Sualtı Haberleri

Sualtı Haberleri

Karamürsel'in altın çocukları büyük bir başarıya imza attı

Karamürselli yüzücüler madalyalarla döndü Kocaeli Haber – Karamürsel Su Altı Sporları Derneği Sporcuları, Edirne ve Kırklareli’nde gerçekleşen Analig Anadolu Yıldızları Ligi yarışlarında madalyalarla döndü .

Zeki Şirinoğlu geleneği bozmadı. KARSAD'dan muhteşem etkinlik

Karamürsel’de gelenek bozulmadı. İlçede sualtı sporlarını büyük bir emek ve fedakarlık ile ilerilere taşımayı başaran Zeki Şirinoğlu geleneği bozmadı ve

KARSAD'da Festival Tadında 10. Yıl Kutlaması

Karamürsel Sualtı Sporları Derneği bu hafta sonu düzenleyecek olduğu etkinliklerle şenlik tadında bir organizasyona imza atıyor.

Karamürsel'in mavi dünyasını keşfetmeye ne dersiniz?

Karsad ( Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneği ) Karamürsel Belediye Başkanı sayın İsmail Yıldırım’ın kurucu başkanlığında kuruldu.

Karsad geleneği bozmadı

Karamürsel KARSAD bu yılda geleneği bozmadı. Çocuk Esirgeme Kurumu ve İşitme Engelliler için 9. kez düzenlenen geleneksel yılbaşı etkinliğine bir çok kişi katılım sağladı.

Karamürsel Su Altı Sporları, KARSAD' ı Tanıyalım

Karamürsel'de Faaliyet gösteren KARSAD Karamürsel Sualtı Sporları Kulübü Derneğini tanıyalım.

Karsad geleneksel yıl sonu şenliğine tüm halkımızı davet etti

Karamürsel'in en aktif kulüplerinden olan Karsad yıllardır sürdürdüğü ve geleneksel hale getirdiği Kimsesiz çocuklar ve engelliler yararına her yıl düzenlediği etkinliğini bu yılda aksatmadan düzenleyeceğini duyurdu.Bu yıl 8.sini düzenleyecekleri etkinliğin bütün gelirinin tümünü Çocuk esirgeme ve engelliler yararına harcanacağını duyuran yetkililer bütün halkımızı bu anlamlı etkinliğe davet etti. Tarih:25.12.2015 Yer:KARAMÜRSEL SUALTI SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ Adres:Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad. No: 60 İrtibat Tel: 0 (262) 454 4159

Karamürsel sahile midilli indi.

Karamürsel sahile midilli indi. Karamürsel Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad sahil bandında öğlen güneşli havayı fırsat bulan vatandaşlar sahile indiği sırada birden koşarak sahile dalan midilli sahilde bulunan ailelere hem korku, hemde tebessüm yarattı. SAHİBİNDEN KAÇMIŞ Öğlen saatlerinde sahile inen midilli Kayacık Mah. İsmet İnönü Cad zerinde bulunan KARAMÜRSEL SUALTI SPORLARI KULÜBÜ DERNEĞİ çevresinde bir aşağı,bir yukarı koşuşturan midilli sahibinin gelmesi ile sakinleştirilerek sahil bandından çıkarıldı. KİMSE ZARAR GÖRMEDİ Midillinin yarattığı panikten çevredeki halk zarar görmezken sahibi ile midilli arasındaki yakalamacılık görenlerin yüzünü güldürdü.

KARSAD’dan Anlamlı Etkinlik

Karamürsel Su Altı Sporları Kulübü Derneği (KARSAD) tarafından Gazanfer Bilge Çocuk Yuvasının eksiklerini gidermek amacıyla yeni yıl partisi düzenlendi.