Tarık Eryürek Haberleri

Tarık Eryürek Haberleri

Karamürsel AK Parti'de meclis üyeliği için 3 istifa

AK Parti Karamürsel İlçe Yönetim Kurulu’nda görev yapan 3 ilçe yöneticisi, Belediye Meclis Üyesi Aday Adaylığı başvurusu için görevinden istifa etti.

Tarık Eryürek yine güven tazeledi

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin başkanı Tarık Eryürek yine güven tazeledi.

S.S.127 NOLU KOOPERATİFİ ÜYELERİNDEN TAM DESTEK

Karamürsel S.S.127 NOLU KARAMÜRSEL VE ÇEVRE KÖYLERİ KOOPERATİFİN üyeleri ve çalışanları, Suriye'nin kuzeyinde PKKK/PYD/YPG terör örgütüne karşı yürüttüğü Barış Pınarı Harekatı'na destek verdi.

Başarılı başkan Tarık Eryürek güven tazeledi

S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat: 11.00’de gerçekleşti.

Başkan güven tazeledi

Eryürek güven tazeledi. Karamürsel S.S 127 Nolu Karamürsel Çevre Köyleri Taşıma Kooperatifi’nin genel kurulu Köfteci Veli’de bugün saat:11.00’de yapıldı.

Aracından yılan çıkan başkan büyük tehlike atlattı

Olay Kocaeli Karamürsel’de meydana geldi.  Karamürsel çevre ve köyleri yolcu ve servis taşımacılığı kooperatifi başkanı, Tarık Eryürek dün sabah işe gitmek için 41 E 9354 aracına bindi

İSMAİL YILDIRIM SAHALARA AÇILIŞLA DÖNDÜ SAĞLIĞINA KAVUŞTU

Karamürselli genç girişimci Esra Şencan tarafından Ess Butik açıldı. Butiğin açılış törenine Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Adem Sevinç, 27 nolu Karamürsel Yalova Handere Münibüsçüler Kooperatifi Başkanı Ahmet Gürses, Yalakdere Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Tarık Eryürek, ilçe esnafı ve vatandaşlar katıldı. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım genç girişimci Esra Şencan’ı tebrik ederek iş yerinin hayırlı olması dileğinde bulundu.