Tahir Büyükakın Açıklama Haberleri

Tahir Büyükakın Açıklama Haberleri

Tahir Büyükakın güreşçilerimize sahip çıkmaya devam ediyor

Karamürsel'in ağabeyi, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın Karamürsel'in evlatları güreşçilere sahip çıkmaya devam ediyor. 662. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nde başarılı olan Kağıtspor'un pehlivanlarını makamında ağırladı.

Karamürsel'in ağabeyi Tahir Büyükakın bunu hak etmiyor

Karamürsel'in abisi olarak nitelendirilen Tahir Büyükakın, yıllar boyu sadece seçimlerden seçimlere kullanılan vaatlerin neredeyse hepsini hayata geçirerek ilçeyi adeta baştan yarattı.

Tahir Büyükakın'dan belediye Başkanı nasıl olunur ders 9

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın adeta belediye başkanlarına hizmet nasıl yapılır uygulamalı eğitimler veriyor. Karamürsel genelinde son 4 seçimde aynı vaatler verilerek oy istenilen ilçe haki için son 20 yılda yapılmayan bir çok şeyi hayata geçiren Büyükakın, ilçe genelinde yapılması planlanan büyük projelerin neredeyse hepsini tamamladı.

Tahir Büyükakın ve Sait Mete ilçenin kaderini değiştirdi

Karamürsel'de göreve geldiği günden bu yana ilçede büyük projelerin hayata geçmesinde büyük katkı sağlayan Karamürsel AK Parti ilçe başkanı Sait METE adeta her projenin kalbinde. Kocaeli Büyük Şehir Belediye başkanı Tahir BÜYÜKAKIN ile çok güzel bir uyum içinde çalışan Mete, ilçenin adeta kaderini değiştirdi.

Karamürsel halkı Tahir Büyükakın'a seslendi

Karamürsel halkı Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın'a seslendi. Karamürsel sahil şeridinde yıllardır bir türlü yapılamayan tuvalet ve bebek bakım noktalarının artık yapılması için seslerinin duyulmasını istediler.

Büyükakın Karamürsel’de Yıldırım yine yok!

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım’ın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın Karamürsel’i ziyaretinde yine mazeretler üreterek bulunmadığı görüldü.

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel ilçesi Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda 6 kilometrelik kısım tamamlandı.

Büyükakın “Erken bitirin” talimatı verdi

Karamürsel Kent Meydanı Köprülü Kavşağı’ndaki çalışmaları inceleyen Genel Sekreter Gündoğdu, Başkan Büyükakın’ın “Erken bitirin” talimatını müteahhit firmaya iletti.  

Karamürsel’de rezillik bu sefer bitiyor!

D-130 Karayolu Karamürsel Merkez’de 2 yıl önce başlayan ve yapımı üstlenen firmanın işi bırakması üzerine Büyükşehir sözleşmeyi feshetmişti.

Tahir Büyükakın yine gönüllere dokundu

68 yaşındaki Nurettin Çakıroğlu’na yardım elini uzatan Büyükşehir Belediyesi, tüm ihtiyaçlarını giderdi

BİNA YIKIMI İÇİN İHALE DÜZENLENECEK!

Karamürsel 4 Temmuz İlköğretim Okulu binası,Gölcük Denizevler Mahallesinde bulunan muhtelif binaların yıkımı için

Karamürsel D-130 Karayolunda rezillik devam ediyor

Karamürsel Kent Meydanı ve Dal-Çık projesinin yarım kalması nedeni ile D-130 Karayolu ve çevresi öylece kaldı.