Teravi Haberleri

Teravi Haberleri

Tahir Büyükakın Kadir gecesini memleketinde idrak etti

Başkan Büyükakın, Kadir Gecesi’nde teravih namazını Karamürsel Ereğli Merkez Camisi’nde kıldı.

Diyanet'ten oruç ve Teravih Namazı açıklaması

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ramazan ayına ilişkin açıklamalarda bulundu. Erbaş, "Orucun bütün bilimsel araştırmalarda bağışıklığı güçlendirdiği ortaya konulmuştur.

CAMİYİ BASAN KEDİ İMAMIN AKLINI ALDI

Kocaeli Karamürsel Ereğli Merkez Camiinde teravih namazı öncesi Kuran-ı kerim okuyan Ereğli Merkez Camii imam hatibi Fatih Mehmet Koca kafasına atlayan kediyi fark etmesi ile biranda ürktü. Yılların tecrübeli ismi Kuran-ı kerim okumaya devam ederken cami cemaati kaçak kediyi dışarı çıkarmaya çalıştı.

İşte Kocaeli imsakiyesi, İlk teravih namazı bugün.

11 ayın sultanı Ramazan’ın ilk teravih namazı bugün kılınacak, ilk sahura bu geceyi yarına bağlayan gecenin sabahında kalkılacak. Ramazan ayı bu yıl 29 gün sürecek.

Kocaeli geneli 19 camide hatimle teravih kılınacak

Bu yıl Ramazan ayında ilimizde toplam 19 camide hatimle teravih namazı kılınacağı açıklandı.

Karamürsel'de yüzlerce kişi kadir gecesini'de bir araya geldi

Karamürsel Mürsel Paşa Cami'nde, yüzlerce kişiye verilen iftar yemeğinin ardından, Teravih namazıyla başlayan Kadir Gecesi kandil programı sabah kerahet vakti

Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel’de Teravih Namazı Kıldı

Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Karamürsel’de Teravih Namazı Kıldı

Avukat Beytullah Uslu Yaşam Savaşını Kaybetti

Kocaeli'de çok büyük bir kesim tarafından tanınan isimlerden olan Avukat Beytullah Uslu, 22 Haziran akşamı Fevziye Camii'nden teravih namazını kıldıktan sonra evine gitmek istediği sırada trafik kazası geçirmişti. Bu helim kaza sonrasında ağır yaralanan Beytullah Uslu, hemen ambulansla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Durumunun ağır olan Beytullah Uslu'nun tedavisine hastanenin yoğun bakım servisinde o günden bu yana tedavi görüyordu. Beytullah Uslu, bugün yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Evli ve 2 çocuk babası olan Uslu'nun cenazesi yarın(pazar) öğle namazını müteakip Fevziye Camii'nde kılınacak olan cenaze namazının ardından toprağa verilecektir.