Teknik Haberleri

Teknik Haberleri

Karamürsel İY, U-18 Ligi Elit A Grubu'nda Şampiyon!

U-18 Ligi Elit A Grubu'nda heyecan dolu maçlar tamamlandı ve son hafta karşılaşmalarının ardından Karamürsel İY şampiyonluğunu ilan etti.

Olası Marmara depremi için alınacak ulaşım önlemleri

Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Halit Özen, İstanbul'da olası bir depremde ulaşım alanında alınacak önlemlere ilişkin değerlendirmede bulundu.

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi

Bursa'da yeni bir fay hattı keşfedildi ve bu fayın 7'den büyük bir deprem riski taşıdığı iddia ediliyor. Ankara, Kocaeli ve Eskişehir Teknik Üniversiteleri'nin ortak çalışmasında, Bursa'da daha önce bilinmeyen bir aktif fay hattı tespit edildi. Kayapa-Yenişehir fayı

Karamürsel 100. Yıl MTAL Türkiye Finallerine gidecek

Kocaeli’nde Okul Sporları Futbol Turnuvasında, Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ikinci olarak, Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Ekrem Can'ın vefatında medical park skandalı!

Karamürsel'in hayırsever iş insanı, Kocaelispor Teknik Asbaşkanı Ekrem Can'ın vefatı gerek bölgemizde, gerekse ülke gündeminde hala sıcaklığını korurken, vefatı sürecinde Kocaeli Medical Park Hastanesi'nin ihmal iddiaları bu kadarına da pes dedirtti.

İş insanı Alper Uzgören'den Karamürsel halkına büyük destek

Karamürsel devlet hastanesinde güncel ihtiyaçlara cevap vermekten uzak ve arızalı eski görüntüleme sisteminin yerine, ileri kapalı teknikle  güncel ameliyatların yapılabildiği yeni görüntüleme sistemi iş insanı Alper Uzgören tarafından temin edildi.

Karamürsel Spor'da Mustafa Kaya dönemi  başladı

Karamürsel'in çok başarılı ismi Cem Baki’nin yerine, Mustafa Kaya göreve getirildi. BAL’da üçüncü sezonuna hazırlanan Karamürsel Spor ’da teknik adam değişikliği yapıldı.

Karamürsel’de Adalet Alanı’nın açılması onayladı

Karamürsel’in Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde ‘Adalet Alanı’ bölümü açıldı.  

Okulun büyük kısmı yıkıldı

Karamürsel, Kayacık mahallesi 210.cadde No:4 adresindeki 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Dualarımız senin ile Merih Demiral sakatlandı

Karamürsel’den çıkan ve Dünyaya ismini duyurmayı başaran, Seri A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen Merih Demiral, takımını 1-0 öne geçiren gole imza attığı Roma maçında sakatlanarak sahayı terk etti.

Karamürsel 100. Yıl Öğrencileri Ankarayı gezdi

Karamürsel 100.Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğrencileri hem Gazi Üniversitesi’ni, hem de Anıtkabir’i ziyaret ederek, Ata’ya bağlılıklarını gösterdiler.

Korkutan açıklama! Marmara hattı kırılacak!

5.8 büyüklüğündeki Silivri depreminin modelleme verilerini paylaşan Prof. Dr. Cenk Yaltırak, “Bize göre kırılma Doğu Marmara segmenti üzerinde olacak, en ağır hasarı İzmit Körfezi, İstanbul, Yalova ve Bursa alacak” dedi.

Karamürsel Dalçık yeniden ihaleye çıkacak AMA!

Karamürsel kent meydanında inşa edilecek ve ilçenin iki yakasını bütünleştirecek tünel geçişli kavşak projesi hakkında konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Altay, Hiçbir risk yok

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden büyük başarı

Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi proje ekibinin 2019 yılı başvuru döneminde Ulusal Ajansa başvurusunu yaptığı 3 projeden 2 tanesi kabul edildi.

Korkutan depremle ilgili önemli uyarı

Çanakkale Ayvacık açıklarında 5.0 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili Yıldız Teknik Üniversitesi

Karamürsel’in altın çocukları Konya’da büyük başarı kazandı

Karamürselli gençler Konya'da büyük bir başarıya imza atarak madalyalar ile memleketlerine döndüler.

Kocaeli'de kan donduran olay ! Kanser hastalarının ilaçlarını sattılar !

Kocaelideki özel bir hastanede eczane teknikeri olarak çalışan A.K. onkoloji hastalarının tedavilerinde kullanılan ilaçları çaldı, Hastanede kurdukları çetenin diğer görevlisi hastanede şoförlük yapan İ.O.'ye verip, dışarı çıkarttı. Başka bir eczane teknikeri ile sattı.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 25. Yılını Kutladı

Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 25. Yılını düzenlediği kahvaltı programı ile kutladı.

10 Aralık İnsan Hakları Günü Karamürsel'de Kutlandı

Karamürsel Meslek ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program ile 10 Aralık Demokrasi ve İnsan Hakları günü kutlandı.

Bu çocuklar bir harika!

Karamürsel 100. Yıl Teknik Lise Makine Bölümü öğrencileri, İzmit Belediyesi 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi’ni ziyaret ederek hem tasarım becerilerini geliştirdi hem de deneyim kazandı.

Karamürsel'de yöresel lezzetler yarıştı

Karamürsel'de düzenlenen yarışmada bir birinden güzel lezzetler bir biri ile yarıştılar. Jüri üyelerinin çok zorlandığı yarışmada genç yetenekler ellerinden

Kocaeli'nde ilk defa Karamürsel'de yapıldı

Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Sağlık Müdürlüğü arasında yapılan protokol kapsamında başlatılan Okul Sağlığı Projesi’nin ilk uygulaması Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde yapıldı.

KARAMÜRSEL SAĞLIK MESLEK LİSESİNDEN 162 ÖĞRENCİ MEZUN OLDU

Karamürsel Dr. Pembe Müjgan Calp Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde düzenlenen mezuniyet töreninde 162 öğrenci okullarından mezun oldu.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı bu gün açıldı.

Turizm haftası Karamürsel'de coşkuyla kutlandı

Turizm Haftası Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen görkemli bir tören ile kutlandı.

MEB'den "açıköğretim kurumları sınavları" açıklaması

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından (MEB), açıköğretim kurumları sınavlarına 4'ten fazla ders için giren adayların cevap kağıtlarında, teknik bir hatadan dolayı eksik kodlama alanı ayrıldığı bildirildi.

Genç Mimarlar adaylarından, Karamürsel çıkarması

Gebze Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğretim üyeleri ve Öğrencileri Karamürsel ismi ile özleşen ve özellikle sosyal medyada dünya çapında ünü olan Karamürsel sepetini yerinde görerek inceleme fırsatı buldular.

Mürsel Gazi’den Mehmetçiğe mektup…

Karamürsel Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri, Hakkâri Çukurca’daki II. Hudut Tugay Komutanlığı’nda sınır savunması yapan Mehmetçiklere moral- destek amacıyla mektup yazdı.

Karamürsel 100. yıl öğrencileri HYUNDAİ ASSAN fabrikasında

Karamürsel’in ve bölgemizin başarılı okullarından Karamürsel 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi alanı öğrencileri öğretmenleri nezaretinde