Ucuz Haberleri

Ucuz Haberleri

BETONYOL'DA KURTARICIDAN DÜŞEN MİNİBÜS DÜKKÂNA GİRDİ

Karamürsel’de sabah saatlerinde betonyol girişinde meydana gelen olayda facia kıl payı atlatıldı.

OSMANGAZİ KÖPRÜSÜ İSTANBUL ARTIK 60 DK

Artık otobüsle körfezi dolaşma eziyeti bitti. Karamürsel’de uzun zamandır olmayan ve geniş bir kesim tarafından istenen, Osmangazi köprüsünden İstanbul seferleri artık başladı.

Sigarada sistem değişikliği! Ucuz olanlara zam geldi !

Sigarada vergilendirme sistemi değişti. 3 ayrı vergiden birinde oran düştü, ikisinde ise arttı.

Ucuza ZEHİR !!!

2 liraya satılan bonzaiden daha etkin kimyasal uyuşturucu müptelası olanlar adeta ölüme koşuyor.

Memura indirimli elektrik

Kamu personeline özel tarife çıkarıldı.

Karamürsel Cuma Pazarın'da fiyatlar düşmeye başladı

Yurt genelinde soğuk hava ve etkili olan kar yağışı Pazar tezgahlarındaki meyve ve sebzelerin fiyatlarını artırırken, havaların ısınmasıyla birlikte pazarlara ucuzluk gelmeye başladı.

Aracı Olanlar DİKKAT!!!

Araç sahiplerinin başı sigorta şirketleriyle dertte. Kendi anlaşmalı tamircilerine araçları yollayıp ucuza getiriyorlar ama bu sefer de yan sanayi ürün kullanılıyor

Ucuz internet tarifeleri belli oldu

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan'ın geçtiğimiz gün verdiği 'ucuz internet' müjdesinin detayları belli oldu.

Emekliye Ucuza Tatil Fırsatı Kapıda

Emeklilere müjde üstüne müjde geliyor. Mart ayında başlayan promosyondan sonra 1 milyon emekliye her şey dahil ucuz tatil de geliyor

Karamürsel'de asitli saldırı

Karamürsel'de asitli saldırı. Olay Karamürsel Kayacık, mahallesi İnönü caddesi üzerin'de bulunan bir Zevk-in kafeterya önünde meydana geldi.

Otomobil fiyatları ucuzluyor! ÖTV indirimi yolda

Hükümet mobilya, beyaz eşya ve konutta yaptığı vergi indirimleriyle tüketicinin yüzünü güldürdü. Mobilya ve beyaz eşya sektörlerinde hareketlilik yaşanırken

Osmangazi Köprüsü geçiş ücretinde büyük indirim

Osman Gazi Köprüsü'nde geçiş ücretlerinde indirim yapıldığını belirterek, "89 lira olan geçiş ücreti 65,65 liraya düşürüldü" dedi.

SEPAŞ Enerji Kullanıcıları Uyardı

Sepaş Enerji, Türkiye’de elektrik tüketimi aylık 125 TL’yi geçen tüm kullanıcıların elektrik tedarikçilerini seçme imkanı olduğunu hatırlattı.

Facia ucuz atlatıldı

Karamürsel’de viraja hızlı giren cam yüklü TIR’dan savrulan camlar yola saçıldı. Kazadan ötürü ulaşım aksamazken, kırılan camlar belediye ekipleri tarafından

Trafik Sigortası Müjdesi

Bakan Şimşek, kasko ile zorunlu trafik sigortasının birleştirilmesi için çalışma yapılacağını açıkladı.

Karamürsel’de ölüm ucuzladı, evlenmek zamlandı!

Karamürsel Belediyesi 2016 yılı bütçesi 30 milyon 500 TL olarak belediye meclis üyeleri tarafından onaylanarak yürürlüğe girerken, mezar ucuzladı, düğüne, imara, spora zam yapıldı..

Bu yola dikkat yine kaza ucuz atlatıldı

Karamürsel’de maddi hasarlı kaza Karamürsel’de meydana gelen trafik kazasında maddi hasar oluştu. Karamürsel 4 Temmuz Mahallesi Plaj Yolunda minibüs ve taksinin çarpışması sonucu araçlarda maddi hasar meydana geldi. 41 M 8000 plakalı şehiriçi minibüsünün 41 R 4418 plakalı otomobil ile çarpışması sonucu yaralanan olmazken her iki araçta maddi hasar meydana geldi. Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

SEDAŞ'IN ZAMANINDA MÜDAHALESİ SAYESİNDE UCUZ ATLATILDI

Dün sabah erken saatlerde görgü tanıklarının iddialarına göre Kayacık mahallesi D-130 Karayolu şirin kaptan oteli yakınlarında yoldan geçen vatandaşlar D-130 kara yolu Yalova istikametinde elektrik tellerinden çıkan kıvılcımları gören vatandaşlar hemen 155'i arayarak bilgi vermesinin ardından olay yerine gelen Karamürsel Emniyetine bağlı ekipler olası bir faciayı erkenden fark ederek sedaş yetkililerine bilgi verdiklerini olay yerine gelen yetkililerin uzayan ağaçların tellere zarar verdiğini ve kıvılcım çıkardıklarını fark etmeleri üzerine D-130 karayolun'da tellere zarar veren ağaçları kestikleri belirtildi. Vatandaşların duyarlılığı sayesinde olası bir facia engellenmiş oldu.

Yola devrilen çam ağacı büyük korku yarattı.

Devrilen Çam Ağacı Büyük Korku Yaşattı! Karamürsel Çamlık Çay Bahçesinin İnşaatı sırasında devrilen asırlık çam ağacı büyük tehlike yarattı. Devrilen ağaç nedeniyle hiç kimseye ve etrafa zarar vermeyişi kazanın ucuz atlatılması olarak yorumlandı.

Alkollü Sürücü Faciaya Neden Oluyordu !

Karamürsel’de alkolü bir sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi önünde yaşanan kazada seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybeden alkollü sürücü iki araca çarptıktan sonra dururken, alkolü sürücü, az kalsın bir faciaya neden oluyordu. Bu akşam saat 21.00 sıralarında İzmit İstikametine gitmekte olan A.D. (63) yönetimindeki kamyonet, Karamürsel Kayacık Mahallesi D-130 Karayolu İmam Hatip Lisesi mevkiine geldiği sırada, direksiyon hakimiyetini kaybederek önce önünde seyir halindeki 41 J 3269 plakalı Karamürsel –İzmit hattı çalışan yolcu minibüsüne arkadan çarptı, daha sonra yolun ortasındaki tel örgülü çiti yıkarak karşı şeritten Yalova İstikametine gitmekte olan B.N. (34) yönetimindeki 77 AS 427 plakalı otomobile yandan çarparak durabildi. Kazada kimsenin burnu bile kanamazken olası bir faciaya ucuz atlatıldı. 148 promil alkollü çıkan 77 EE 965 plakalı araç sürücüsü A.D. ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı

Ucuz Araç Satıyorum Diyen Dolandırıcı Yakalandı

Gümrükten ve internetten uygun fiyata araç alabilmek bahanesi ile insanları kandırarak yüzlerce kişiyi dolandırdığı tespit edilen bir kişi polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.Karamürsel de dahil olmak üzere onlarca ilden yüzlerce kişiyi dolandırmış.