Tubitak Bilim Fuarı Haberleri

Tubitak Bilim Fuarı Haberleri

Güzel kıyı Orta Okulundan muhteşem Tubitak fuarı

Ereğli Güzel Kıyı Ortaokulu'nda "TÜBİTAK Bilim Fuarı" yoğun bir katılım ile açıldı.  

Nazmi Oğuz Ortaokulu Bilim Fuarına

Karamürsel Nazmi Oğuz Ortaokulu tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı bu gün düzenlenen açılış töreni ile ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

İmam Hatip Lisesinde Bilim Fuarı Düzenlendi

Karamürsel İmam Hatip Lisesi tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı yapılan törenle açıldı.

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi TÜBİTAK Bilim Fuarı

Dr. Pembe Müjgan Calp Gökçora Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen Tübitak Bilim fuarı bu gün açıldı.

Karamürsel'de TÜBİTAK Bilim Fuarı

Mürsel Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde, TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin TÜBİTAK Bilim Fuarı Büyüledi

Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin TÜBİTAK Bilim Fuarı Büyüledi Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve TÜBİTAK işbirliği ile düzenlenen ‘TUBİTAK 4006 Bilim Fuar’ında öğrencilerin hazırladıkları projeler, fuarı gezenler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde açılan fuarda Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, İlçe Milli Eğitim Murat Çakır, Kocaeli Milli Eğitim Müdür Vekili Erdinç Bozkurt, Okul Müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve öğrenci velileri hazır bulundu. Proje hakkında bilgi veren Karamürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Mithat İtak, "72 proje, öğretmen ve

Karamürsel'de "Tübitak Bilim Fuarı" Sergisi Açıldı

Karamürsel 4 Temmuz Şehit Hüseyin Güldal Ortaokulu öğrencilerinin hazırladıkları Tübitak bilim fuarı açıldı. Kocaeli Milletvekili Zeki Aygün fuardaki projeleri tek tek gezerek öğrencilerden bilgi aldı Milli Eğitim Bakanlığı ve TÜBİTAK arasında imzalanan protokol kapsamında Bilim Kültürünü Geliştirme Bilim ve teknoloji konularında farkındalık oluşturulması, bilim kültürünün tabana yayılması amacıyla TÜBİTAK tarafından 4006 okulda proje sergisi açtı. Bu projelerden bir tanesi ise Karamürsel’de açıldı.