Test Haberleri

Test Haberleri

Ankara evleri ışıklarda kaza 3 kişi yaralandı

Karamürsel'de Ankara evleri ışıklarında bir trafik kazası meydana geldi ve üç kişi yaralandı. Olay, Kayacık Mahallesi Amiral Caddesi'nde gerçekleşti.

Altınova'da Tersane İşçilerinden Düşük Zamma Karşı Eylem!

DİSK'e bağlı Limter-İş sendikası, İstanbul Tuzla ve Yalova'nın Altınova ilçesindeki Hersek'te tersane patronlarının işçilerin ücretlerine yapılacak zam oranını açıklamamasına tepki olarak eş zamanlı eylem düzenledi.

Rehine Krizi: İşyerine Saldıran Zanlı Tuvalette Yakalandı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan Procter & Gamble (P&G) fabrikasında meydana gelen rehine krizi, ilginç bir olayla sona erdi. İbrahim Y., fabrikaya girerek 7 çalışanı rehin almış ancak tuvalete gitmek için ayrıldığı an operasyon düzenlenerek gözaltına alındı.

Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı

P&G Fabrikasında Rehine Krizi: İçeriden İlk Fotoğraf Ortaya Çıktı Alt Başlık: İsrail'in Gazze'ye Yönelik Saldırıları Protesto Edildiği İddia Edilen Şüphelinin Tehlikeli Pozu Şok Etkisi Yarattı

Hükümet Konağı toz duman içinde yıkılıyor

Deprem testini geçemeyen hükümet konağı yıkıldı Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde deprem dayanıklılık testini geçemeyen hükümet konağının yıkımına başlandı. 6 katlı binada bulunan birimler, ilçedeki boş binalara taşındı.

Sonuçlar açıklandı birinci Kocaeli'nden çıktı

İşte Kocaeli’nin YKS birincisi YKS sonuçları açıklandı. Temel Yeterlilik, Alan Yeterlilik ve Yabancı Dil Testi olmak üzere üç farklı oturumda gerçekleştirilen sınavda TYT ve YDT İngilizce birincisi Kocaeli’den Zeynep Dila Kuyucu oldu.    

Garanti Bankası'nın Karamürsel şubesinde korona paniği 

Vatandaştan gelen bilgiye göre, Garanti Bankası Karamürsel Şubesi'nde bir banka çalışanı koronavirüs şüphesi ile test yaptırdı.

Karamürsel Belediyesi'nde korona virüs alarmı! 

Karamürsel Belediye başkan yardımcısı Mesut Çetinkaya başta olmak üzere birçok personelin temaslı ve test sonuçlarının pozitif olması nedeni ile karantina altında olduğu bildirildi. 

Halil Yardım yoğun bakıma kaldırıldı!

MHP Kocaeli il başkan yardımcısı ve Karamürsel Belediyesi çalışanlarından Halil Yardım geçtiğimiz günlerde, Korona virüs testinin pozitif çıkması nedeni ile tedavi altına alınmıştı.

Geçmiş olsun Merih Demiral

İtalyan basını, 2022 Dünya Kupası için milli takımda yer alan yıldız futbolcumuz Merih Demiral'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu. Merih, milli takım kampında olmasına rağmen Türkiye'nin karşılaştığı Hollanda, Norveç ve Letonya maçlarında forma giymemişti.

Başhekim Erkan Çelik Korona oldu

Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Erkan Çelik’in korona virüs testinin pozitif çıktığı bildirilen Çelik’in tedavi sürecini evde geçirdiği bildirildi.

Hiç düşünmeden depremzedelere koştular

İzmir'deki depremde büyük emeği geçen arama kurtarma ekiplerinden Akut Kocaeli'nin kontrol Covid-19 testleri Karamürsel Devlet Hastanesi’nde yapıldı.

Karamürsel Devlet’te gebelik testi yaptıranlar dikkat!

Karamürsel Devlet Hastanesi’nde kadın polikliniğine giden yaklaşık 30’u aşkın bayanın yapılan gebelik testinin yanlış yapıldığı öğrenildi ‘Sen hamile değilsin’

Hikmet Erenkaya'ya virüs bulaştı

CHP Kocaeli eski Milletvekili ve aynı zamanda 1 Mart'ta yapılmış CHP Kocaeli İl Kongresi'nde il başkanlığına aday olan Hikmet Erenkaya’nın koronavirüs testi pozitif çıktı  

Karamürsel AK Partili eski başkan koronavirüse yakalandı!

AK Parti Karamürsel eski ilçe başkanı Recep Demirel, koronavirüse yakalandı. Demirel’in iki kızının da test sonuçlarının pozitif çıktığı öğrendi.

Emekli polis genç yaşta koronavirüse yenik düştü

Yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıkması üzerine hastanede tedavi altına alınan ve 20 gündür tedavi gören polis memuru yaşama tutunamadı.

KARAMÜRSEL’DE KORONA SKANDALI!

Karamürsel’de geçtiğimiz günlerde ilçede faaliyet gösteren bir berber dükkânı çalışanına yapılan korona virüs testinin pozitif çıkması sonrası

Karamürsel’de zincir market çalışan 2 kişide korona çıktı

Karamürsel’de faaliyet gösteren yerel bir market zinciri çalışanlarına yapılan korona testleri

Karamürsel’de berber dükkânında korana çıktı

Karamürsel'de iş yerlerinde yapılan tahliller sonrası bir berber dükkanında çalışan bir kişinin korona testi pozitif çıktı

19 gemici karantina altına alındı!

Koronavirüs önlemleri kapsamında ilimizdeki limanlara yanaşan gemiciler de yapılan Kovid-19 testi sonrasında hasta olma ihtimali olan 19 gemici karantina altına alındı.

Karamürsel'de Eczane çalışanlarına korona testi yapıldı

Karamürsel'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tarama testleri yapılmaya başlandı.

Akıncı TİHA, ilk uçuş testini gerçekleştirdi

Baykar tarafından geliştirilen Bayraktar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı, Çorlu Hava Meydan Komutanlığı'nda gerçekleştirilen ilk uçuş testinde 16 dakika havada kaldı.

KPSS Sınavına girecekler bu haber sizin için

Büyükşehir Belediyesi, 28 Temmuz Pazar günü gerçekleştirilecek KPSS A Grubu ve Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi için otobüs ek sefer hizmeti sağlayacağını duyurdu.

Kocaeli'de bu tarihlerde sirenler çalacak

Kocaeli AFAD İl Müdürlüğü, merkezi ezan sistemine adapte edilen siren sistemini test edecek.

TEst

test

DİKKAT ! Suriye'den ithal edilen patateste 'kimyasal' şüphesi

TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Toprak, kimyasal saldırıların olduğu iddia edilen Suriye'den patates ithal edilmesine izin verilmesinin gıda güvenliği açısından tehdit oluşturacağını söyledi.

Trafik denetimlerinde yeni dönem! 5 dakikada kontrol edilebilecek.

Yeni geliştirilen cihaz ile tükürük, kan ve idrar gibi vücut sıvılarına ihtiyaç duyulmadan 5 dakikada sıfır hata ile nefesten alkol ve uyuşturucu madde testi yapılabiliyor.

Öğrenci Yurdu’nda tahliye tatbikatı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Afet Acil Durum Eylem Planı’nın test edilmesi ve Acil Durum Ekiplerinin

Karamürsel Belediyesi'nin harcadığı para dudak uçuklattı

Karamürsel'de özellikle çarşı merkezinde iş yeri olmayan ve sade vatandaşlar tarafından büyük tepki gören ve ilçenin ( TEK TİP ) bir şekilde boyanması büyük tepkiler alırken birde

Sevgilisini öldürüp param parça yaptı

Cani kadın, iş arkadaşı ile birlikte öldürdüğü sevgilisini elektrikli testere ile 8 parçaya böldü