Tatil Edildi Haberleri

Tatil Edildi Haberleri

Ülke genelinde 13 Şubata kadar tüm okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer: "Tüm Türkiye'de okullarımızı 13 Şubat'a kadar 1 hafta tatil ediyoruz." AYRINTILAR GELİYOR...

Valilikler bir bir açıklıyor okullar tatil mi?

Resmi açıklama geldi! Zonguldak, Sakarya, Bolu, Kocaeli, Ankara, İstanbul ve Düzce’de okullar tatil edildi mi?Düzce Valisi Cevdet Atay sosyal medya hesabından önemli açıklamalarda bulundu. Peki; Bugün okullar tatil mi? 23 Kasım 2022 Düzce'de okullar tatil mi oldu; çevre illerde okul var mı?

Kocaeli genelinde tüm okullar tatil edildi

KOCAELİ Valiliği'nce kentte etkili olması beklenen kar yağışı nedeniyle 14 Mart Pazartesi gününe kadar Kocaeli genelinde okulların tatil edildiğini duyurdu.

Son dakika! Okullar tatil edildi

Kocaeli’de etkili olan şiddetli lodos sebebiyle okullarda eğitme ara verildi. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz,

28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi?

29 Ekim 2019 Salı günü ülke genelinde Cumhuriyet Bayramı olarak kutlanacak. Cumhuriyet Bayramı’nın resmi tatiller içerisinde olması nedeniyle Salı günü kamu kurumlarında işlem yapılamayacak.

Kocaeli valisi Hüseyin Aksoy sosyal medya hesabından açıkladı

Milyonlarca öğrencinin merakla beklediği tatil haberi çok gecikmedi. Kocaeli'de okullar bugün tatil edildi. Peki Yarın okullar tatil mi? 9 Ocak Çarşamba günü Kocaeli'de okullar tatil olacak mı?

17 Nisan'da tüm okullar tatil edildi

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz'dan flaş tatil açıklaması...

Deprem'de 30 yaralı

Adıyaman’ın Samsat ilçesinde meydana gelen depremin ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Abdullah Erin, Adıyaman merkez, Samsat ve Kahta’da okulların tatil edildiğini açıkladı.

Karamürsel'de 10.01.2017 Salı günü (yarın) okullar tatil

Cuma akşamından itibaren Kocaeli genelin'de ve Karamürsel'de etkisini gösteren kar yağışının ardından Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu Twitter hesabından okulların tatil

Yarın (9 Ocak Pazartesi) Kocaeli'nde okullar tatil olacak mı?

Son dakika! Kocaeli'nde Cuma günü başlayan kar yağışı bugün de etkisini sürdürüyor. Öğrenci ve veliler ise Kocaeli'nde okulların kar tatili olup olmayacağını merak ediyor. İstanbul Valisi

Vali Güzeloğlu'ndan Tatil açıklaması

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ile Twitter'dan tatil açıklaması yaptı.

Karamürsel'de okullar tatil

Karamürsel'de dün gece geç saatlerde ilçenin yüksek kesimlerini etkisi altına alan kar yağışı nedeni ile ilçemiz genelinde yarın ( Cuma) günü bütün okullar tatil edilmiştir.

2 fakülteye kar tatili

Kar yağışının Kocaeli’de etkili olmaya başlaması üzerine Kocaeli Üniversitesi'nde 2 fakülteye kar tatili yapıldı

Okullar 2 Gün Tatil Edildi

Milli Eğitim Bakanlığı TEOG sınavları sebebiyle yarın 27-28 nisan günleri okulların tatil olduğunu bildirdi.

Yarın Okullar Tatil Edildi !!!

Kocaeli Valiliğinden Açıklama Geldi Yarın Okullar Tatil

Karamürsel'de okullar yarın tatil mi ?

Karamürsel'de yarın yani 18 Ocak Pazartesi günü okullar tatil mi, Kocaeli Valiliği açıkladı. Karamürsel'de bu gece yoğun kar yağışı bekleniyor. Kar Salı gününe kadar etkili olacak.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimler nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiğini açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, 1 Kasım'da yapılacak erken genel seçimler nedeniyle okulların 2 gün tatil edildiğini açıkladı. MEB'den yapılan açıklamaya göre, seçimlerin iki gün öncesi 30 Ekim Cuma günü ile seçimlerin bir gün sonrası 2 Kasım Pazartesi günü, okulların tatil edildiği duyruldu.

Son 20 Yılın En Soğuk Kışı Geliyor

23 Ocak'tan itibaren son 20 yılın en çetin kışı başlıyor. Belli bölgelerde 3 metre kar dahi bekleniyor. Tüm Türkiye geçtiğimiz hafta adeta buz kesti. Pazartesinden itibaren Sibirya üzerinden gelen soğuk hava kütlesi birçok ilde hayatı durma noktasına getirdi. İzmir ve Hatay gibi karla isimleri çok sık yan yana telaffuz edilmeyen iller dahi kışın başında hem karı tattı hem de soğuğu iliklerine kadar hissetti. Başta İstanbul olmak üzere 50’ye yakın ilde ise okullar tatil edildi. İstanbul -10’ları görürken Doğu illeri ise eksi 35’ lere kadar düşen hava sıcakları ile dondu.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor.

60 yılın soğuk rekoru bekleniyor... İşte gün gün hava durumu Türkiye kara kışı yaşıyor... Ülkenin hemen hemen her yerinde kar yağışı görülüyor. İstanbul ve Ankara'nın da aralarında bulunduğu çok sayıda kentte okullar tatil edildi, şehirler arası yollarda mahsur kalanlar oldu. Peki soğuk hava ne kadar devam edecek? İşte gün gün beklenen en yüksek ve en düşük sıcaklıklar.

Karamürsel'de okullar yine tatil

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, heyelan sebebiyle doğalgaz kesintisi meydana geldi. Kesinti sebebiyle okullar tatil edildi. İlçeye tekrar doğalgaz vermek için 40 kişilik ekip çalışıyor.