Tren Haberleri

Tren Haberleri

Karamürsel'in DEV gençleri yine galibiyet ile döndü

KARAMÜRSELBEY, ZORLU ANKARA ÇÖZÜM KOLEJİ Deplasmanından 72-65'lik Skorluk Galibiyetle Döndü

Et Fiyatlarındaki Artış Devam Ediyor: Son 2 Ayda Öne Çıkan Zam Oranları

Ülkemizde et fiyatlarındaki artış trendi devam ediyor. Son 2 aylık dönemde dana eti fiyatlarına önemli zamlar uygulanmış durumda. İşte bazı et ürünlerindeki zam oranları:

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker

Karamürsel'in Gururu Zeynep Aker, U20 Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası'nda Başarıya Koştu

Alkışlar İsa Gündağ ve sporcularına

Tekvando Antrenörü İsa Gündağ ise çalışmalara aralıksız devam ettiklerini ve genç sporcuların azimle ve disiplinle antrenmanlara devam ettiğini vurguladı. Kulüp olarak genç sporcuların büyük başarılara imza atacağına inandıklarını ve ailelerin desteğinin de önemli olduğunu ifade etti.

Karamürsel'in altın çocuğu Barbaros Ege Aydın

Karamürsel'e büyük bir başarı ile dönen Barbaros Ege Aydın Türkiye 2.oldu. Karamürsel'de ünlü antrenör Erol Açıkgöz'ün talebesi Barboros Ege Aydın Bu yıl Mardin'de düzenlenen Türkiye Kickboks şampiyonasında +69 Kg da tüm rakiplerini geride bırakarak memleketine büyük bir başarı ile döndü.

Serkan Akdoğan istifa etti

Karamürsel Spor Kulübü Antrenörü Serkan Akdoğan istifa ettiğini duyurdu. Akdoğan, şu ifadeleri kullandı; "Yıllarca formasını gururla giydiğim nice sevinç ve hüzün

KURUMSAL FABRİKADA ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE İŞÇİ ALINACAK

İzmit Alikahya'da Otomotiv fabrikasının boyahanesinde çalıştırılmak üzere temizlik personelleri alınacaktır. Çalışmak isteyen kişiler için servis mevcuttur. Çalışmayı düşünen kişilerin 21 ile 40 yaşı arasında olması, askerlik hizmetini tamamlamış bulunması ve vardiyalı çalışabilmesi gerekmektedir.

Güreşçilere yapılan bu zulüm revamı?

Güreşçilerin antrenman tesisi hala kapalı CHP Kocaeli İl Örgütü’nün ziyaret ettiği Karamürselli yağlı güreşçiler, Kırkpınar’a sayılı günler kala antrenman yaptıkları tesisin belediye tarafından hala açılmadığını ve konu hakkında destek istediklerini ifade etti.

Kocaeli genelinde iki gün su kesintisi yaşanacak

TCDD'nin tren hattı inşaat çalışmaları nedeniyle Kocaeli genelinde 48 saatlik su kesintisi yaşanacak 

KARAMÜRSEL’DEN ÇIKTI KOCAELİ'NDE MARKA OLDU

Karamürselli genç iş adamı Sinan Öztürk kendi oluşturduğu organik markası "MAYKO" ile yeni bir trend oluşturdu.

Danimarka'da tren faciası ! Çok sayıda ölü ve yaralılar var

Danimarka'da meydana gelen tren kazasında çok sayıda ölü var.

Ankara'da Facia ! Trenler kaza yaptı çok sayıda yaralı ve ölü var

Ankara'da bu sabah saatlerinde yüksek hızlı tren kazası meydana geldi.

Tekirdağ'da korkunç tren kazası ! Ölü ve yaralılar var!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesi yakınlarında Kapıkule-İstanbul seferini yapan yolcu treninin 6 vagonu, raylardan çıkıp devrildi.

Karamürsel sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti

Karamürsel Sporun başına başarılı isim Cem Baki geçti. Birinci Amatör Küme C grubunda averajla liderlik koltuğuna oturan Karamürselspor’da antrenör Kasım Apatay’ın istifası

Sabahları arabanızın camı buğulanmasını istemiyorsanız

Sabahları aracınızın ön camlarının buğulanması kadar sinir bozucu bir şey yoktur. Muhtemelen aynı sorunu defalarca yaşadınız. Dondurucu soğukta aracınıza biniyorsunuz ve

Karamürsel'den, Ölüme gitti

Dün öğlen saatlerin de, Karamürsel’de motosiklet tutkunu arkadaşları ile buluşan ve Bursa’da boks antrenörü olan 29 yaşındaki Levent Kütük, Karamürsel’den

10 Numara Futbol okulu sporcuları çanakkale şehitlerini andı

Karamürsel idman yurdu 10 Numara Futbol Okulu sporcuları Çanakkale şehitlerini andı. Antrenör Şafak Şahin; 

Brüksel Tren Garın'da Bir Patlama Daha Meydana Geldi

Brüksel'de havalimanında gerçekleşen iki patlamanın ardından, metro duraklarında da ikiz patlama meydana geldi. En az 10 ölü var.

Karamürselli Tayfun Kıy Portekiz'de

Karamürsel İdman Yurdu alt yapısından yetişip uzun süre burada futbol oynayan ve antrenörlük de yapan Tayfun Kıy, Portekiz ekiplerinden Atletico Club De Alcanenense ile sözleşme imzaladı.

Karamürsel Gençlik Spor İl Müdürlüğü güreş takımı çok sıkı çalışıyor

Adeta güreşçi ordusu haline gelen ve şu anda 20 kişiyle çalışmalarını sürdüren güreş takımında Kerem kahya, Efe Özkan, Efe Naci Kurtuluş, Melih Genç, Rıdvan Şentürk, Ali Emre Üstün, Ahmet Şişman, Münir Akkuş, Yusuf Gökkuş, Yalçın Kılıçaslan, Salih Hilal Dinçay, Emiran Ayaz, Engin Kılıçaslan, Ali Enes Çat, Sinan Çiloğlu, Burak Efe Üstün, Gürkan Karataş’tan oluşan güreş takımı haftanın Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları 17.00 ile 19.00 saatleri arasında antrenörleri Reşat Turgut , Murat Aydoğdu ve Muhammed Taşçı nezaretinde idmanlarını aralıksız sürdürüyor.

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor

Ali Can Bat, oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazanıyor Amatör Süper Lig A Grubu’nda başarıyla mücadele eden Çamçukurspor’un sol açık oyuncusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunla herkesin beğenisini kazanıyor. Kırmızı-Beyazlı takımın Başarlı forvet oyuncusu oynadığı güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Amatör Süper Lig A Grubu’nda 23 puanla lider olan ve Çamçukurspor’un başarılı futbolcusu Ali Can Bat’ın oynadığı oyunlarda göstermiş olduğu yüksek performans taraflı tarafsız herkesin beğenisini herkesin beğenisi kazanırken rakip takımlarından korkulu rüyası oluyor. Ali Can Bat’ın iyi futbolu diğer kulüplerin antrenör ve yöneticilerinde izlediği oyuncu haline gelirmiş durumda.

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama

Çamçukur taraftarından Seka'ya 'Ballı' karşılama Karamürsel Stadı’nda alışık olmadığımız bir manzara yaşandı. Ev sahibi Çamçukurspor’un taraftarı 1937 Sekaspor takımını bal ikram ederek karşıladı Sahalarımızda bek alışılmadık olay Karamürsel’de yaşandı. Amatör Süper Lig’in başarılı takımlarından ve kendi grubunda lider olan Çamçukurspor ikinci sırada ve aynı puanı olan Kocaeli 1937 Sekaspor Takımını konuk etti. Maç öncesi Çamçukur Mahalle Muhtarı Recep Vonal ve Çamçukurspor taraftarı olan Adem Yamak kendi ürettikleri balları Kocaeli 1937 Sekaspor Takımı Antrenörü Nejat Ferhatoğlu ve takımdaki oyuncalara hediye ederek Karamürsel’e hoş geldiniz dileklerinse bulunarak diğer kulüp taraftarlarında örnek oldu.

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ?

İŞİTME ENGELLİ DÜNYA ŞAMPİYONUMUZ NEDEN OLMASIN ? Açıklamalarda bulunan Taekwondo antrenörü İsa Gündağ şunları söyledi: “Okulun çocuklara karşı tutumu davranışı çocuklarla ilgilenilmesi bizi başarıya daha çabuk getirecektir. Karamürselimizde, Kocaelimizde neden işitme engelli dünya şampiyonumuz olmasın, inşallah bunu da başaracağız.

Ölü sayısı ve İsimler Belli Oldu Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, saat 10.30 itibarıyla katliama ilişkin son bilgileri paylaştı:

Son olarak ölenlerin sayısı 95 olarak açıklanmıştı. Ölenlerin sayısıyla ilgili bir değişiklik açıklamada yer almadı. Başbakanlık Koordinasyon Merkezi, dün Ankara'da meydana gelen bombalı terör saldırısına ilişkin yaptığı açıklamada, şu ana kadar 36 cenazenin ailelerine teslim edildiğini duyurdu. Yapılan açıklamada, 77 cenazenin isimlerinin Savcılık tarafından koordinasyon merkezine iletildiği belirtilerek, isimler paylaşıldı. Ayrıca, olayın soruşturulması için 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişinin görevlendirildiği kaydedildi. Yazılı olarak yapılan açıklamada ayrıca, bugün itibariyle 65'i yoğun bakımda olmak üzere 160 kişinin tedavisinin devam ettiği açıklandı. TOPLAM YARALI SAYISI 508, 160 KİŞİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR Başbakanlık Koordinasyon Merkezi tarafından yapılan açıklama şöyle; "10 Ekim saat 10:04'te Ankara Tren Garı önünde meydana gelen bom balı saldırılar sonrasında devletimizin tüm birimleri olayın bir an önce aydınlatılması ve yaraların sarılması için görev başındadır. İçişleri Bakanlığımız tarafından hadisenin gerçekleşmesiyle ilgili tüm boyutları soruşturmak üzere 2 mülkiye başmüfettişi ve 2 polis başmüfettişi görevlendirilmiştir. 11 Ekim saat 10:30 itibariyle, menfur saldırı sonucu 65'i yoğun bakımda olmak üzere, 19 hastanede 160 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. Sağlık Bakanlığımızın tüm birimleri teyakkuz halinde görevlerinin başındadır.

Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var

Adnan Öztürk: Karamürsel'in iyi bir voleybol takımı var KYÖD Spor'un tecrübeli voleybol antrenörü Adnan Öztürk, veteran takımı ile konuk oldukları Karamürsel'de çok iyi ağırlandıklarını ifade etti. Öztürk "Sevgili hocamız Ahmet San'ı ziyaret etmek ve çalıştırdığı takım Karamürsel İdmanyurdu ile maç yapmak için geldik. Ahmet hocam her zamanki nezaketi ile bizi çok iyi bir şekilde ağırladı. Çok etkili oyunculara sahip olan bir takımı var. Amatör branşlara ilgi duyan Karamürsel'in voleybolda şampiyon olabilecek bir takımı olduğunu düşünüyorum. Dostluk maçında bunu bize gösterdiler. Ahmet San hocamıza ve ekibine başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

İSMAİL YILDIRIM SABAH TABURCU OLDU

Hafta sonu antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırım'ın zıpladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi. Yıldırım, bunun üzerine Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. İsmail Yıldırımın sağlık durumunun iyi olduğu ve sabah hastaneden taburcu olarak evinde istirahat ettiği belirtildi.

İSMAİL YILDIRIM ANTRENMAN SAHASINDA SAKATLANDI

Bugün öğlen saat 13.30 sularında antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırımın zıtladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi.Bunun ardından olay yerine çağrılan 112 Acil servis ekipleri Yıldırıma ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Yıldırımı Seka Devlet Hastanesi'ne götürdükleri belirtildi. Yıldırım hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından durumun ciddiyetini koruduğu için ameliyat yapılmasına karar verdikleri belirtildi. Yapılacak ameliyatın ardından Yıldırımın uzun bir süre dinlenmesi gerektiğini bilgisi alınırken bu tarz sakatlılar'da daha ciddi sorunlar oluşa bileceğini bildiren yetkililer Yıldırımın bünyesinin çok iyi olduğunu ve bu sıkıntıları atlatarak kısa zamanda sağlığına kavuşacağı bilgisini verdiler. Bizlerde Karamürsel.tv ailesi olarak sayın başkanımıza acil şifalar diliyoruz.Umarız kısa zamanda eski sağlığına kavuşur.

İSMAİL YILDIRIM KENDİNE GELDİ VALİ GÜZELOĞLU ZİYARETİNE GELDİ

Dün antrenman yapmak üzere Ahmet Taşçı ve bir kaç arkadaşı ile kapalı spor salonunun arkasında bulunan idman sahasında idman yaptıkları sırada İsmail Yıldırım'ın zıpladığı sırada ayağını ileri atması ile sağ ayak tendonlarını yırttığı ve yere düştüğü belirtildi. Yıldırım, bunun üzerine Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Kıvanç Spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor

Kıvanç spor Karamürsel'in gururu olmaya devam ediyor Karamürselli Enes Şentürk Konya'da yapılan Dünya Şampiyonası seçmelerinde 41 kilogramda birinci olarak Kore de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı. 12-13 Temmuz tarihlerinde Konya ilinde yapılan Dünya Şampiyonası Milli Takım seçmesine katılan Karamürselli Nisa Özkaya (55 kg) zorlu rakibine 1 sayı farkla yenilerek Milli takım şansını kaçırdı .Yine Karamürsel den 41 kilogramda yarışan Enes Şentürk, kilosunda birinci olarak Milli takım kadrosunda Ağustos ayında Kore’de yapılacak olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası’na gitmeye hak kazandı. Kıvanç spor kulübü Antrenörü İsa Gündağ, “Sporcuma güveniyorum. Kore’de yapılacak olan Dünya Şampiyonasında madalya ile döneceğine inanıyorum sporcum Enes Şentürk, ülkemizi ve Karamürselimizi en iyi şekilde temsil edecektir” dedi.

Ekrem Yavuz; 'Bu Yıl Altın Kemeri Karamürsel'e Getireceğim'

Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz antrenmanlarına aralıksız devam ediyor. Karamürselli Baş Pehlivanlarından Ekrem Yavuz 20-26 Temmuz tarihleri arasında yapılacak olan 654. Tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde birinci olarak Altın Kemeri Karamürsel’e getireceğim dedi. Haftanın üç günü Karamürsel Güreş Sahasında yağlı ve normal idman yapan Koca Yusuf lakaplı Ekrem Yavuz, ‘tarihi Edirne Kırkpınar Yağlı Güreşlerine çok iyi hazırlandığını bu hazırlıklarının meyvesini de 20-26 Temmuz tarihleri arasında Edirne’de yapılacak olan Tarihi 654. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Altın Kemeri alarak Karamürsel’e getireceğim’ dedi.