Tunç Haberleri

Tunç Haberleri

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Kiralarda Yüzde 25 Zam Sınırı Kalkabilir

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, katıldığı programda yaptığı açıklamalarda kiralarda uygulanan yüzde 25'lik zam sınırının devam edip etmeyeceği konusuna değindi.

Genel Af Hakkındaki Son Gelişmeler: 8. Hukuki Paket Tartışılıyor

Son gelişmeler, Adalet Bakanlığı bünyesinde yürütülen 8. Hukuki Paket kapsamında yakından takip ediliyor. Çalışmaların içeriği ve maddeleri üzerinde yapılan araştırmalar

Yasin Tunç elim bir trafik kazasında hayatını kaybetti

Karamürsel'in sevilen esnaflarından Mustafa Tunç'un biricik evladı, İlker Yasin Tunç (18) geçirdiği elim bir trafik kazası sonucu yaşamını kaybetti.

Araç uçurumdan uçtu yaralılar mahsur kaldı

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ilçe esnaflarından (Cinci Metin) Metin Turan (45) ve yine araçta bulunan Tuncay Serttürk (44) 35 FUK 36 Plakalı araçları ile Karapınar mahallesinde seyir halindeyken

Karamürsel'deki "arkadaş cinayeti" davasında mütalaa

Karamürsel’de geçen yıl Kenan Tunç'u darbederek öldürdükleri iddiasıyla biri tutuklu iki sanığın yargılandığı davanın görülmesine devam edildi.

Karamürsel bir büyüğünü daha kaybetti

Karamürsel’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen simalarından Tuncer Karabağ vefat etti.

KOLONLARI ÇÜRÜYEN BİNA HER AN YIKILABİLİR!

Karamürsel Kayacık Mahallesi Hayati Şafak sokak üzerinde bulunan, Caymaz apartmanı 1.katında oturan Huriye Tunç isimli yaşlı kadın çürüyen taşıyıcı kolanlar nedeni ile binalarının her an yıkılabileceğini ve can güvenliklerinin olmadığını dile getirdi.

ARKADAŞIMIZI BİZ ÖLDÜRMEDİK

Karamürsel ilçesinde beraber alkol aldıkları arkadaşını darp ederek öldüren ve cesedi taşırken yakalanan 2 şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Arkadaşları biz öldürmedik dediler.

Arap Kenan bugün defnedilecek

Karamürsel'de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen Kenan Tunç (Arap) bu gün toprağa verilecek.

Korkunç olayı apartman sakinleri fark etti! Yakalandılar

Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, uyuşturucu hap kullandığı iddia edilen Kenan Tunç (47) yaşamını yitirirken, arkadaşları cesedini evden çıkarırken yakalandı.

Kocaeli'nin ilk ve tek çalışan kadın gazisi Serap Keleş

Kocaeli’nin ilk ve tek çalışan kadın Gazi Serap Keleş, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un misafiri oldu.

Savcı gözaltındaki kişileri serbest bıraktı!

Karamürsel'de darp edilen Kenan Tunç yoğun bakımda yaşam mücadelesi verirken, şok bir kararla savcının gözaltındakileri serbest bıraktığı öğrenildi.

Arap Kenan yaşam mücadelesi veriyor

Karamürsel'de hiç yok yere çıkan bir kavganın yüzünden Kenan Tunç (Arap) iç kanaması devam ettiği için yaşam mücadelesi veriyor.

Gölcüklü Zihinsel engelli Erol 3 gündür kayıp

Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde oturan Mahmut Erol isimli zihinsel engelli gençten çarşamba gününden bu yana haber alınamıyor

Son dakika, Palu ailesi gözaltına alınıyor !

Palu Ailesi canlı yayında gözaltına alındı. Kocaeli Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri canlı yayında Palu Ailesi'ni emniyete götürdü.

Karamürsel Ak Parti küllerinden tekrar doğuyor

Karamürsel Ak Parti bu yılki belediye başkanlığı seçimleri için bir birinden donanımlı adaylar ile bir ilke imza atıyor.

Karamürsel Ak Parti'den bir iddialı aday daha

Karamürsel'de siyaset her geçen gün dahada renkleniyor.

Kurban Bayramı yaklaşıyor! Büyükbaş kurban alacaklar dikkat

Türkiye Kırmızı Et Üreticileri Merkez Birliği (TÜKETBİR) Başkanı Bülent Tunç, "Büyükbaş kurbanlık fiyatları 7 bin liradan başlıyor, 15 bin liraya kadar çıkıyor." dedi.

Korkunç kazada 1 kişi daha yaşamını kaybetti!

Korkunç kazada bir kişi daha yaşamını kaybetti. Sabah saatlerinde meydana gelen kazada Dilovası Dilderesi Viyadüğünde Kocaeli Büyükşehir Belediyesine ait

Son Dakika. Adıyaman'da korkutan deprem ! Halk sokaklara döküldü !

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nden alınan bilgiye göre saat 03.34'te Adıyaman Şamşat ilçesinde bir deprem meydana geldi.

Aybars artık delikanlı oldu

Karamürsel'in sevilen simalarından, Ayhan Altuncu ve Beste Altuncu çiftinin 8 yaşındaki oğulları Aybars sünnet olarak delikanlılığa ilk adımı attı.

Karamürsel Belediyesi'nde önemli değişiklik, işte yeni yardımcılar

Karamürsel Belediyesi'nde önemli değişiklik. Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım mali ve İdari İşlerden Sorumlusu

Çatışma çıktı Şehit ve Yaralılar var

Tunceliye bağlı Nazımiye ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında çıkan çatışmada 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Tunceli'de Emniyet'e ait Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü: 12 şehit

Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne ait Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü.

Tunceli’de düşen helikopterdeki personelin isim listesi

Tunceli’de 12 personeli taşıyan ve radardan kaybolan helikopterde bulunanların isimleri belli oldu

Tunceli'de Emniyet'e ait helikopter düştü!

Tunceli'de Emniyet Genel Müdürlüğü'ne Sikorsky S-70 tipi helikopter düştü.

Karamürsel MHP 12 Olağan kongresi başladı

Karamürsel MHP'nin 12 Olağan olağan kongresi, divan kurulu seçimi ile başladı. Divan kuruluna seçilen kişiler Saffet Sancaklı, Muharrem Polat, Erkan Azari, Yaşar Gülfidan, Tuncay Batı, Seyfettin Yener olarak oy birliği ile seçilen divan kurulu

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde flaş atamalar

Kocaeli Emniyet Müdürlüğünde görevli 1. 2. ve 3. Sınıf emniyet Müdürlerinin ataması yapıldı.

KARAMÜRSEL'DEN PKK'YA YARDIM

Karamürsel'de son zamanlarda kaçak sigara satışlarının arttığı ve bu paraların direk olarak "PKK ve Diğer Terör örgütlerine" gittiği bildirildi. Vatandaş Duyarlı Olmalı Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar emniyetin konu hakkında duyarlı olduğunu baskınlar yaptığını fakat vatandaşın konun hassasiyeti hakkında ve buralardan elde edilen paraların direk olarak terör örgütüne gittiğinin bilinmesine rağmen neden hala kaçak sigara alınıyor anlamış değiller. EVLERE SERVİS Gazetemize ihbarda bulunan vatandaşlar kaçak sigara satışlarının 6 karton alınması kaidesi ile evlere kadar servis edildiği ve çok büyük meblağların ortada döndüğünü bildirdiler. O PARA İLE DEVLETİMİZE MERMİ ATILIYOR Kocaeli'de arka arkaya yapılan baskınlardan kaçan kişilerin Karamürsel'i kullandıkları ve buradan yüklü miktarda satış yaptıkları iddia edildi. CADDEDE SATILIYOR Gazetemize gelen bir başka ihbarda dışarıdan ilçemize gelerek burada tütüncü dükkanı devralan ve bu dükkandan da alenen kaçak sigara satan kişiler ve bu kişilerden sadece bir kaç kuruş daha az paraya bu kaçak sigaraları temin eden kişilerin ülkemize verdiği korkunç zararın fark edilmesi gerekiyor. İHBAR EDİN herkesin bu konuda hassasiyet göstermesi gerekiyor. Kaçak sigara satan kişi ve kişilerin güvenlik güçlerine bildirilmesi ve bu " TERÖR" destekçilerinin ilçemizden biran önce temizlenmesi için herkesin duyarlı olması gerekiyor.

Karamürsel Yardım Sevenlerde Doğansoy Güven Tazeledi

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Karamürsel Şubesi 18. kongrelerini gerçekleştirdi. Dernek binalarında gerçekleştirilen kongreye dernek üyeleri katıldı.