kaybetti. YAŞAR KEMAL KİMDİR? Yaşar Kemal, 1923 yılında Osmaniye'nin Gökçedam köyünde doğdu. Türk edebiyatının en önde gelen yazarlarından biridir. İlk öykü kitabı Sarı Sıcak'ta da yer alan Bebek öyküsü ile ilk romanı İnce Memed, Cumhuriyet'te tefrika edildi. İnce Memed, yaklaşık kırk dile çevrilerek yayımlandı ve kitaplarının yurtdışındaki baskısı yüz kırktan fazladır.

Karamürselin Yeni Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu, Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2014 sonuçlarını açıkladı. Buna göre 2013 itibariyle Karamürsel’in nüfusu 53 bin 33’ten 54 bin 225’e çıktı..