Tahirbüyükakınhaber Haberleri

Tahirbüyükakınhaber Haberleri

Sait Mete AK Parti teşkilatına nefes oldu

Seçildiği günden bu yana ilçe genelinde Ak Partiye gönül veren ve bir şekilde küstürülmüş çok sayıda kişiyi yine bir araya getirmek için büyük bir mücadele veren Sait Mete emeklerinin karşılığını aldığını her kese gösterdi.

Haluk Levent, Karamürsel'de binlerce kişiyi coşturdu

Karamürsel’de, sokağa çıkma kısıtlamasının olmadığı ilk pazar gününde gerçekleştirilen Haluk Levent, sevilen şarkıları ile vatandaşları coşturdu.

Karamürsel'de deniz ulaşımına bir yenilik daha

Karamürsel genelinde deniz ulaşıma bir yenilik daha yapılarak ilçeye bölgenin her yerinden ulaşa bilirlik daha rahat ve konforlu bir hale getirilmeye çalışılıyor.

Yıllar sonra Karamürsel adeta baştan inşa ediliyor!

Karamürsel genelinde son aylarda ilçenin çehresinin baştan aşağı değiştiğini gören vatandaşlar, Karamürsel'in muhalefet partisinden, iktidar partisine geçtiğini ve ilçeye bu nedenle büyük yatırımlar ve hizmetlerin geldiği düşünerek konuyu sosyal medya hesaplarında paylaşan bir çok vatandaş, 2010 yılından bu yana AK Partili bir belediye başkanı tarafından yönetildiğini fark edince sosyal medyada çok sayıda yorum aldı.

Karamürsel halkı başkanına vefasını böyle gösterdi!

Büyükakın'a balkonlardan proje teşekkürü Başkan Büyükakın Karamürsel ilçesi 4 Temmuz Mahallesi 101 ve 202. Caddelerde gerçekleştirilen üstyapı çalışmalarını inceledi.  

Tahir Büyükakın memleketi için hafta sonu yine denetimdeydi

Kocaeli Büyükşehir Belediye başkanı Tahir Büyükakın hafta sonu yine memleketine yapılan hizmetleri denetledi. Karamürsel Altınkemer Sahili ile Ereğli arasında sahil düzenleme projesinde çalışmalarını bizzat yerinde inceledi.