Teker Haberleri

Teker Haberleri

Bayram Namazı Saat Kaçta? Nasıl kılınır ?

Ramazan Bayramı için sayılı saatler kaldı. Ramazan Bayram namazı saat kaçta kılınacak.

Genç öğretmen kendini asarak intihar etti!

Karamürselli genç öğretmen Enes Tekerek. 39 Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi, Karamürsel Stadı arkasında bulunan zeytinlik alanda kendini asarak intihar etti.

SÜRÜCÜLER BETON YOLDAN GEÇERKEN DİKKAT!

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Amiral Caddesi D-130 Karayolu beton yol mevkiinde yolun çökmesi nedeni ile birçok aracın tekeri yarılıyor ve kaza tehlikesi atlatıyor.

Türk Ordusu 500 yıl sonra aynı yerde mücadele veriyor!

TSK, Cerablus bölgesinin terör örgütü DAEŞ'ten temizlenmesi amacıyla askeri harekat başlattı. Bugün, yani 24 Ağustos'un tarihte önemli bir yeri daha var.

İlksun'a Türk Kızılayı'ndan yardım eli

Türk Kızılayı Karamürsel Şube Başkanlığı tarafından 16 yaşındaki İlksun Çorbacıoğlu'na tekerlekli sandalye verildi.

Karamürsel Sepeti İspanya’da

‘Ufacık tefecik gördün de Karamürsel Sepeti mi sandın?’tekerlemesiyle üne kavuşan Karamürsel adıyla bütünleşen Karamürsel Sepeti artık dünya ülkelerinde de satışı girdi.

Park Halindeki Araçların Tekerleklerini Kesildi

İzmit'de sokakta park halinde bulunan 10 aracın lastikleri kesildi.

İSMAİL YILDIRIM'A YÜREK BURKAN SESLENİŞ

Tekerlekli sandalyeye mecbur kalan bir çok takipçimiz İsmail Yıldırım'a seslendiler bizi en iyi sen anlarsın bu derdimize bir çare bul. Yayaların güvenliği için yapılan ve hatta engelliler için büyük bir öneme sahip kaldırımlar artık tehlike saçıyor. Cadde ve sokakların ve kaldırımların esnaf tarafından işgal edilmesi ve kaldırımlara engelliler için yapılmayan rampalar dar olmaları ve bazı cadde ve sokaklarda kaldırımların hiç olmayışı vatandaşları çileden çıkarırken, vatandaş kaldırımlar yerine araçların seyrettiği yol içlerinden ulaşımını sağlıyor.

Karamürsel'de kaza yapan aracın tekeri koptu

Karamürsel Ereğli'de akşam saatlerinde meydana gelen kazada aracın amortisörü ve tekeri koparken araç kullanılamayacak bir hale geldi. Görgü tanıklarının iddialarına göre İzmit istikametinden Karamürsel'e doğru gelen 35 AE 062 plakalı H.D (37) yönetimindeki araç D-130 karayolu bilgiçler köftenin önüne geldiğinde birden direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarındaki beton bariyere çarptığı ve çarpmanın etkisi ile aracın amortisörü ve tekerinin fırladığını gören çevredeki vatandaşlar kaza yapan kadın sürücü ve araçta arka koltukta bulunan 5 yaşındaki oğlunu araçtan çıkardıklarını ve 112 acil servis ekiplerini aradıklarını bildirdiler. Kazada araç sürücüsü ve küçük oğlu yara almadan kurtuldular. Kazadan sonra D-130 karayoluna bir müddet tek şeritten trafik verilirken olay yerine çağrılan çekici ile araç yoldan kaldırıldı.

Karamürselli Vasviye Erdoğan, 'Mavi Kapak' toplayarak engellilere sakat arabası alıyor

Karamürsel’de, yaşayan 65 yaşındaki Vasviye Erdoğan bir yılda 55 çuval topladığı mavi kapaklar sayesinde üçü akülü olmak üzere 8 engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Karamürsel’i hayırsever Vasviye Erdoğan tarafından bir yılda 55 çuval topladığı mavi kapalar sayesinde üçü akülü olmak üzere toplam 8 engelliye tekerlekli sandalye desteğinde bulundu. Yaklaşık bir yıl önce başlayan ve bu güne kadar çuvalla dolusu mavi kapaklar toplayan Vasviye Erdoğan önceki gün 8. tekerlekli sandalyeyi yürümede zorluk çeken Rabia Özyıldırım’a teslim etti.

Karamürsel'de Bayram tatilinin 2 günlük acı bilançosu

Karamürsel’de Ramazan Bayramının 1. günü yaşanan trafik kazalarında 11 kişi yaralandı Karamürsel’de Ramazan bayramının 1. günü Karamürsel’in çeşitli mahalle ve semtlerinde yaşanan trafik kazalarında 11 kişi yaralandı. Karamürsel Fulacık-Kadriye yolu üzerinde şarampole yuvarlanan araçta bulunan R.Ö, B.Ö, F.Ö, M.M.Ö, Çamcukur yolunda takla atan araçta bulunan E.G, C.G, Hastane Yolu Zincirli Kuyu Evleri Mevkiinde ATV’nin (4 Tekerli Motor) uçuruma uçması sonucu bir kişi ve İhsaniye Yolu üzerinde yaklaşık 100 metrelik bir uçuruma aracın uçması sonucu hafif şekilde yaralanarak hastanede tedavi edilerek taburcu oldular.

Karamürselli Şeyda Öğretmene Hürriyet'ten destek ziyareti…

Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet; Van’ın Erçiş ilçesine 2013 yılında öğretmen olarak atanan, yaklaşık 8 ay önce de okul çıkışı evine giderken geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak felç olan 27 yaşındaki Şeyda Gökçe Bakan’ı İzmit’te tedavi gördüğü özel hastanede ziyaret etti. Çok sayıda ameliyattan ve aldığı uzun fizik tedavi sürecinden sonra tekerlekli sandalyeye oturabilir aşamaya gelen ve azmiyle etrafındaki insanları da mutlu eden Şeyda Öğretmen’i en çok üzen olay ise tekerlekli sandalyede oturması değil, Gülhane Askeri Tıp Akademisi’ne (GATA) alınacağı söylenmesine rağmen bu sözün tutulması oldu.

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde

Meşhur İzmit Simidi, Karamürsel sahilinde Bir çoğumuzun vazgeçilmez yiyeceğidir simit. Sabah kahvaltılarının en arananlarındandır, öğle saatlerinde ayaküstü atıştırmalıktır. Hele birde beş çayının yanında karper peyniriyle, meşhur İzmit simidi oldu muydu değmeyin keyfinize, çay ve simit vazgeçilmez ikili. İşte Karamürsel’de üç tekerlikli camekanlı hijyenik bir ortamda meşhur İzmit simidini satan Kemal Altan, Karamürsel sahil boyunca sattığı meşhur İzmit simidi sabah ve akşam müşterilerinin vazgeçilmeyeni oldu.