Tebrikler Haberleri

Tebrikler Haberleri

Alkışlar Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan'a

Karamürsel'in gururu Nisa Erdoğan yine büyük başarılara imza atmaya devam ediyor. İlçemizin gururu Nisa Erdoğan'a sponsor olan ve yakaladığı büyük başarılara sahip olmasına vesile olan Altınova Belediye Başkanı Metin Oral, Karamürsel'de birçok sporcunun hayatına dokunması ilçe halkı tarafından büyük takdir görüyor.

Cumhuriyetin 100. Yılı Karamürsel'de coşku ile kutlandı

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık Binası önünde tebriklerin kabulü ile başladı. Tebriklerin ardından Karamürsel İlçe Stadyumu alanında düzenlenen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yapıldı.

Çevre katliamı durdurulamıyor!

Samanlı Dağları’nda, Cengiz Holding tarafından yürütülen Karamürsel RES projesine karşı Kayınormanı Derneği ve çevreciler tarafından açılan iki davayı da sonuçlandıran Kocaeli 2. İdare Mahkemesi, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Karamürsel RES projesi için verilen ”ÇED olumlu” kararını iptal etti.

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu göz kamaştırdı

Karamürsel’de Cumhuriyet coşkusu Cumhuriyetin kuruluşunun 98. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı.

Tahir Büyükakın memleketi için herkesi seferber etti

Karamürsel ilçesi Hayriye – İnebeyli – Taşağıl - Semetler köylerini birbirine bağlayan 9 kilometrelik yolda 6 kilometrelik kısım tamamlandı.

Acun Ilıcalı gerekirse uçağımı dolmuş yaparım

Acun Ilıcalı, Cumhurbaşkanlığı'nın başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası'na Ramazan dolayısıyla 20 bin aile için 20 bin erzak

Tebrikler Karamürsel Asya Kartalları

Taraftar grubu yönetimi ve üyeleri olarak ihtiyaç sahibi aileler için 1903

Tebrikler Lütfü Türkkan

Karamürsel'de uzun yıllardır bir çok sporcuya destek olan Lütfü Türkkan, bu seferde ilçemizin ve hatta ülkenin yaşayan en büyük efsane iki ismi için kolları sıvadı.

ULTRA ASLAN KARAMÜRSEL YİNE GÖNÜLLERİ FET ETTİ

Karamürsel’de uzun bir zamandır faaliyet gösteren Mürsel Paşa’nın Aslanları, ultrAslan Karamürsel’in koca yürekli gurup üyeleri Ramazan’da yine boş durmadı ve günlerdir hazırladıkları kumanyaları yine kendi elleri ile ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Tebrikler İrem Yaman tarih yazdı! 2. kez dünya şampiyonu

Dünyada bir ilke imza attı. Dünya Tekvando Şampiyonası'nda milli sporcu İrem Yaman, kadınlar 62 kiloda altın madalya kazandı.

Tebrikler Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerine

Karamürsel Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından muhteşem bir tiyatro etkinliği düzenlendi

Tebrikler Karamürsel el ele derneği

Karamürsel El Ele Derneği’nin başlattığı proje kapsamında geri dönüşüme berberlerden jilet katkısı yapılacak.

Tebrikler Mürsel Paşa'nın Aslanları

Karamürsel'in ultra aslanları yine gönülleri fet etmeyi başardılar

TEBRİKLER MUSTAFA YENİSANCAK

Tekbaşına Karamürsel'in adını duyurmak için mücadele eden, Mustafa Yenisancak büyük takdir topladı.

Karamürsel halkı ŞOK oldu!

Karamürsel'de yaşayan vatandaşlar Kocaeli Büyük Şehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve sadece 3 ay gibi kısa bir sürede kaba inşaatının büyük bölümü biten

Karamürsel'de tarih yazan ekip

Karamürsel Devlet Hastanesi'nde çok uzun bir zamandır böyle bir ekib bir araya gelmemişti.

Karamürsel Belediyesi Bayram Tebriklerinde Bulundu

Karamürsel’de Bayramlaşma programı bayramın birinci günü Karamürsel Belediye Kültür Merkezinde Kocaeli Ak Parti Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu’nun katılımıyla yapıldı.

Tebrikler -PAPULI-

Köşe yazısını okumak için tıklayınız

Mehmet Özalay tebrikleri kabul etmeye devam ediyor

Karamürsel'in sevilen ve başarılı ismi, Karamürsel SP İlçe Başkanlığı görevini yürüten İsmail Aydın, yeni çocuk sahibi olması ve uzun zamandır işlerinin yoğunluğunu nedeni görevinden ayrılmak zorunda kalmıştı.

Karamürsel'de Cumhuriyet'imizin 92. yılı büyük coşkuyla kutlandı

Karamürsel'de Cumhuriyet Bayramı Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıldönümü etkinlikleri Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü ile başladı. Kaymakamlık makamında Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Sadık Eroğlu, Karamürsel Belediye Başkan Vekili Ali Karacan ve Cumhuriyet Savcısı Zafer Birinci tebrikleri kabul etti. Tebriklerin ardından Karamürsel İlhan Çınar alanında cumhuriyet bayramı kutlamaları yapıldı.

YENİLDİK AMA EZİLMEDİK TEBRİKLER ÇOCUKLAR

Paranın güçü, 600 bin liralık bütçeli takıma karşılık 35. bin lira bütçeli takımın maçı; Karamürsel Gençlik 69, Samsun BŞB Anakent 80 Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki Kocaeli’nin tek temsilcisi Karamürsel Gençlik Basketbol takımı kendi evinde 600 bin liralık bütçeli samsun Büyükşehir Anakent takımına karşılık 35 bin lira bütçesiyle oynadığı maçta alkışlanacak boyutta skor aldı. Karamürsel Gençlik 11 sayı farkla ve de hakemlerin kötü yönettiği maçta 69-80 yenilse de kendini ezdirmedi. Bölgesel Basketbol Liginde Karamürsel Gençlik 3. tur plaf-off ilk maçında, Samsun Büyükşehir Belediye Anakent takımına kendi sahasında 11 sayı farkla yenildi. 69-80

Karamürsel Emniyeti Polis Teşkilatının 170. kuruluş yıl dönümünü buruk kutlandı

Polis Haftası kutlamaları nedeniyle Karamürsel Hükümet konağı önündeki Atatürk anıtında düzenlenen törene İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler, Yardımcısı Cenk Bozdağ, baş komiser, komiserler, polisler ve memurlar katıldı. Olumsuz hava şartlarına rağmen Karamürsel Hükümet Konağının önündeki Atatürk Anıtına çelenk koyularak saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan tören daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında devam edildi. Makamında gazetecileri kabul eden Karamürsel Emniyet Müdürü Coşar Özler, halkın güvenini sağlamak, halkın huzur içinde yaşaması için ellerinden gelen bütün çabayı sarf ettiklerini belirterek, hizmetleri yerine getirirken de dayanışma ve adalet anlayışı içerisinde olduklarını söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Coşar Özler’in makamına gelen Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Daire amirlerinin tebriklerini kabul etti.

Karamürselin Gururu Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı

Çok kısıtlı bütçelerle ve çok az yardımla hem ayakta kalmaya çalışan hem de bu kadar başarılı bir takıma ne yazsak ne söylesek azdır. Tebrikler Turgut Taşçı ve Yönetimdeki vefalı insanlar. Değil Karamürsel’e tüm Türkiye’ye çok büyük bir ders verdi ve vermeye devam ediyor. Spor evrenseldir satılmış, taraf olmuş birilerinin egolarını göstereceği bir birim yada maskot olmadığının en büyük kanıtı Karamürsel Gençlik Basketbol Takımıdır. Sizinle ne kadar gururduysak azdır yönetiminden oyuncularına kadar imkânsızı başaran ve başarmaya devam eden bu çocukları ayakta alkışlıyorum.

Arısoy ve Özlere tebrikler

Arısoy ve Özler’e tebrikler Karamürsel’in gururu olan Karamürsel Gençlik Basketbol Takımı, şu ana kadar gösterdiği üstün başarısıyla 2. tura yükseldi.

Özkan Kara Fırına Tebrikler

Özkan Kara Fırına tebrikler Karamürselde, yoğun kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.