Taziye Haberleri

Taziye Haberleri

Yunus Emre Katı, Olgun Ailesi için taziye mesajı yayınladı

Karamürsel DEVA Partisi belediye başkan adayı Yunus Emre Katı, bir taziye mesajı yayınladı.

Ahmet Çalık, Olgun Ailesi için bir taziye mesajı yayınladı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Ahmet Çalık, bugün aramızdan ayrılan Ferhat Olgun için bir taziye mesajı yayınladı.

Fevzi Utaş'tan taziye ziyareti

Utaş, bizleri muhabbetle karşılayan Karamürsel Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa SAĞLAM ve yönetimine teşekkür etti. 

Fevzi Utaş taziye mesajı yayımladı

Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili hemşehrimiz Sayın Hasan Bitmez'in, Meclis çalışmaları esnasında rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığına şahit olmuştuk.

Ahmet Çalık'tan taziye ve başsağlığı mesajı

Karamürsel Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkan adayı Ahmet Çalık, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Hasan Bitmez'in vefatı nedeni ile başsağlığı ve taziye mesajı yayımladı.

Kocabıçak Ailesinden Taziye Teşekkür Mesajı

Kocabıçak ailesi Anneleri merhume Adalet Kocabıçak'ın vefatı dolayısıyla cenazeye katılan ve taziyede bulunanlara teşekkür etti.

Karamürsel'de anlamlı taziye

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire Amirleri, Şırnak’ta şehit olan 13 asker için Karamürsel Jandarma Komutanlığına giderek taziye ziyaretinde bulundu.

Karamürsel Ülkü Ocağın'dan emniyete taziye ziyareti

Karamürsel Ülkü Ocağı başkanı Cihan Özer ve yönetimi, İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena stadı yakınında Çevik Kuvvet polislerine karşı gerçekleştirilen hain terör

Eğitim camiasından polislere taziye ziyareti

Karamürsel eğitim camiasından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.İstanbul'da meydana gelen menfur terör saldırısı sonucu şehit olan polis kardeşlerimiz için

Ak Parti ilçe teşkilatından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti

Ak Parti ilçe teşkilatından Emniyet Müdürlüğüne taziye ziyareti.Ak parti İlçe başkanı Recep Demirel, İl kadın kolları başkanı Serpil Yılmaz kadın ve ak parti

MHP İlçe yönetimi polisleri unutmadı

Karamürsel MHP İlçe teşkilatı Cumartesi günü İstanbul'da emniyet güçlerimize yapılan hain saldırıda hayatını kaybeden polislerimizin acısını paylaşmak adına

Ihlamur Ailesinin Acı Günü

VEFÂT ve TAZİYE HABERİDİR. "İnnâ li'llâhi ve innâ ileyhi râciûn" Ihlamur ailesinin acı günü. Karamürsel’in tanınmış ailelerinden Mehmet Ihlamur dün gece

Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'dem taziye ziyareti

Geçtiğimiz hafta sonu Kurban Bayramı’nın 4’üncü günü, Annesini son yolculuğuna uğurlayan, Gölcük Esnaf Odası Başkanı Necmi Kocaman’a taziye ziyaretleri sürüyor. Kocaman'a taziye ziyaretine bugün Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler'de gitti. Başkan Kocaman'da,Karamürsel İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özlere , “Allah sizin gibi dostlardan razı olsun” dedi.

Hürriyet bu seferde Karamürselli köylülere sahip çıktı

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, tarlalarına domuzların dadanmasına rağmen av yasağı nedeniyle mağdur olan Karamürsel çiftçinin yanındaydı CHP Kocaeli milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Karamürsel’deydi. Karamürsel ilçe Başkanı Şinasi Yazar ve Karamürsel Belediyesi Meclis üyeleri Orhan Tanış, Celal Yönet ile beraber ilçenin Yalakdere, Fulacık ve Çambidi Köyleri’nde vatandaşlarla buluşan Hürriyet onların sorunlarını dinledi. Hürriyet ayrıca geçtiğimiz hafta hayatını kaybeden Yalakdere Muhtarı Nail Çakır’ın ailesine de taziye ziyaretinde bulundu.

Lütfü Türkkan Karamürsele Ziyarette Bulundu

Milliyetçi Hareket Partisinin en aktif milletvekillerinden biri olan Lütfü Türkkan, bugünlerde yine dur durak bilmiyor. Kocaeli’yi adeta arşınlayan Türkkan, Karamürsel’de İlçe Başkanı Orhan Kılınçsoy ile beraber önce karamürsel’de bulunan esnafları ziyaret etti esnafın sıkıntılarını dinledi.Karamürsel esnafı Türkkan’ın bu içten ve sıcak davranışlarına karşılık aynı sıcaklıkta karşılık verdi.Daha sonra Karamürsel ilçe binasında teşkilatla bir araya gelen Türkkan. Seçim öncesi Karamürsel’de yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra genç yaşta sevdiklerini yalnız bırakan Osman Kaymaz’ın evine taziyeye gitti, başsağlığı dileklerini iletti.

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi

Canice Öldürülen Özgecan Aslan toprağa verildi Tarsus'ta kaybolduktan sonra dün sabah Tarsus-Ankara karayolu Çamalan köyündeki Cin Deresi'nde cesedi yakılmış halde bulunan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi Aslan'ın, Mersin'deki evine çok sayıda arkadaşı ve vatandaş geldi. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da evin önünde kurulan taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı diledi. Aile fertlerinin sinir krizi geçirdiği taziye çadırında, arkadaşları da Özgecan'ın fotoğraflarına "Seni unutmayacağız Özgecan" yazısını yazdı.