Tekstil Haberleri

Tekstil Haberleri

Muhammet Çalık hayatını kaybetti !

Karamürsel'in Sevilen İsmi Muhammet Çalık Hayatını Kaybetti

Karamürsel'in Sevilen Esnafı Muhammet Çalık Yoğun Bakıma Alındı

Karamürsel'in köklü esnaflarından ve Çalıklar Tekstil'in kurucusu Muhammet Çalık, ilçenin sevilen simalarından biri olarak tanınıyor. Ancak son günlerde yaşadığı bir rahatsızlık nedeniyle Umuttepe Hastanesi'nde yoğun bakım servisinde tedavi altına alındı.

Avukat Gülhanım Kara yüreklere dokundu

Karamürsel “ÇALIKLAR TEKSTİL” sahibi Ahmet ve Emin Çalık’ın kardeşi olan Kocaeli’nin tanınmış avukatlarından Gülhanım Kara bu gün yaptığı basın açıklamasında.

Çalıklar Tekstil'de hafta sonuna özel kampanya

Çalıklar Tekstil'den her hafta sonu bir kampanya bu hafta sonu kampanyası Karaca Maharetli Çeyiz Seti Pearl ile çeyizinizde eksik kalmasın.

Alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı

Kardeşinin alacağını alamayınca, patrona kızdı tekstil atölyesini yaktı. Kocaeli Karamürsel, Ereğli mahallesi Barbaros Hayrettin Bulvarı üzeri No:151 adresinde bulunan

Eşinin telefonundan çağırıp öldürdü!

İstanbul Esenyurt'ta Cengiz Uğur, eşini taciz eden kişiyi yine eşinin telefonuyla çağırdıktan sonra öldürdü

Tepeköyde Yılsonu Sergisi

Tepeköy’de Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne bağlı verilen El Sanatları Ahşap Boyama ve Ev Tekstili Ürünleri Hazırlama kursları yılsonu sergisi açıldı.

Gölcük'te silahlı kavga: 2 yaralı

Olay, akşam saatlerinde, Düzağaç Mahallesi'nde bulunan bir tekstil fabrikasında meydana geldi. Fabrika sabihi S.D. ile fabrikanın eski müdürü N.Ç. arasında

Dereköy Sergi Açılışı

Dereköy’de Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğüne bağlı verilen Dekoratif Ev Tekstili kursu yılsonu sergisi açıldı.

Ereğli'de Görkemli Sergi Açılışı

Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu ile Karamürsel Belediyesi işbirliğince Ereğli Mahallesinde Dekoratif Ev Tekstili, Giyim ve El Nakışı Kursları yılsonu sergileri açıldı.

Karamürsel'de Yıl Sonu Sergisi Açıldı

Karamürsel'de Yıl Sonu Sergisi Açıldı Karamürsel Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü, yıl sonu sergisi açtı. Karamürsel Kültür Merkezi'ndeki sergide, 512 El sanatları, Halıcılık, Giyim Teknoloji, Dekoratif Ev Tekstili, Resim, Çinicilik, sanatları ürünleri yer aldı.