Tedirgin Haberleri

Tedirgin Haberleri

Kaytazdere'de hırsızlar cirit atıyor!

Kaytazdere Mahallesi'nde yaşanan hırsızlık olaylarının artması belde halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel genelinde öğrenci velileri tedirgin!

Karamürsel genelinde okul önlerinde ve çıkışlarında bazı kişi yada kişilerin öğrencileri beni baban yolladı, annen gelemeyecek, ben dedenin arkadaşıyım gibi bahaneler ile çocukları kaçırmaya çalıştıkları iddia edilen kişilerin

İnsanlar birileri daha çok para kazansın diye ölmeye devam ediyor!

Yalova ili Altınova ilçesinde faaliyet gösteren tersanelerde yaşanan can kayıpları ve çıkan büyük kavgalar ve alınmayan önlemler herkesi tedirgin ediyor. Geçtiğimiz gün daha 19 yaşında hayatını kaybeden Yasin Demirdağ isimli gencin ölüm anları ve sonrasında ihmali olduğu düşünülen kişilere yapılan saldırı görüntüleri ortaya çıktı.

Karamürsel'de korkutan Koronavirüs yoğunluğu!

Karamürsel'de korona virüs vakalarının çok hızlı ve yoğun bir şekilde artması ilçe halkını tedirgin ediyor. Hayat Eve Sığar uygulamasından 27.08.2021 tarihi ve saat 10.00'da alınan verilere göre ilçede çok yoğun bir şekilde korona virüs vakalarının görüldüğü

Özel okulda 'Virüslü Öğretmen' paniği!

Karamürsel’de özel bir okulda korona virüse yakalanan öğretmenin çalıştığı ve bunun örf, pas edildiği iddiaları gündeme bomba gibi düştü.

Mahalle sakinleri tedirgin

Karamürsel’de yapımı devam eden bir inşaat nedeni ile çökmeye başlayan yol mahalle sakinlerini tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel'de uyuşturucu baskını ! Tutuklandılar...

Son günlerde Karamürsel’de artan uyuşturucu vakaları sonrası, tedirgin olmaya başlayan vatandaşlar için iyi haber geldi.

KARAMÜRSEL’DE EŞ ZAMANLI UYUŞTURUCU OPERASYONU

Son günlerde Karamürsel’de artan uyuşturucu vakaları sonrası, tedirgin olmaya başlayan vatandaşlar için iyi haber geldi.

KARAMÜRSEL’DE POLİS İŞİ GÜCÜ BIRAKTI BUNLARLA UĞRAŞIYOR

Karamürsel’de son günlerde artan şiddet olayları vatandaşı tedirgin etmeye başladı.

KARAMÜRSEL’DE HIRSIZLAR İYİCE AZITTI

Karamürsel’de son zamanlarda irili ufaklı çok sayıda hırsızlık olayı olması vatandaşları tedirgin etmeye başladı.

KARAMÜRSEL’DE UYUŞTURUCU YİNE TÜREDİ

Karamürsel’de son günlerde ard, arda yaşanan uyuşturucu vakaları ilçe halkını tedirgin etmeye başladı.

Karamürsel uyuşturucu merkezi olarak anılmaya başladı

Karamürsel'de iki günde bir yakalanan uyuşturucu tarlaları nedeni ile ilçe halkı iyice tedirgin olmaya başladı.

Karamürsel'de yine esrar tarlası yakalandı

Karamürsel'de ard, arda sürekli esrar tarlası yakalanması ve sürekli olarak ilçenin esrar tarlaları ile gündeme gelmesi ilçe halkını tedirgin etmeye başladı.

BİRİ EZİLİNCEMİ ÖNLEM ALINACAK

Karamürsel'de okul çevrelerinde yaşanan hatalı parklar aileleri tedirgin etmeye devam ediyor.

Elektrik direklerinde korkutan patlamalar meydana geldi

Karamürsel çiftlik caddesi üzerinde oturan vatandaşlar elektrik direklerinde meydana gelen patlamalar yüzünden tedirgin olduklarını ve saatlerdir elektriklerinin kesik olduklarını dile getirdi.

Merkez Bankasından Tedirgin Edici Açıklama

MB Başkanı Murat Çetinkaya, 'Enflasyonda belirgin bir iyileşme sağlanana kadar para politikasında sıkılaştırmayı sürdüreceğiz' açıklamasında bulundu.

Balık Adası Çalışmalarında Hafriyat Kamyonları Korku Saçıyor

Balık Adası düzenlemesinde çalışan hafriyat kamyonlarının sahil yolundaki hızlı geçişleri halkı tedirgin ediyor.

Bu park resmen tehlike saçıyor, aileler çok tedirgin

Karamürsel Kayacık mahallesi Raufdenktaş bulvarı, Ulu cami önün'de bulunan çocuk parkı büyük tehlike saçıyor.

Sayın Valim Karamürsel'de uyuşturucu aldı başını gidiyor

Karamürsel'de sabah saatlerin'den bu yana sokaklarda uyuşturucu komasına giren küçük yaşta çocuklar halkı tedirgin ediyor.

Risk Altındayız, Önemler Yetersiz!

Son günlerde Türkiye genelinde meydana gelen büyük ölçekli ve Kocaeli ilimiz sınırları içerisindeki Gebze, Derince, Dilovası, Körfez ve Karamürsel ilçelerinde meydana gelen ufak çaplı depremler halkı tedirgin ediyor.

Karamürsel'de herkes tedirgin

Karamürsel'de arka arkaya bir çok çocuk ve yetişkinin bir anda hastalanması ve bu olayın üzerinden 10 gün geçmesine rağmen kaymakamlığın hala vatandaşa bu yaşanan

Ereğli'de Yangın

Ereğli Tepeköy Mahallesinde çıkan yangın çevrede oturan vatandaşları tedirgin etti.

Marmara Denizin'de Bu Sefer Daha Büyük Bir Deprem !

Marmara Denizi'nin Batı bölümünde gerçekleşen depremin önceki günlerdekinden daha büyük olması tedirgin ediyor.

Marmara'da Dün Gece ve Bu Sabah 2 Deprem

Marmara Denizinde dün gece ve bugün yaşanan depremler, son aylar içerisinde meydana gelen ufak çaplı depremlerle vatandaşta tedirginlik yaratıyor.

Başıboş köpekler Karamürsel'i Korkutuyor!

Karamürsel’de sayıları hızla artan ve bir türlü önüne geçilemeyen başıboş köpeklerin Karamürsel'in merkezinde sürüler halinde gezmeleri büyük tedirginlik oluşturuyor.

Kim Bu Elinde Çekiçli, Karmaskeli Adam

Karamürsel Sokaklarında ‘Elinde Çekiç Kafasında Kar Maskeli’ dolaşan vatandaş Karamürsellileri tedirgin etti

Küçücük çocuklar burada bali çekiyorlar

Karamürsel kayacık mahallesi 209.cad üzerinde yıllardır inşaat halinde bulunan metruk bir binada küçük yaşta çocukların bali çektiğini gören vatandaşlar çok tedirgin. NE YAPACAKLARI BELLİ DEĞİL Gazetemizi arayarak şikayette bulunan vatandaşlar ne yapacaklarını şaşırdıklarını söylediler.Biz sürekli tedirginiz bu inşaatı ne kapatıyorlar nede herhangi bir çalışma yapıyorlar yıllardır mahallede harabe halde olan bu bina bütün serserilerin takılma yeri haline geldi bu konuyu kime şikayet ettiysek bir sonuç bulamadık. UFACIK ÇOCUKLAR YERLERDE SÜRÜNÜYOR Şeyda. D. isimli bir takipçimiz bu notla sesimi duyurun lütfen demiş ; Yaşları daha çok küçük olan 14 ile 16 arasındaki küçücük çocuklar ellerinde poşetler bir şeyler yapıyorlar bizde merakedip gittik ve poşetlerin içerisinde bali olduğunu gördük bu çocuklar hepimizin geleceği lütfen gelin araştırın bakın bizim gördüğümüzü sizde görün eğer vicdanınız el veriyorsa tamam kimse bir şey yapmasın o zaman.( Lütfen bu notumu yayınlayın ama ) YETKİLİLERE SESİMİZİ DUYURUN Olay yerini inceleyen ekibimiz gerçekten her tarafta bali poşetleri olduğunu ve metruk binaya giriş çıkışın çok kolay olduğunu tespit etti. Bu ve bunun gibi sadece bir kaç bina var ilçemizde bizlerde buradan yetkililere gerekenin yapılarak bu binalar için biran önce çözüm bulunmasını istiyoruz.

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın!

Karamürsel Belediyesi buralara da el atsın! Karamürsel belediyesinin başlatmış olduğu Atatürk ve İnönü Caddesi üzerindeki görsel güzelliği ara sokaklara da göstermesi isteniyor! Karamürsel Ali Koygun sokakta bu çirkin görüntü burada yaşan ve buradan geçen vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediye’sinin başlattığı ve yaptığı Atatürk ve İnönü Caddeleri üzerindeki binalarla işyerlerinin mantolama olayına karşılık, Karamürsel’in ara sokaklarında oturan vatandaşlar tarafından Karamürsel Belediyesi, ‘görünen yerleri yaparak güzel bir çalışma yapabilir gelin görün ki Karamürsel bu ana caddelerden ibaret değil bu ara sokaklardaki çöpler, Türklerin yaratıcılıklarını sınadıkları, özgürlüklerini gösterdikleri, seslerini duyurmak için kullandıkları yerlerden biri olan duvar yazıları, araçların gelişi güzel parkları ve bu sokaktan Cumhuriyet caddesi geçen geçit’in ışıklandırılmaması nedeniyle adeta korku tünelini andırıyor!’ Buradan her gün akşam okul çıkışı eve gitmek durumunda kalan çocuklar ve aileleri tedirgin.

Karamürsel'de Karanlık Sokaklar Korkutuyor !

Karamürsel'de Karanlık Sokaklar Korkutuyor ! Karamürsel 4 Temmuz Mahallesinde bilhassa çalışan bayanlar hava aydınlanmadan sokak lambalarının söndürülmesinden dolayı tedirgin! Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi vatandaşlarından bilhassa bayanlar, sokak lambalarının havanın aydınlanmadan söndürülmesinden dolayı sabah işe giderken korkulu dakikalar yaşıyorlar.

Kocaeli'de Yaşanan deprem tedirgin etti.

Sabah saatlerinde yaşanan deprem tedirgin etti.Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, ilimizde hafif şiddetli deprem yaşandığını duyurdu Ulusal Deprem İzleme Merkezi ilimizde deprem olduğunu duyurdu. Alınan bilgilere göre; Sabah saat 07:29’da merkez üssü Dilovası Çerkeşli olan bir deprem meydana geldi. 4.1 kilometre derinlikte meydana gelen depremin şiddeti 1.8 olarak ölçüldü. Meydana depremin şiddeti az olduğu için hissedilmediği bilgisi verilirken deprem gerçeğini unutmamamız gerektiğini hatırlattı.