Takvim Haberleri

Takvim Haberleri

2024 Seçmen listeleri asıldı! Kontrol etmek için hemen tıklayın!

2024 Seçim takvimiyle muhtarlık seçmen listeleri askı tarihi belli oldu. Peki, YSK seçmen kaydı nasıl sorgulanır, nerede oy kullanacağım? İşte, YSK Seçmen kaydı sorgulama ekranı 2024 ve konu hakkında detaylar...  

AK PARTİ’DE SEÇİM TAKVİMİ BELLİ OLDU 9 KASIM’DA BAŞLIYOR

31 Mart 2024 Tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli seçimler için AK Parti’de maraton başlıyor.

Karamürsel CHP başarılı başkanı ile kongreye gidiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Karamürsel İlçe Kongresi 26 Ağustos Cumartesi gerçekleşecek. Başarılı başkan Anıl Aksu tek aday olarak gösterilerek güven tazeleyecek.

Üniversitelilere müjde! İşte okulların açılacağı tarih

Üniversitelerin akademik takviminin başlayacağı tarih belirlendi Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversitelerin 2021-2022 öğretim yılı akademik takviminin 13 Eylül'de başlayacağını duyurdu.  

Son dakika: Başkan Erdoğan'dan açıklama

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Başkan Erdoğan liderliğinde toplandı. Kritik toplantının açılışında canlı yayında açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan,

İlk ara tatil ne zaman? (MEB 2019-2020 takvimi)

2019-2020 eğitim ve öğretim yılında öğrenciler Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un duyurduğu bilgiye göre senede 4 defa tatil yapacak. Peki 15 tatil ne zaman

YSK kesin aday listelerini bugün açıklayacak

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin takvim işliyor. Yüksek Seçim Kurulu kesin aday listelerini bugün ilan edecek.

YSK seçmen sorgulama! Nerede oy kullanacağım? Seçmen sorgulama

Seçmen listeleri askıya çıktı. Vatandaşlar bugün nerede oy kullanacaklarını öğrenebilecekler.Sizler de nerede oy kullanacağınızı merak ediyorsanız haberimizde.

20 bin öğretmen ataması kontenjan dağılımı ve atama takvimi belli oldu!

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin kontanjan dağılımı ve atama takvimini yayınladı

ÖSYM'de TUS ve STS’ye referandum ertelemesi

ÖSYM'nin 2017 sınav takviminde yer alan TUS ve STS sınavları, 16 Nisan Pazar günü yapılacak anayasa referandumuna denk geldiği için ÖSYM'nin kararıyla bir hafta sonraya ertelendi.

MHP Kocaeli’de kongre tarihlerini belirledi

İlçe başkanları toplantısında konuşan MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “11 Mart itibariyle MHP Kocaeli teşkilatının kongre takvimi başlamaktadır. Start bugün itibariyle verilmiştir” dedi

MEB açıkladı! İşte okulların açılacağı tarih

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), gelecek yılın çalışma takvimini hazırladı. Buna göre, 2016-2017 eğitim öğretim yılı, 19 Eylül 2016'da başlayacak, 9 Haziran 2017

ÖSYM'den flaş açıklama! Sınavlar ertelendi

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi, 2016 Sınav Takviminde değişiklikler yapıldığını bildirdi.

Kurban Bayramı Tatili Kaç Gün Sorusu Cevap Buldu

İslam dininde hicri takvimin Zilhicce ayının onuncu gününde başlayan ve toplam dört gün süren kurban bayramı, dini bayramlardan bir tanesidir.

Karamürsel için İftar Vakti

Karamürsel için temkinli iftar vakitleri 2016. Diyanet ve Fazilet Takvimi vakitleri ikisi bir arada

DİKKAT ! Okullar Bu Sene Erken Açılacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hazırlanan 2016-2017 eğitim öğretim yılı çalışma takvimine göre, bu sene okulların erken açılacağı bildirildi.

Taşeron 150 Bin İşçiyi Sevindirecek Haber

Türkiye’de çalışma yaşamının en önemli sorunları arasında yer alan taşeron işçilik konusunda takvim belli oldu.

DİYANET'TEN NAMAZ SAATLERİ İÇİN UYARI 15 GÜN DİKKAT EDİN

Saatlerin geri alınmasının bir hafta ertelenmesi sonrasında Diyanet, takvimlerdeki namaz vakitlerine 1'er saat eklenmesi uyarısı yaptı. Diyanet İşleri Başkanlığı, daha önceki açıklamalara göre yarın sabaha karşı sona ermesi beklenen ileri saat uygulamasına 2 hafta daha devam edileceğini, bu nedenle basılı takvimlerdeki vakit namazı saatlerinin 15 gün süreyle hatalı olacağı uyarısını yaptı.

YSK'nın taslak seçim takvimi hazır

Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle... Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) siyasi partilerin görüşüne sunduğu taslak seçim takvimi açıklandı. Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle:

43 GÜN ADLİ TATİL BAŞLIYOR

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen adli tatil, bu yıl da 20 Temmuz – 1 Eylül tarihleri arasında olacak. Tatilinin Ramazan Bayramının ardından başlayacak olması, adli tatil takvimini üç buçuk gün uzatmış olacak. Adli tatil boyunca adliyelerde görev yapacak nöbetçi mahkemeler, tutuklusu olan ve acil nitelik taşıyan davalara bakacak. Diğer davalara ise yeni adli yıla kadar ara verilecek.

Seçim yasakları yarın (28 Mayıs’ta) başlıyor

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için bir kısım seçim yasakları yarından itibaren (28 Mayıs) başlıyor. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) hazırladığı seçim takvimi kapsamında, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için bir kısım seçim yasakları yarından itibaren başlıyor.

AKP Karamürsel’de dört aday var

AKP Karamürsel’de dört aday var AK Parti’nin ilçe kadın kollarının kongre takvimi belli oldu. Buna göre Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi, 21 Ocak Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Kadınların kongresi 21 Ocak’ta

Kadınların kongresi 21 Ocak’ta AK Parti İlçe Kadın Kolları’nın kongre takvimi belli oldu. Buna göre Karamürsel İlçe Kadın Kolları Kongresi 21 Ocak Çarşamba günü Karamürsel Kültür Merkezi’nde yapılacak.