Taslak Haberleri

Taslak Haberleri

Kritik karar! Marketlerin açılış saati değişiyor!

Ticaret Bakanlığı'nın zincir marketlere yönelik hazırladığı taslakta pek çok meyvenin açıkta satışının sona ermesi ve bazı ürünler için satış yasağı ile birlikte açılış saatleri için sınırlama, ödemelerde 30 gün şartı,

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 6 ay süre verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin değişiklik yapılmasını öngören bir taslak hazırladı.

Karneler değişiyor mu? iddiasına Bakanlık'tan açıklama

SON DAKİKA HABERİ: Bakanlık'tan yapılan açıklamada éMedyaya yansıyan “Öğrenci karneleri değişiyor” başlıklı haberde yer alan çalışma, henüz inceleme ve değerlendirme aşamasındadır.

Yeni müfredat taslağı görüşe açıldı

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), bir yıldır hazırlıkları süren tüm öğretim kademelerindeki 51 zorunlu derse ait yeni müfredat taslak programı,

YSK'nın taslak seçim takvimi hazır

Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle... Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) siyasi partilerin görüşüne sunduğu taslak seçim takvimi açıklandı. Yaklaşık 59 milyon seçmen, 1 Kasım Pazar günü sandık başına gidecek. YSK'nın taslağında erken seçimle ilgili öngörülen tarihler şöyle: