Ticari Haberleri

Ticari Haberleri

Zam Taksimetrelere Yansıdı: Kısa Mesafe Ücreti Arttı

Kocaeli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası'nın Ulaşım Koordinasyon Merkezi'ne yaptığı zam talebi onaylandıktan sonra, taksimetre fiyatlarına zam yansıdı. Kısa mesafe ücreti 66 liradan 80 liraya yükseldi.

Elektrikli Bisiklet ve Taksi Çarpışması: 11 Yaşındaki Çocuk Yaralandı

"Karamürsel, D-130 Karayolu - Dün Karamürsel'de meydana gelen trafik kazasında 11 yaşındaki bir çocuk yaralandı. Kayacık Mahallesi D-130 kara yolunda, Y.E.P.'nin kullandığı elektrikli bisiklet ile 41 T 6028 plakalı ticari taksi çarpıştı.

Ticari araç alev, alev yandı! Yangın ormana sıçradı

Karamürsel'de meydana gelen araç yangını ormana sıçradı. Olaya şahit olan vatandaşların çektiği videoda yaşanan panik anları görüntülere yansıdı.

Karamürsel merkezde yayaya araba çarptı

Karamürsel ilçesinde bir yaya, yolun karşısına geçmeye çalışırken hafif ticari araç tarafından çarptı ve yaralandı.

Karamürsel girişinde araç alev aldı

İzmit istikametinden Karamürsel istikametine seyir halinde olan ticari araç Karamürsel girişinde birden alev aldı.

Karamürsel'deki orta hasarlı bina ve iş yerlerinin tam listesi

17 Ağustos 1999 tarihinde bölgemizde meydana gelen büyük deprem felaketi sonrası, Karamürsel'de orta hasar alan daire ve ticari alanların akıbeti ne oldu?

Karamürsel geneli hatalı parklar sorun olmaya devam ediyor

Karamürsel genelinde esnafların mal indirip yüklemesi için oluşturulan ceplerin, uzun süreli şahsi veya ticari araçların park etmesi nedeniyle sürekli sorun yaşayan ilçe esnafı, trafik polisleri ve zabıtalar sürekli büyük bir çaba gösterselerde

Bu habere yürek dayanmaz! Katliam gibi kaza!

Kaza, saat 12.30 sıralarında Karamürsel Ereğli Mahallesi Voltay mevkiinde meydana geldi. İddialara göre; Işıklardan Karamürsel yönüne U dönüşü yapmak isteyen Feyza G (20) idaresindeki 41 K 7664 plakalı hafif ticari araca

Alev alan ticari taksi Cuma pazarında panik yarattı

Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde park halinde duran ticari taksiden dumanlar çıktığını fark eden vatandaşların müdahale ettiği yangın büyümeden söndürüldü. Olay, Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi İnönü caddesi üzerinde Cuma Pazarı yanında meydana geldi. Cadde üzerinde park halinde duran bir ticari taksinin motor kısmından henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü dumanlar çıkmaya başladı. Pazar yerinde tezgah açan esnaf ve çevredeki vatandaşların ve taksicilerin fark etmesi üzerine yangına hemen müdahale edildi. BÜYÜK PANİK YAŞANDI Cuma pazarına alış veriş yapmaya gelen vatandaşların kısa süreli panik yaşadığı araç yangını vatandaşların sayesinde çok büyümeden söndürülürken, yanan araç kullanılamaz hale geldi. Olay sonrası gelen ekipler yangın ile ilgili inceleme başlattıkları bildirildi.

Karamürsel Belediyesi yanında silahlı yaralama

Karamürsel Belediye binası yanında silahlı saldırı sonucu bir kişi yaralandı. Yaralı olay yerinde bulunan bir ticari taksi ile Karamürsel Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastaneye getirilen yaralının üzerinden kimlik çıkmadığı bildirildi. Polis olay sonrası ilçe genelinde harekete geçti. Ayrıntılar birazdan...

Durdurulan ticari taksiden bonzai çıktı!

Karamürsel’de durdurulan ticari taksi içerisinde bulunan iki kişinin polisi görmesi ile araçtan uyuşturucu madde (bonzai) attıkları iddia edildi.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiriyor! 6 ay süre verilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatlarına ilişkin değişiklik yapılmasını öngören bir taslak hazırladı.

Kocaeli’nin her yerinde genel denetim yapılacak!

İçişleri Bakanlığı, berber, kuaför, taksi, pazar yeri ve toplu ulaşım araçlarında Kovid-19 kurallarının denetimi için valiliklere genelge gönderdi.

Karapınar'da yine trafik kazası 3 yaralı

Karamürsel Karapınar Mahallesinde yine aynı virajda hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı.

Ticari araç yan yattı 2 yaralı

Karamürsel'de hafif ticari aracın karıştığı kazada 2 kişi yaralandı.

Yine beton yol ! 3 yaralı

Karamürsel D-130 karayolunda 1 tır ve 1 ticari aracın karıştığı trafik kazasında aralarında 6 yaşında bir çocuğunda olduğu 3 kişi yaralandı.

Takmayan sürücüye 715 lira ceza, Kış lastiği zorunluluğu başlıyor

Ticari araçlar için zorunlu kış lastiği uygulaması 1 Aralık Cumartesi günü başlayacak. Kış lastiği takmayan sürücüye 715 lira ceza kesilecek.

Karamürsel'de trafik kazası: 1 yaralı

Karamürsel'de direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç, trafik ışıklarına çarparak durabildi.

Bakanlık Dron kullanıcıları için dev adım! Yeni düzenleme yolda

Ticari kullanımla birlikte sportif ve hobi amaçlı drone kullanımının da hızla yaygınlaşması üzerine Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yeni yönetmelik hazırlığına başladı.

Küçük çocuğa ticari araç çarptı

Karamürsel'de meydana gelen kazada on yaşındaki H.S yaralandı.

Osmangazi Köprüsü girişinde feci kaza 2 ölü

Bayramın ilk saatlerinde korkunç kaza. Osmangazi Köprüsü'ndeki kazada hafif ticari araç ile tırın çarpışması sonucu, 2 kişi hayatını kaybetti

Karamürsel'de ticari taksi kaza yaptı 5 yaralı

Karamürsel'de biri hafif ticari 2 araç kaza yaptı 5 kişi yaralı.

Şehir içi ile taksi çarpıştı çok sayıda yaralı var

Karamürsel 4 Temmuz mahallesi 205. cadde üzerinde ceza evi kavşağından kız meslek lisesi ışıklara seyir halinde olan bir şehir içi ile ara sokaktan çıkan bir taksi çarpıştı.

Son model Mercedesi ticari taksi yaptılar

Karamürsel'de ticari taksi işletmeciliği yapan Emin Kocabaş son model Mercedes marka bir otomobil alarak Karamürsel halkının hizmetine sundu.

Kandırada korkunç kaza 2 kişi öldü 3 kişi yaralı

KOCAELİ'nin Kandıra ilçesinde korkunç kaza, hafif ticari araç ile otomobilin çarpıştığı kazada, 2 kişi öldü, 3 kişi yaralandı.

Freni Boşalan Otomobil Bahçe Duvarına Çarparak Durabildi

Edinilen bilgiye göre, 4. Temmuz mahallesi sarıkum kocagül Sokak’ta yokuşa park edilen Ekrem Şimşek (45) isimli sürücüye ait 34 HL 9005 plakalı hafif ticari araç

Karamürsel'de korkunç kaza 1 ağır yaralı

Kocaeli, Karamürsel D-130 Karayolu Anadolu Lisesi mevkinde henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybeden ticari araç şoförü beton bariyerlere çarptı.

İstenmeyen mesajlara rekor ceza

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca, "istenmeyen ticari ileti" şikayetleri nedeniyle geçen yıl 8 milyon 226 bin 874 lira, toplamda 8 milyon 339 bin 986 lira idari para cezası kesildi.

Karamürselli 2 kişiyi vuran şahıs kısa sürede yakalandı

Dün akşam yaşanan olayda, Gölcük D-130 karayolu Merkez Mahallesi istikametinde 4 kişinin olduğu 41 GD 310 plakalı hafif ticari araç seyir halinde iken, arkalarından hızla gelen