Tıp Haberleri

Tıp Haberleri

Hastaneye gitmeyi planlayanlar için dikkat!

Sağlık Bakanı Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın başlatılacağını duyurdu ve "Randevuma geleceğim" onayı alınacak" dedi. Bakan Koca, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Başkan Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi

Karamürsel Belediye Başkanı Ahmet Çalık, ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Dr. Musa Çallı; Karamürsel İlçe Sağlık Müdürü Görevine Başladı

Dr. Musa Çallı, düzenlenen bir törenle yeni görevine başladı. Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve diğer il sağlık müdürlüğü yetkililerinin de katıldığı törende, Karamürsel Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Adnan Canveren de yer aldı.

Sahipsiz Karamürsel TBMM gündeminde!

TBMM'de Gündem: Karamürsel Rüzgar Enerji Santrali Projesi ve Yerel Tepkiler

LGS Türkiye birincisi yine Karamürsel'den

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmamhatip Lisesi müdürü Cemil KILIÇ yaptığı paylaşımda, dün yapılan LGS sınavında( kitapçıkları okumamız sonucunda) Muzaffer Kurttaş adlı öğrencimiz 90 net (500 puan) ful yaptı. 400 puan ve üzeri sonuc elde eden öğrencilerimizi, LGS'ye giren bütün öğrencimizi de tebrik ediyorum. Bu başarıyı lutfeden Yüce Rabb'imize hamd olsun. Tüm öğrencilerimizi, onları yetiştiren öğretmenlerimizi, ailelerini tebrik ediyorum.

AK Parti Kocaeli milletvekilleri açıklandı

AK Parti Kocaeli milletvekilleri 2023 Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri sona erdi. Kocaeli'de sandıkların tamamı açıldı.    

BİRİNCİLER KARAMÜRSELDEN ÇIKTI

Karamürsel'im gençleri birinciliği kimseye bırakmadı.Kocaeli'de düzenlenen Küçük Kız-Küçük Erkek Masa tenisi turnuvasında Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu küçük kız takımı Kocaeli 1.si,  küçük erkek masa tenisi takımı Kocaeli 2.si oldu.

KARAMÜRSEL'DE GENÇ SADÂ KUR'ÂN-I KERİM'İ GÜZEL OKUMA YARIŞMASI DÜZENLENDİ

İmam Hatip Liseleri Arası Genç Sada Kuran'ı Kerim'i Güzel okuma yarışması Kocaeli 1. Bölge İl Finalinde Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Bilal SALİM il İkincisi olmuştur.

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel'de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Proje okulu yoğun istek ve talep üzerine  bu sene de 90  öğrenci alacaktır.

Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Binası Hizmete Açıldı

Karamürsel Yalakdere Jandarma Karakol Komutanlığı Hizmet Binasının Açılış Töreni, Vali Seddar Yavuz’un katılımlarıyla gerçekleştirildi. Açılış Törenine; Vali Seddar Yavuz’un yanısıra, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Yaşar Çakmak, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, Karamürsel Kaymakamı Osman Aslan Canbaba, İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yavuz Selim Kapancı

Şampiyonlar yine Karamürsel'den çıktı

Masa tenisine, Akçakoca İHO damgası Derince’de düzenlenen okullar arasında Kocaeli Küçük Kızlar Masa Tenisi Şampiyonasına Karamürsel Akçakoca İmam Hatip Ortaokulu damga vurdu.  

Karamürsel'in altın çocukları herkesi mest etti

Karamürsel Akçakoca Proje İmam-hatip ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri tarafından Karabali Camiinde Miraç Kandili programı düzenledi.

Avukat mesaj atıp tehdit etmez, akrabanızı arayamaz

Son günlerde bir çok kişiye aynı mesaj ve arama geliyor. Hatta hızını alamayan şarlatanlar evinize çilingir ile geleceklerini, yakınlarınızı arayıp sizin borcunuz olduğunu söyleyeceklerini arayarak binlerce insanı tehdit ediyorlar.

Karamürsel Akçakoca AİHL büyük başarı

Kocaeli Genç Nida İmam Hatip ortaokulları arası düzenlenen Kur'an-ı Kerim'i güzel okuma yarışmasında, Kocaeli il finalinde Karamürsel Akçakoca Proje İmam Hatip ortaokulu öğrencisi olan Erva Arslan il birincisi

Karamürsel'de yaşayan tersane işçisinin cesedi bulundu!

Karamürsel'de öldürülen tersane çalışanına ait olduğu değerlendirilen ceset, Bursa Adli Tıp Kurumuna gönderildi Bursa'nın Gemlik ilçesinde derede erkek cesedi bulundu.

Karamürsel'de yılın ilk lavanta hasadı yapıldı  

Tıp ve kozmetik sektörünün yanı sıra yağ üretim sektöründe de yaygın kullanılan, nektarı ve kokulu çiçekleriyle arıcılığa da katkısı olan lavantanın Karamürsel’deki üretim merkezi konumunda bulunan

Karamürsel kurtuluşunun 100.yılını muhteşem geçirdi

100.Yıl dönümü münasebeti ile tertip edilen bir, birinden güzel etkinlikler ile hem ilçe halkı, hem de ilçeye misafir olarak gelen binlerce vatandaş 2 gün boyunca hiç bir sorun ve aksilik yaşanmadan doyasıya eğlendi.

BU MUHTEŞEM OKULDA OKUMAK İSTER MİSİNİZ

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile gündeme gelen Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Lisesi 60 öğrenci alacak.

Orhan Okulu, SMA Hastası Asya için kupasını satacak    

2,5 Milyon Dolar'lık ilacı alamadığı her gün Asya, nefes alamıyor, bünyesi zayıflıyor. Asya'nın ailesi de diğer SMA hastası aileleri gibi yardım kampanyası başlattı. İnşaat işçisi Bayram Demir ve ev hanımı Güneş Demir, SMA Tip 1 hastası kızları Asya için yardım istiyor.  

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman atandı

Karamürsel Devlet Hastanesi'ne iki yeni uzman doktor daha atandı. Görevlerine başlayan doktorlar hasta kabulüne başladılar.

Alkışlar Saadet Partisi kadın kollarına

Saadet Partisi Karamürsel Kadın Kolları 14 Mart Tıp Bayramında sağlıkçıları yine unutmadı.

Karamürsel’de ceset hala aranıyor!

Kocaeli Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu bölgesinde faili meçhul kalmış bütün dosyaları bir, bir aydınlatmaya devam ediyor.Son olarak Karamürsel’e gömülen şahsın arama çalışmaları devam ediyor.

Karamürsel'de intihar eden genç toprağa verildi!

Geçtiğimiz yıl 7 Aralık tarihinde kaybolduktan bir ay sonra, Karamürsel’de cesedi bulunan tersane işçisi, Batmanlı gencin cenazesi 26 gün sonra İstanbul Adli Tıp kurumundan alınarak Batman’da defnedildi.

Karamürsel halkı SEDAŞ’tan bezdi!

Karamürsel’de hemen, hemen her gün yaptığı elektrik kesintileri ile vatandaşları çileden çıkartan SEDAŞ, sokağa çıkma yasağının olduğu ve kar yağışının başladığı hafta sonunda vatandaşı yine çileden çıkartıp İSYAN etmesine neden oldu.

Karamürsel geneli sigara içmenin yasaklandığı caddeler

Karamürsel'de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında bazı alanlarda sigara içilmesine yasak getirildi. 

500 bin tablet dağıtımı başvurusu nasıl yapılır ve şartları neler?

500 bin ücretsiz tablet dağıtımı hakkında son dakika haberi! Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle seyreltilmiş uygulamalarla yüz yüze ve uzaktan sürdürülecek hibrit eğitim modelinde, öğrencilere destek olmak amacıyla 500 bin tabletin öncelikli ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtımına önümüzdeki haftadan itibaren başlayacak.

Karamürsel Akçakoca Anadolu İmam Hatip Ortaokulu yine örnek oldu

Karamürsel’de açıldığı günden bu yana gerek eğitmen kadrosu ile gerekse güvenlik ve temizliği ile bölgenin en gözde okulu olarak

Başkan Erdoğan tek tek açıkladı 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son dönemde 9 kez telekonferans yöntemiyle yapılan kabine toplantısı, yeni tip koronavirüs salgını sonrası bugün ilk kez yüz yüze gerçekleştirildi.